DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Pedale sport

Mihaitzu
post 6 Jan 2008, 22:30
Post #1

Membru autentic

Group: Members

Vreau si eu sa mi pun pedale sport dar nu stiu cum se monteaza...trebuie sa dai gauri in pedalele actuale? Sunt universale?Are cineva d p-aici se merita?

--------------------
Dacia Solenza confort 2005 - AG-18-CLA
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
BoomPunk
post 7 Jan 2008, 00:04
Post #2

Membru fara respect ptr lege si ``organ``!

From: Bucharest

Pareri pro si contra exista la orice.Eu am sa ma limitez in a-ti descrie ce-am facut eu,fara sa spun ca ce am eu n-are nimeni...Am luat un set de pedale sport-aluminiu cu ceva insertii cauciucate,am scos cauciucurile de pe pedalele mele.Aveam de ales intre a monta pedalierul sport cu ``kitt-ul`` de montaj oferit de producator,ori sa prind sanatos totul,prin practicarea de gauri in pedalele sport si cele ramase pe masina,apoi sa prind totul in suruburi.Ceea ce am si facut,lasand la o parte acel sistem de prindere indoielnic cu care erau dotate noile pedale.Sunt multumit de ce-a iesit.
Observatie...cand iti cumperi asa ceva(daca te hotarasti sa-ti pui),incearca sa iei ceva cat mai redus ca si dimensiuni,altfel vei avea probleme,vei agata 2 pedale cu o singura talpa...Oferta e bogata,gasesti pe piata destule modele,dimensiuni si firme,asa ca ai de unde alege.

--------------------
Dacia de calcat Zepter
+
CIPTUNING
post 7 Jan 2008, 01:46
Post #3

Membru autentic

QUOTE(BoomPunk @ 7 Jan 2008, 00:04)
Observatie...cand iti cumperi asa ceva(daca te hotarasti sa-ti pui),incearca sa iei ceva cat mai redus ca si dimensiuni,altfel vei avea probleme,vei agata 2 pedale cu o singura talpa..
*

Perfect de acord. La primul drum cu asa ceva, cand am apasat frana, nu stiam de ce sare turatia in sus..Apasasem pe ambele. Un prieten ce a mers cu ea a facut acelasi lucru. Treaba de obisnuinta apoi...Singurul avantaj ar fi sa nu-ti alunece pantoful ud de pe cauciucul pedalei, scapand pedala. In rest doar caracter estetic..
Alte discutii aici: http://www.daciaclub.ro/Cum-se-prind-pedal...sport-t764.html

--------------------
SLZ SCALA - BZ 04 XLZ
"Religia-o frază de dânșii inventată
Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug"
Eminescu- Imparat si proletar ;)
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th May 2025 - 23:31
Forum Renault