Casetofon sau boxe?
![]() ![]() ![]() |
Casetofon sau boxe?
Marso |
![]()
|
||
![]() ***Membru*** Group: Members Posts: 547 Joined: 1 September 06 From: Bu***esti ![]() |
|
||
--------------------
Logan
Laureate 1.6 MPI
2006 Gri Perla + GPL Renault Megane Privilege 1.6 16V Bleu
MCV Laureate 1.5 DCI 2007 Gri Platine |
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Atunci ia-ti sony, daca tie iti place mai mult. Conteaza mai putin parererile celorlalti daca tu ai o dragoste pentru sony.
Insa nu confunda dragostea pentru o marca cu capacitatile ei reale... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Bad_Wolf |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 19 September 07 ![]() |
Deci nimeni nu poate sa vina cu niste argumente solide , numai vorbarie de umplutura ...........
DA am ascultat si alte playere si nu am sesizat diferenta extraordinara, totul depinde de boxe si de reglaje !!!! |
--------------------
Logan
Kiss Fm 1.4 MPI
2008
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Mestere, argumentele TEHNICE ti s-au dat mai sus.
Nu e nimeni vinovat ca tu nu le intelegi. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Bad_Wolf |
![]()
|
Ok, imi poate explica si mie cineva mai detaliat ce inseamna ca are thd sau tid mai bun, ca sta mai bine la sn PLS
![]() |
--------------------
Logan
Kiss Fm 1.4 MPI
2008
|
|
klaus |
![]()
|
Cu putin efort:
![]() Nu de alta, dar dupa parerea ta pe aici lumea zice doar "numai vorbarie de umplutura" Deci pentru vorbarie de neumplutura, poate aveti treaba prin alta parte si va retinem Pe romana: cum dracu sa-ti explice cineva ceva cand tu te exprim asa? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
Bad_Wolf |
![]()
|
Eu am intreabat politicos si nu cred ca am jignit pe nimeni, vroiam si eu o parere de la niste profesionisti care vad ca stiu mai multe in ale HU-ilor , dar vad ca nimeni nu poate sa imi explice si mie cum sta treaba , de ce sunt mai bune HU-urile Alpine sau Pioneer decat un HU Sony ....am impresia ca fiecare tine partea brandului care il detine, eu chiar ma gandeam sa imi schimb HU-u de pe masina cu altceva mai performant dpdv al calitatii audio dar vad ca nimeni nu se inghesuie sau nu stie sa-mi explice de ce firma X si nu Sony.
Mersi KLAUS pt. raspunsul tau dar varianta Google o stiam si eu vroiam un raspuns mai clar de la cineva care chiar stie ce vorbeste dar ....... Va multumesc pt. timpul acordat !!! |
--------------------
Logan
Kiss Fm 1.4 MPI
2008
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Eu zic sa iei Sony fara regrete. Preturile sunt ok, la design stau foarte bine si se aud cel putin la fel de bine ca si concurenta.
![]() |
--------------------
.
.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.734 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(Bad_Wolf @ 5 Feb 2008, 15:42) nimeni nu poate sa imi explice si mie cum sta treaba Ti-am dat exemplu de cativa parametrii dupa care sa te ghidezi. Cu google ai spus ca te descurci sa vezi ce inseamna fiecare. Ce altceva mai vrei sa iti spunem? Ai spus ca depinde si de reglaj. Tu de exemplu cum il reglezi? Il lasi cat mai liniar sau bagi joase si inalte la maxim? Activezi toate bulshiturile de extrem bass? Stiai ca muzica este "trasa" astfel incat la "ascultare" sa se intervina cat mai putin in reglaje? Un dB stii ce este?Cum ai vrea tu sa se exprime cineva care sa iti explice de ce Sony nu este bun? This post has been edited by IRONICK: 5 Feb 2008, 15:58 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bolek_bolek |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 309 Joined: 14 June 06 From: Bucurestii din deal ![]() |
Pai, sa zicem ca sony are un sunet mai ASPRU, adica seamana mai mult cu casetofoanele din piata decat cu sculele HiFi. Daca o sa ai ocazia sa asculti aceeasi piesa , trasa la o calitate excelenta ( sa zicem , cd original...) pe diferite scule audio, una de 100$ si una de 1000E, o sa vezi niste diferente, si anume ALTELE decat ca pe scula aia mai puternica se aude mai tare! chiar si la volum mic, o sa se auda niste sunete in plus, si o sa se auda mai "soft", mai placut...sony are un sunet rigid, rece, la orice scula audio te-ai referi...
Cam asta e cu diferenta de calitate... A! sa nu uit: la MP3-uri trase la calitate jalnica, cum sunt cele trase sub 128k , nu o sa auzi NICI O DIFERENTA! Daca asculti Gutza&co, de asemenea, nu o sa auzi NICI O DIFERENTA! Daca asculti House&co,la volum ridicat, cand bassul face sa zbarnaie totul in ritmul tobelor electronice, de asemenea, nu o sa auzi NICI O DIFERENTA! |
--------------------
dacia
slz
$K@|@_04
- Numar inmatriculare Dau raspunsuri tampite la intrebari tampite.
Conduc Incet, Dar Prost...asa , ca si voi... |
|
IRONICK |
![]()
|
La boxe probabil ii place ceva cu un spl cat mai mare ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
adiya |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Bad_Wolf @ 5 Feb 2008, 14:25) E clar. Asculti numai manele. Trebuia sa mentionezi asta inainte. QUOTE(Bad_Wolf @ 5 Feb 2008, 15:42) Fals. Eu spre exemplu din anumite motive am Blaupunkt... |
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
Marso |
![]()
|
![]() ***Membru*** Group: Members Posts: 547 Joined: 1 September 06 From: Bu***esti ![]() |
nu va mai puneti fratilor cu omu...gata sony rulz... daca sunteti inspirati alegeti altceva
![]() |
--------------------
Logan
Laureate 1.6 MPI
|
Jack Daniel's |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
|
Bad_Wolf |
![]()
|
![]() Sa mai clarific niste necunoscute, NU ascult manele (nu am nimic impotriva lor , fiecare cu gusturile sale), ascult Hip Hop, House , Dance , setarile la Sony-ul actual dupa cum am zis si mai sus sunt LOUD ON , BASS -2 , HIGH +7 deci setat pe customized settings nu pe XPLODE sau alte presetari de EQ , am boxe stock si un woofer activ de 250 W teoretic ![]() Mp3-urile care le am pe cd sunt toate la minim 192 kpbs si se aud excelent si clar fara zgomot de fond si distorsiuni (volum 25-27; maxim 32) pe configuratia actuala care o am in masina, sigur se poate auzi si mai bine daca as schimba boxele stoc cu ceva mai bun . Deci pentru toti care citesc forumul acesta si care vor sa isi achizitioneze un HU Sony sa nu isi faca ideea gresita ca Sony sunt de rahat in domeniul car audio si numai Pioneer ,Alpine , Kenwood fac HU-uri de calitate . Sony ![]() |
--------------------
Logan
Kiss Fm 1.4 MPI
2008
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(Bad_Wolf @ 6 Feb 2008, 10:34) (volum 25-27; maxim 32) Asta cu volumul este geniala. Oare cata cerneala (si biti!!!!) o sa mai curga, pana sa intelega lumea ca nu este unitate de masura???????????????? |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
klaus |
![]()
|
Si cu loganu' iti faci treaba, asta nu inseamna ca e la fel de comod ca intr-un mercedes ...
Depinde cat de dornic de confort e posesorul. Daca vine de la hamurile carutei, normal ca loganul e masina imparateasca. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
Bad_Wolf |
![]()
|
SCUZE de OFF TOPIC !!!
QUOTE(klaus @ 6 Feb 2008, 10:39) Si cu loganu' iti faci treaba, asta nu inseamna ca e la fel de comod ca intr-un mercedes ... Depinde cat de dornic de confort e posesorul. Daca vine de la hamurile carutei, normal ca loganul e masina imparateasca. Ma abtin de la alte comentarii ca vad ca orice zic nu am cu cine vorbi !! La revedere !! PS: KLAUS mai bine cu Logan NOU decat 206 second ![]() |
--------------------
Logan
Kiss Fm 1.4 MPI
2008
|
|
klaus |
![]()
|
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Referitor la volumul ala ti-am mai raspuns.Oricum,nu asta e relevant.Dar,la setarile alea ale tale...incearca sa opresti sub-ul.Sa vezi cum se aude.Nu o sa iti placa(ptr ca la -2 tu practic ai anulat frecventele joase,si fara subwoofer....).Daca la volumul ala vei seta pe x-plode,s-ar putea sa ramai fara difuzoare.Nu a spus nimeni ca playerele Sony sunt "de rahat"(la difuzoare sunt intr-adevar varza).Problema e ca sunt altele mult mai bune si la aceiasi bani,sau chiar mai ieftine.Pentru ca un Pioneer,Alpine sau Clarion se aud mult mai bine.Au un sunet mult mai placut,mai natural,mai plin,mai cald...cum vrei sa-i spui.Asta inseamna ca se aud mai bine.Nu ca duc la volum 27 din 32 fara distorsiuni.E vorba de calitatea sunetului.Sony are un sound metalic,rigid,exact cum mai spunea cineva aici.Nu e vorba ca are cineva ceva contra Sony.Sunt f buni la tv,camcordere,chiar aparate foto,dar la partea de car audio...nu prea au ceva de spus.
|
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
IRONICK |
![]()
|
Cred ca daca il luam cu intrumente, il bagam iar in ceata.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Thejock3r |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 329 Joined: 30 November 06 ![]() |
Sa mai clarific niste necunoscute, NU ascult manele (nu am nimic impotriva lor , fiecare cu gusturile sale), ascult Hip Hop, House , Dance , setarile la Sony-ul actual dupa cum am zis si mai sus sunt LOUD ON , BASS -2 , HIGH +7 deci setat pe customized settings nu pe XPLODE sau alte presetari de EQ , am boxe stock si un woofer activ de 250 W teoretic ![]() Cum poti sa asculti ce ziceai tu " hip-hop" si "house" la -2 bass si + 7 high :| |
--------------------
Dacia Logan
shaved
2005 Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!
|
|
IRONICK |
![]()
|
Are subufer mai ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bogdan1 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 11 September 07 ![]() |
Salut! Asi vrea si eu sa imi schimb cdplayeru si boxele .. as fi dispus sa dau in jur de 6 milioane .. as vrea un cdplayer/mp3 de 4x 50w si niste boxe !! astept sugestii !!
![]() This post has been edited by bogdan1: 23 Feb 2008, 20:25 |
--------------------
dacia logan
1.5 dci
2007
|
|
terente101 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 11 February 07 From: suceava ![]() |
Daca vrei un player bun exclus sony (daca cumperi sony cumperi de fapt brandu nu si calitatea ) . Nu zic ca sony e varza dar pe partea de sunet chiar nu exceleaza.
Daca vrei calitate alege un pioneer , alpine , clarion Eu iti recomanda ceva de genu http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_M...er/DEH-P4900IB/ sau daca nu esti dispus sa investesti asa de mult ceva de genu http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_M...neer/DEH-P40MP/ Eu daca as avea bani in momentul asta as alege playerul din primul link. Si kenwood este bun , am un astfel de player pe masina si vreau sa zic ca avand MCV am mult spatiu si m-am gandit de ce sa nu profit asa ca mi-am bagat doua BOXE de 30 de w rms pe 8 ohm in portabagaj, sunt niste boxe mai vechi de prin '89 cu care venea echipat magul kashtan-1 (cine stie cunoaste) . vreau sa zic ca nici prin cap nu imi mai trece sa imi bag subwoofer , am un bas de la boxele alea de numa numa , plus ca mai am niste dual cone pe fata pentru medii . Si inca un sfat degeaba iti cumperi player de 30 de milioane daca nu ai si niste boxe bune . Numai bine Cu stima Gafincu Adrian |
--------------------
dacia
MCV ambiance
1.6 MPI
- SV-08-DIH
|
|
bogdan1 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 11 September 07 ![]() |
eu iti multumesc pt opinie dar sunt dispus sa dau in jur de 6 mil pe tot si pe boxe:D
|
--------------------
dacia logan
1.5 dci
2007
|
|
Marso |
![]()
|
incearca asa:
HU: http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_M...CDE-9870R_-_RM/ Sistem fata: http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Coustic/CS502/ Total: ~ 5,6 mil iar pe viitor cand mai faci rost de ceva bani iei si coaxiale pe spate: http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Coustic/CX502/ Boxele si playerul se pot monta fara nicio modificare... daca vei fi dispus sa faci mici modificari poti sa pui boxe de 16,5 cm si pe fata si pe spate (iti trebuiesc niste inele distantiere din mdf... cauta ca s'a mai discutat pe forum) Succes! |
--------------------
Logan
Laureate 1.6 MPI
|
router |
![]()
|
![]() Recalcitrant Group: Members Posts: 790 Joined: 13 January 06 ![]() |
QUOTE(Bad_Wolf @ 5 Feb 2008, 16:42) Eu am intreabat politicos si nu cred ca am jignit pe nimeni, vroiam si eu o parere de la niste profesionisti care vad ca stiu mai multe in ale HU-ilor , dar vad ca nimeni nu poate sa imi explice si mie cum sta treaba , de ce sunt mai bune HU-urile Alpine sau Pioneer decat un HU Sony ....am impresia ca fiecare tine partea brandului care il detine, eu chiar ma gandeam sa imi schimb HU-u de pe masina cu altceva mai performant dpdv al calitatii audio dar vad ca nimeni nu se inghesuie sau nu stie sa-mi explice de ce firma X si nu Sony. Mersi KLAUS pt. raspunsul tau dar varianta Google o stiam si eu vroiam un raspuns mai clar de la cineva care chiar stie ce vorbeste dar ....... Va multumesc pt. timpul acordat !!! RECOMAND PIONEER QUOTE(terente101 @ 23 Feb 2008, 20:31) Daca vrei un player bun exclus sony (daca cumperi sony cumperi de fapt brandu nu si calitatea ) . Nu zic ca sony e varza dar pe partea de sunet chiar nu exceleaza. Daca vrei calitate alege un pioneer , alpine , clarion Eu iti recomanda ceva de genu http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_M...er/DEH-P4900IB/ sau daca nu esti dispus sa investesti asa de mult ceva de genu http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_M...neer/DEH-P40MP/ Eu daca as avea bani in momentul asta as alege playerul din primul link. Si kenwood este bun , am un astfel de player pe masina si vreau sa zic ca avand MCV am mult spatiu si m-am gandit de ce sa nu profit asa ca mi-am bagat doua BOXE de 30 de w rms pe 8 ohm in portabagaj, sunt niste boxe mai vechi de prin '89 cu care venea echipat magul kashtan-1 (cine stie cunoaste) . vreau sa zic ca nici prin cap nu imi mai trece sa imi bag subwoofer , am un bas de la boxele alea de numa numa , plus ca mai am niste dual cone pe fata pentru medii . Si inca un sfat degeaba iti cumperi player de 30 de milioane daca nu ai si niste boxe bune . Numai bine Cu stima Gafincu Adrian AI MARE DREPTATE EU AM PIONEER DEH 4700 SI E SUPER, CLARITATE SI PUTERE AM AVUT SI SONY DAR NU EXISTA COMPARATIE NU RECOMAND IN SCHIMB LA BOXE PIONEER CEA MAI BUNA COMBINATIE DUPA PAREREA MEA ESTE HU PIONEER CU BOXE JBL SAU INFINITY (PRATIC SUNT ACEIASI MARCA CA FAC PARTE DIN CONCERNUL HAMAN KORDON-sper ca am scis corect numele ) |
--------------------
Fost Supernovist
Actualmente fan Gillette Mach 3
2007
- B-81-XXX Mi-am luat Dacie = Mi-am luat masina la noroc.
|
|
FILter |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 211 Joined: 27 April 07 From: Bucuresti ![]() |
Boxe DLS daca vrei sa pastrezi dimensiunea de 13.
|
--------------------
Dacia
-X-
2000 toamna
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 00:12 |