Nu-mi mai merge USB-ul la Laptop, tocmai am reinstalat windows-ul
![]() ![]() ![]() |
Nu-mi mai merge USB-ul la Laptop, tocmai am reinstalat windows-ul
alex_axn |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 639 Joined: 30 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
vw
passat
2009
- B __ ___ "putine lucruri poti sa le faci cu vorba buna dar cu vorba rea nici atatea"
|
|||
zamolxes |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 14 January 04 From: Bucuresti ![]() |
cauta driverul de chipset.
|
--------------------
Ford
Mondeo Ghia 2L
2003 Full Options
- B-77-BLD Si uite asa se duc noptile..albe
|
|
alex_axn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 639 Joined: 30 December 04 From: Bucuresti ![]() |
am instalat driverul de chipset si dupa cd si dupa pagina producatorului, dar nu merge.
am citit "details"-urile de la driverul de chipset si zicea ceva de genul pt *Others - unde aparea USB-ul... versiunea de driver era "..." probabil driverul de placa de baza nu contine driverul pt USB. orice idee e binevenita. multumesc mult |
--------------------
vw
passat
2009
- B __ ___ "putine lucruri poti sa le faci cu vorba buna dar cu vorba rea nici atatea"
|
|
zamolxes |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 14 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Adica ai instalat asta: http://support.fujitsu-siemens.com/Downloa...A%20VN800+8237R
|
--------------------
Ford
Mondeo Ghia 2L
2003 Full Options
|
|
alex_axn |
![]()
|
da, aia am instalat... care este si pe cd-ul cu care a venit.. numai ca acolo are o interfata prietenoasa de unde poti instala toate driverele (sunet, touchpad....) si unde am citit si detaliul ala cu ""...." despre USB
alte idei? ![]() |
--------------------
vw
passat
2009
|
|
EvilOne |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 23 December 03 From: Bucuresti/Alexandria ![]() |
Incearca si cu driverele de la VIA/Intel/etc, pe site la FS nu prea le updateaza...dupa cum vezi driveru ala e din 2003.
|
--------------------
Reno
Megan Sedan (coaja) 1.6
2008 156
|
|
alex_axn |
![]()
|
am vazut ca e din 2003...
de unde sa iau driverele de la intel si altele? am istalat un driver de la amilopro v2010 si la fel- dar nu-mi mai amintesc cine e producatorul, parca tot VIA... si am mai incercat si sa imi aleg eu niste drivere pe care le are windowsul by default, cand dai sa instalezi manual, dar tot nk... |
--------------------
vw
passat
2009
|
|
zamolxes |
![]()
|
Incearca aici:http://www.viaarena.com/default.aspx?PageID=420&OSID=1&CatID=1070
Ce ai tu ca chipsets sunt: Northbridge: VIA VN800 Southbridge: VIA 8237R |
--------------------
Ford
Mondeo Ghia 2L
2003 Full Options
|
|
jimbo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 77 Joined: 11 February 05 ![]() |
Daca instalezi Win XP service Pack2 ar trebui sa mearga USB-ul direct, fara drivere suplimentare (de aia si zice pe cd ca nu e driver de USB)
Ma gandesc ca ai instalat XP Service Pack 1.... |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1,4
2005
- TM XX xxx Daca vi se pare ca mi-ati inteles explicatia prea usor, atunci nu m-ati inteles.(Alan Greenspan)
|
|
alex_axn |
![]()
|
multumesc mult pt ajutor. am rezolvat problema instaland un xp sp2
|
--------------------
vw
passat
2009
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 16:46 |