Hărți navigație GPS - noutăți, probleme, etc., pentru iGO, Mio, MyGuide, Garmin, TomTom, etc.
![]() ![]() ![]() |
Hărți navigație GPS - noutăți, probleme, etc., pentru iGO, Mio, MyGuide, Garmin, TomTom, etc.
Aragorn |
![]()
|
||
![]() Megane Uber Alles Group: Members Posts: 179 Joined: 18 December 07 From: Brasov / Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Bicorp
2007/II.2
- BV - 28 - R O L
|
|||
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
@oaglvi17 - MRE este din 2007.01 si are codul 070209. Ultima harta aparuta pentru igo2006/miomap3.3 este Romania_2008.10_090120.fbl si este de 16,7 MB din 19.3.2009 - trage singur concluziile
@Aragorn - 1) ![]() 2) functioneaza fara nici un stres pe FS 3) ![]() 4) cauta unul pe BT. scapi de cabluri... Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Aragorn |
![]()
|
![]() Megane Uber Alles Group: Members Posts: 179 Joined: 18 December 07 From: Brasov / Bucuresti ![]() |
Multumesc pt raspunsuri
![]() ![]() Salut si spor la toate! ![]() |
--------------------
Renault
Megane Bicorp
2007/II.2
- BV - 28 - R O L
|
|
sorin_ |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 7 July 06 From: Constanta ![]() |
Salut
Eu am un igo igo v8.3.2.93112 si harta Romania_2009.02_090403.fbl . Am urmatoarea problema: in jurul pozitiei mele data de GPS apar pe harta ca niste linii mov, subtiri care se intersecteaza aiurea, aplicate peste harta. Nu este problema de hard deoarece acele linii apar doar in igo 8.3, in amigo nu apar. Aveti idee de la ce ar putea fi ? Multam |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2007 Dynamique 1.4 16v + clima
- CT
|
|
Alydor |
![]()
|
a memorat traseele pe care le-ai facut. Meniu/administare/Jurnal trasee/sterge tot.
Scria in manual de aceste trasee... Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Aragorn |
![]()
|
Alydor 10x a lot
![]() Am cautat dispozitive compatibile cu iGo8 si intr-adevar varianta 8.3 merge pe Fujitsu Siemens N520 ![]() ![]() ![]() Salut si spor la toate! |
--------------------
Renault
Megane Bicorp
2007/II.2
- BV - 28 - R O L
|
|
Alydor |
![]()
|
merg si restul... trebuie doar sa stii unde sa cauti...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Corbu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 763 Joined: 6 August 05 From: Canada ![]() |
Vad ca pe NaviExtras au aparut harti 2009 Q1 pentru North America (ma interesaza de fapt doar Canada). Ma gandesc ca sunt harti TeleAtlas daca sunt pe NaviExtras, dar stiti cumva daca au LaneAssist functional si functioneaza pe ultima versiune de soft iGO 8?
Ori nu stiu eu unde sa ma uit, ori nu prea sunt multe informatii pe net despre 2009 Q1 North America. |
--------------------
-------
-------
------- Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
renotgo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 959 Joined: 10 September 07 From: Onesti ![]() |
Oameni buni ,credeti-ma ca nu inteleg de unde mi-a aparut o eroare pe GPS-ul meu Mio_ Moov 200 ,eroare ce-mi spune ca programul instalat functioneaza ilegal si ca va trebui sa contactez vanzatorul ...Eu am updatat de pe site-ul http://club.mio.com/mioclub/memberBenefits.jsp , hartile oferite ,am folosit aparatul vreo luna dupa care mi-a aparut eroarea de care spuneam .Am sunat la service-ul ce ofera garantie aparatului si mi s-a spus sa-l reformatez ,sa reincarc softul si sa updatez hartile oferite "gratuit" de pe site-ul de mai sus .Nu s-a schimbat nimic nici dupa ce am facut-o de mai multe ori ...Daca stau pe loc eroarea apare foarte rar ,daca montez GPS-ul pe masina si plec in urmatorii 50 de metri apare "surpriza" .Ce parere aveti ? A mai patit cineva asa ceva ? Ce ma sfatuiti sa fac ...?
|
--------------------
Laguna 3
Inițiale Paris 2.0 DCI
. 2008
|
|
oalgvi17 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 25 December 07 ![]() |
[quote=Alydor,24 Jun 2009, 22:53]
@oaglvi17 - MRE este din 2007.01 si are codul 070209. Ultima harta aparuta pentru igo2006/miomap3.3 este Romania_2008.10_090120.fbl si este de 16,7 MB din 19.3.2009 - trage singur concluziile mersi alydor, dar cred ca nu am formulat bine intrebarea: trebuie sau nu trebuie sa mentin major roads? avand hartile tarilor mult mai recente, merge si fara? intreb pt ca ma gandesc ca se pot suprapune major roads cu, sa zicem, autostrazile din austria, care poate nu mai corespund, si atunci pot primi erori. mersi |
--------------------
vw
passat
2006
- b 03 esd
|
|
Alydor |
![]()
|
@oalvi - merge si fara.
@renotgo - nu iti spune ca programul functioneaza ilegal ci ca "has performed an illegal opperation" ceea ce e cu totul altceva Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
renotgo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 959 Joined: 10 September 07 From: Onesti ![]() |
Multumesc ,dar ...ce trebuie facut ?
![]() |
--------------------
Laguna 3
Inițiale Paris 2.0 DCI
. 2008
|
|
Alydor |
![]()
|
stergi totul de pe aparat, reinstalezi softul de pe cd si apoi copiezi hartile de pe siteul oficial
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Aragorn |
![]()
|
Ma ajutati pls ? Am pe un Fujitsu - Siemens N520 iGO8 ver 8.3.2.80621, nu se mai agata si nu mai iese din program ca la ver. 8.0.... dar pierde semnalul GPS f.f.f. des , de fapt mai bine zis gaseste semnalul GPS f.f.f.f rar. La setari GPS cu ce era initial nu prindea semnal deloc, am pus pe Auto si mai merge un pic, dar f.f.f. prost, oricum nicio sansa sa poti naviga ... Daca pun cardul vechi cu iGo My Way plus, merge struna, dar imi placea mai mult versiunea cea noua... Pls ma ajutati cu setarile pt GPS sau cu ce sa ii fac ? Multumesc
![]() Salut si spor tuturor! |
--------------------
Renault
Megane Bicorp
2007/II.2
- BV - 28 - R O L
|
|
Alydor |
![]()
|
trece in sys.txt asa
[gps] baud=XXXXX port=Y unde XXXX este rata de transfer si y este portul. Informatiile le poti afla din meniu/setari/gps Daca nu te descurci cand ajungi in bv da un semn. Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Aragorn |
![]()
|
La mine sys.txt arata cam cum e mai jos. Sa adaug inca cele 3 randuri despre GPS?
[gps] baud=XXXXX port=Y PS : la mine acolo scrie Auto acuma ![]() Multumesc Alydor ![]() ![]() [folders] ;app="Internal Storage/iGO8" app="%SDCARD%/iGO8" [utility] utilitymov=",1,\%SDCARD%\IGO8," utilitydel=",2,\%SDCARD%\iGO8," [interface] minzoom2D=40 maxzoom2d=6000000 show_zoombar=1 show_exit=1 defaulttilt3d=7980 skip_contact_import=1 ;vga=1 ;width=240 ;height=320 ;resolution_dir="240_320" [rawdisplay] ;gx_disable_detect=1 ;gx_force_using_dll=1 ;driver="GX" ;rawdisplay=GX ;highres=0 ;screen_x=480 ;screen_y=640 ;stretch=1 ;class="landscape" ;class="portrait" [map] 2dheadup=1 3d_max_tiltlevel=8250 3d_max_zoomlevel = 500 3d_max_zfar = 500 3d_zfar_horizon_ratio = 200 3d_scale_carmodel=1 3dcarsizemin=3500 3dcarsizemax=5000 3dcarsizemul=10000 fake2d_max_zoomlevel = 3000 roadblockicon_maxzoom = 2000 [debug] skip_eula=1 enable_roadshadow=1 disable_outlookpoi=1 fov=40 cache=8192 ;show_performance=1 ;show_device_type=1 ;show_rawdisplay_info=1 ;double_pixel_mode=1 ;doublepixel_stable_frame_time=700 [msnd] msnd.start=0 enabled=0 [poi] enable_pois_before_080217=1 [loading] show_statustext=1 |
--------------------
Renault
Megane Bicorp
2007/II.2
- BV - 28 - R O L
|
|
Alydor |
![]()
|
daca ii dai manual si ii dai detectare o sa iti apara la un moment dat ceva cu "conectat cu succes la portul gps" si o sa iti apara port: 4 baud 57600... de exemplu. Iei valorile si le scrii exact sub forma asta:
[gps] baud=57600 port=4 bineinteles cu portul si baud-ul corespunzator Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Aragorn |
![]()
|
Multumesc frumos
![]() ![]() ![]() 10x inca o data ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Bicorp
2007/II.2
- BV - 28 - R O L
|
|
renotgo |
![]()
|
QUOTE(Alydor @ 7 Jul 2009, 23:12) stergi totul de pe aparat, reinstalezi softul de pe cd si apoi copiezi hartile de pe siteul oficial Suma respectelor, Alydor Am facut-o de cateva ori si acelasi "rezultat" ...Am copiat hartile de pe alt site si azi o sa-i fac un "test" .Multumesc pentru raspuns ! Numai bine ! Gata ,s-a rezolvat ,nu mai apare eroarea ...Interesant este faptul ca acea eroare aparea doar dupa ce updatam hartile de pe site-ul "mio service " . ![]() This post has been edited by renotgo: 8 Jul 2009, 13:21 |
--------------------
Laguna 3
Inițiale Paris 2.0 DCI
. 2008
|
|
lungan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 961 Joined: 28 May 05 From: Focsani ![]() |
La un Mio C720b aveti idee ce trebuie sa-i fac ca sa il vada in My Computer? Trebuie instalat vreun driver, ceva? Cand il conectez la PC pe USB nu il recunoaste, ci incepe sa se incarce acumulatorul.
|
--------------------
M3 - Kia Sportage
- Fiesta ST-Line Hybrid
2021 Drive carefully!
|
|
Alydor |
![]()
|
ai pe cd-ul cu care a venit un driver care se instaleaza automat cand il bagi in unitate. Se baga cd-ul in unitate si apoi se cupleaza aparatul. Dupa ce a terminat de instalat ai acces la Miodevice, si ti-l va vedea ca un removable device
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
lungan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 961 Joined: 28 May 05 From: Focsani ![]() |
Cand conectez navigatorul la PC nu imi apare "New hardware found". Nu asa ar fi normal? CD-ul nu il am momentan, fac maine rost de el.
|
--------------------
M3 - Kia Sportage
- Fiesta ST-Line Hybrid
2021 Drive carefully!
|
|
Alydor |
![]()
|
verifica si cablu usb... daca nu cablu de transfer atunci doar il incarca. Daca e cablu de transfer trebuie sa iti apara pe ecran o imagine cu un monitor si un navigator legate cu un fir intre ele si cu niste stelute care se plimba de la unul la altul...
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
lungan |
![]()
|
Am reusit sa ma conectez. Are instalat MioMap 3.3 in memoria interna si as vrea sa-i actualizez hartile. Pe site la Mio nu exista decat un singur update pentru Ungaria. Nu stiu de ce se mai lauda astia cu update-uri gratuite timp de un an, daca nu scot nimic in perioada asta.
Intrebare: pot sa instalez alt soft sau sa pun alte harti pe un card de memorie si sa le recunoasca navigatorul? As vrea sa las instalat si MioMap in memoria interna, ca tot e platit. |
--------------------
M3 - Kia Sportage
- Fiesta ST-Line Hybrid
2021 Drive carefully!
|
|
Alydor |
![]()
|
se poate instala aproape orice vrei tu. Chestia cu update-ul am patit-o si eu . Numai ca atunci cand am luat aparatul era vorba ca ai update de harti oricand. Dupa aia au zis ca doar un an... Asa ca mi-am bagat piciorul in softul lor...
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
aysmen89 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 241 Joined: 26 April 08 ![]() |
Salutare am un prieten cu un GPS MIO 500,si a incercat sa bage de pe alt GPS harti cu Europa dar nu au mers.Nu stiu ce i-a facut el ca i-a sters si harta initiala cu Romania,acum numai are nici o harta.
Aveti idee unde poate gasi harti pt GPS-ul asta?mersi |
--------------------
dacia
dacia
Solenza Scala
|
|
Aragorn |
![]()
|
Salut! Alydor ne spui pls care sunt ultimele versiuni ala hartilor Romaniei, Bulgariei si Greciei ? Pentru iGo 2006 My way plus
![]() Multumim frumos ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Bicorp
2007/II.2
- BV - 28 - R O L
|
|
Alydor |
![]()
|
Romania_2008.10_090120.fbl , Greece_2008.10_090115.fbl, Bulgaria_2008.10_090115.fbl
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
dya |
![]()
|
![]() Membru fost gras Group: Members Posts: 386 Joined: 25 August 05 ![]() |
Salut Alydor,
Am si eu un Mio C520 cu MioMap v3.3 si vroiam sa te intreb daca trebuie facut ceva special pentru a pune iGO pe el si care ar fi pasii... Ideea ar fi ca as vrea sa updatez hartile dar e vesnica problema cu licence.db Merci de ajutor |
--------------------
Nissan
Qashqai
2008 1.5dCI 105CP
|
|
Aragorn |
![]()
|
Multumesc frumos de tot
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Bicorp
2007/II.2
- BV - 28 - R O L
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th May 2025 - 12:24 |