Cine se pricepe ? HELP !
![]() ![]() ![]() |
Cine se pricepe ? HELP !
piedone |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 9 June 07 From: BUCURESTI / SECTOR 5 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
SUPERNOVA
2001/EUROPA
- B - 03 - T K B
|
|||
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
Poate n-ar fi o idee rea sa-ti completezi profilul inclusiv cu localitatea, ca asa poate e cineva din Constanta care ar vrea sa te ajute, dar tu esti din Baia Mare si te costa mai mult transportul si cazarea binevoitorului.
|
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
piedone |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 9 June 07 From: BUCURESTI / SECTOR 5 ![]() |
OK,am inteles s'traiti
![]() ![]() ![]() |
--------------------
DACIA
SUPERNOVA
2001/EUROPA
- B - 03 - T K B
|
|
piedone |
![]()
|
Haideti,va rog,va astept.."meseriasii'..chiar am nevoie de de voi sa ma ajutati in problemele mentionate in topic.Multumesc anticipat !!!
|
--------------------
DACIA
SUPERNOVA
2001/EUROPA
- B - 03 - T K B
|
|
rhunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 263 Joined: 15 August 06 From: Bucuresti ![]() |
sefu, eu am doua maini stangi si tot am reusit
![]() Mare lucru, dai jos fata de usa si pui buretele pe care il prinzi cum te lasa inima. apoi tai lacasurile care trebuiesc pentru boxe, macara si manerul de la usa si montezi totul la fel. Eu am mers pe principiul unui coleg care zicea ca monteaza direct pe fata de usa ca poate mai are nevoie sa lucreze pe acolo si a avut dreptate. Am mai dat fetele de usa jos de 3 ori de atunci si nu am avut probleme. La prima e mai greu dupa aceea o sa vezi ca merge. |
--------------------
Dacia SuperNova
Clima
2001
- b25wzj Clio II 2005 1.5 DCI 65
Megane Prima 1.6 16V - temporar! :) VW Golf V 1.9 tdi |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd June 2025 - 20:11 |