Motorina mai scumpa ca benzina, in principal din cauza majorarii accizei
![]() ![]() ![]() |
Motorina mai scumpa ca benzina, in principal din cauza majorarii accizei
AlexC |
![]()
|
||
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|||
Bullix |
![]()
|
![]() Solnitzar fidel Group: Members Posts: 655 Joined: 21 June 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(nasty @ 8 Jan 2008, 20:55) ...asta era acum 2 ani cand nu era blocaj ca acum. De ce sa te injure cand toti stau pe loc si tu cu bicicleta treci usor pe langa masini? Cum sa jenezi o masina care are 5km/h si tu 15km/h? DE OFTICA! ![]() ![]() ![]() ![]() Te claxoneaza la greu, crede-ma. Pana sa-mi iau cazan, mergeam cate 4000-5000km pe an, minim, si m-au lovit pana acum 3 cretini care NU STIU SA SEMNALIZEZE si se trezesc ca vor sa faca dreapta PRIN MINE!!! Din luna mai 2007 de cand conduc si pana acum, s-au schimbat tembelii intr-un mod orbitor de repede (IN RAU). Si asta pot observa cu atat mai bine cu cat merg mai rar cu tzoacla. |
--------------------
Dacia / Dacia
1310 TLX 1.4 / Solenza Rapsodie 1.4MPI
1989 / 2004 Exista doua categorii de oameni: oameni inteligenti si oameni puternici.
|
|
LNG |
![]()
|
. Group: Members Posts: 320 Joined: 6 August 07 ![]() |
@AlexC: Asta e noua 24k cu 0km nu poti compara o masina noua cu una veche ...
Si nu uita, e totusi Honda, daca te uiti atent o sa vezi ca preturile sunt piperate ... This post has been edited by lng: 8 Jan 2008, 22:41 |
--------------------
-
-
-
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
alt OZENEEE frateeeee.. reveniti on topic.. adica pretul motorinei
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Adi R5 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.432 Joined: 29 August 06 From: A R A D ![]() |
una peste alta tot motorina e fruntea...ca sa zic asa...pina se va mai putea gasii pe sub mina la jumate pret fatza de pompa....disel power!!!
![]() + ca nu iti e tot una sa mergi in oras cu 9-10 benzina fata de 6-7 motorina... |
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(mariuscond @ 8 Jan 2008, 14:33) Un motiv in plus sa-l credem pe Tariceanu&Co ca in 2008 fiscalitatea nu a crescut in Romania... Mai trebuie vazute accizele la energia electrica... etc. Toate sint TAXE! Sincer, nu stiu cit va afecta treaba asta pe cei ce au autoturisme diesel, probabil 10ron la un plin, da' ce te faci cu transporturile (tiruri, trenuri, etc.), se vor scumpi toate serviciile si produsele. Bleah! Legat de ce ai zis cu taxele , auzeam la radio ca romania e cam pe locul 5 in lume si locul 1 in europa la capitolul taxe ( nu stiu daca locurile sunt exacte insa se apropie de ele) , avand "doar" 96 de taxe , la capatul celalat fiind suedia cu 3-4 taxe . O singura data am auzit ca benzina s-a ieftinit cu 500 de lei cand era vre-o 30 de mii ![]() Probabil ca daca mai pun americanii de un razboi cu o tara membra OPEC o sa ajunga la 5Lei / litru ca sa nu te mai incurci de maruntish la pompa ... |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
LNG |
![]()
|
. Group: Members Posts: 320 Joined: 6 August 07 ![]() |
Ne vaitam de pretul carburantilor, dar apar din ce in ce mai multe masini pe sosele, eu zic ca avem bani de motorina:)
|
--------------------
-
-
-
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
chiar mi se paruse si mie ciudat acum cateva minute cand am alimentat..
![]() parca era mai scumpa.. si clar peste benzina ca pret ![]() ar fi interesant daca mai bine ar ieftini benzina.. decat sa scumpeasca motorina |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(claus @ 9 Jan 2008, 03:19) Pai scopul nu e sa descurajeze consumul de motorina si sa-l incurajeze pe cel de benzina.Scopul e sa ne jumuleasca astia de toti banii (ca nu mai au de unde fura...) si cum se consuma ceva mai multa motorina decit benzina (in RO), au scumpit motorina. Cind consumul de benzina va creste o vor scumpi si pe aceasta, stati fara grija. Iar prosteala ca aici nu e un monopol de grup (in domeniul petrolier) sa i-o spuna lu' mutu... |
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.559 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
QUOTE(AlexC @ 8 Jan 2008, 17:23) Cine ia motorina tot motorina va lua, avantajele raman aceleasi. cand pretul va fi cu 10% mai mare, atunci refacem versus-ul ![]() Ca Diesel-ul să nu mai renteze deloc ar trebui ca prețul motorinei să fie cu 30-40% mai mare decât cel al benzinei. Lucru care e greu de crezut că se va întâmpla. Așa că diferența actuală de 4-5% dintre motorină și benzină e deocamdată foarte mică. |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
E normal sa fie asa ! Asa e si in afara ..in tarile cu apa calda.
Pentru simplu fapt ca motorina e mai poluanta decat bezina ! |
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
|
--------------------
------
------
------
|
|
Bliss |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 937 Joined: 10 July 06 ![]() |
QUOTE(Sudsemnatu @ 10 Jan 2008, 23:49) Pentru simplu fapt ca motorina e mai poluanta decat bezina ! Adevarat pentru anumite tipuri de emisii si fals pentru altele. Pentru CO2 (ala cu efectul de sera), afirmatia ta e falsa. |
--------------------
-
-
-
|
|
cconiac |
![]()
|
![]() Membru drept Group: Members Posts: 66 Joined: 28 April 05 From: Iasi ![]() |
"Diesel engines generally emit higher amounts of NOx and particles than equivalent gasoline powered cars, even though CO and HC emissions may be lower, and total emissions are lower due to much better fuel consumption. " Sursa: Reclama VW: http://www.tdiclub.com/TDIFAQ/TDiFAQ-5.html |
--------------------
KIA Cee'd 1.4 2008 /
Clio II Symbol 1.4 2005
.
- . Better late than sorry.
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
si daca folosesti eco diesel (facut din seminte
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
johnsws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 593 Joined: 31 March 04 From: Bucuresti ![]() |
aseara m-am uitat si eu sa vad diferenta dintre preturile benzinei si motorinei. in general motorina este mai ieftina cu 16-20 de centi fata de benzina.(franta, germania, olanda, spania etc) . spaniolii in vara cred ca deja aveau motorina mai ieftina ca la noi. credeam ca e o noua tendina si mi-a scapat mie ceva. se pare ca e o tendinta doar in romania. si cum in romania toate merg pe dos asa e si in cazul carburantilor...treaba romaneasca
![]() |
--------------------
opel
astra
2006 classic astra la vista baby!
|
|
litza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
Ba sa avem pardon. Si in Germania anul trecut motorina a ajuns cu 1-2 centi mai scumpa decat cea mai ieftina benzina.
Totodata acolo taxele anuale la o masina pe motorina sunt de 3 ori mai mari decat la una pe benzina. De aia cei care au diesel circula. Altfel nu se renteaza. |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
johnsws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 593 Joined: 31 March 04 From: Bucuresti ![]() |
de unde atat pardon ? eu am fost in germania si anul trecut si in urma cu 2 ani, nici urma de asa ceva. inainte sa fac afirmatia ca in germania motorina e mai ieftina ca benzina am verificat preturile (cea mai ieftina benzina cu motorina nu biodiesel sau altceva) asa ca stiu precis ce spun. am verificat preturile in toate tarile enumerate de mine in postul anterior si in toate motorina e mai ieftina decat benzina cea mai ieftina (fara plumb 95).
This post has been edited by johnsws: 30 Jan 2008, 12:15 |
--------------------
opel
astra
2006 classic astra la vista baby!
|
|
LC_TM |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 27 September 06 ![]() |
Si totusi motorina e mai ieftina ca benzina cu peste 10 euro centi.
Si totusi chiar daca taxele sunt de 3 ori mai mari la diesel decat la benzinar,eu platesc taxe cu 40-50% mai mici decat as fi platit in Romania. ![]() |
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
2004/2005 Ambition 1.6MPI
- TM-XX-XXX
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
|
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
s_j_teo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 626 Joined: 16 July 06 ![]() |
Da dar aici este Romania!Si toti smecherii care au cumparat retele intregi PECO si petrolul nostru ne ard stiu cei de la OMV de ce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
--------------------
Skoda
Octavia 3
2014
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
De unde pot cumpara motorina mai ieftina? (legal)
Se birfeste ca o sa se faca 5 lei , sa-mi iau o cisterna ?(rezervor) , apropo am voie cu remorca cisterna la logan berlina ? ,in ce tara ziceati ca-i mai ieftin ? |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
FILter |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 211 Joined: 27 April 07 From: Bucuresti ![]() |
Ucrainienii au motorina mai ieftina si mai buna ca a noastra. La ei Luk face legea nu statul cand vine vorba de carburant
![]() Sicu motorina cumparata de la tot felul de soferi o sa se cam termine, ca am vazut din ce in ce mai multe masina dotate cu inel adica GPS care inregistreaza unde, cand cat s-a umblat la pompa. Cine s-o risca sa mai bage de la vapor, mai ales la dci, sigur n-apuca 100000 cu injectoarele si pompa originale. |
--------------------
Dacia
-X-
2000 toamna
|
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Se preconizeaza chiar depasirea pragului de 5 ron per litru...
|
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
Cine "se preconizeaza" ?
|
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Am gasit asta : http://www.e-transport.ro/Info_Europa-Romania-t176-o1.html
care ma ajuta sa vad printre altele , pretul motorinei in Europa . Numai ca ......pacat ca minte , as vrea si eu motorina cu 0,87 euro . Util :http://www.vamamasini.ro/acte.html This post has been edited by logan1.5dci: 25 Mar 2008, 22:07 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
Mihai_E |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 687 Joined: 21 October 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 1.5dCi 100 CP Shit happens!
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
haidi beeeeey terminati cu astea. cum dreq sa faca 5 lei litru de motorina
![]() oricum: vand symbol dci 65 cp, stare ireprosabila. consuma 4,5. vrea careva? |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
LC_TM |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 27 September 06 ![]() |
Treaba cu motorina mai scumpa decat benzina am intalnit-o pana acuma in Romania,Ungaria si Slovacia, in Cehia era mai ieftina decat benzina,ceea ce mi se pare si mie normal sa fie asa
![]() |
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
2004/2005 Ambition 1.6MPI
- TM-XX-XXX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th June 2025 - 21:30 |