DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Cine se pricepe ? HELP !

piedone
post 11 Jan 2008, 23:52
Post #1

Membru incepator

Group: Members
From: BUCURESTI / SECTOR 5

Urmaresc forumul de f f mult timp,am deschis si eu cateva topic-uri,iar acum mai deschid unul fiindca chiar am nevoie de "cineva" care stie meserie.Meserie?Adica..Cine se pricepe: I:sa-mi bage si mie burete(nu stiu ce fel de burete special,care nu "suge" apa parca) in fetele usilor??? II:Cine se pricepe sa-mi "centreze" si mie hayonul(din cauza ca ai impresia ca este deshis,deci este "dereglat" rau(nu "cade" proportionat pe amortizoare)am schimbat 2 perechi de telescoape)si totodata ameliorat troncanituri,boncanituri etc ???Cam atata deocamdata,daca mai este ceva,mai adaug.Mentionez ca,cel/cei care se vor oferi sa ma ajute si se pricep la cele mentionate mai sus,NU o vor face GRATIS.Clar asta !!!Prefer sa dau banii unuia care stie cu adevarat,posesor de DSN care stie despre ce e vb,decat sa merg la "maimutzele" din service-urile din ziua de azi.Va astept sa-mi reglez si eu masina,sa-mi fie dreag sa ma uit la ea tongue.gif.Numai de bine !!!

--------------------
DACIA SUPERNOVA 2001/EUROPA - B - 03 - T K B
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
b64chr
post 11 Jan 2008, 23:59
Post #2

Moderator incepator

Group: Moderatori
From: Buzias, Timis

Poate n-ar fi o idee rea sa-ti completezi profilul inclusiv cu localitatea, ca asa poate e cineva din Constanta care ar vrea sa te ajute, dar tu esti din Baia Mare si te costa mai mult transportul si cazarea binevoitorului.

--------------------
Dacia Solenza 2003 / Skoda Octavia 2009
+
piedone
post 12 Jan 2008, 00:09
Post #3

Membru incepator

OK,am inteles s'traiti tongue.gif.Am sa-mi completez profilul asa cum tb,dar faza cu BM sau C-ta pica(vezi masina din semnatura B-03-TKB wink.gif.Oricum,multumesc pt sfat.Acum updatez profilul wink.gif.Toate bune !!

--------------------
+
piedone
post 15 Jan 2008, 16:40
Post #4

Membru incepator

Haideti,va rog,va astept.."meseriasii'..chiar am nevoie de de voi sa ma ajutati in problemele mentionate in topic.Multumesc anticipat !!!

--------------------
+
rhunder
post 15 Jan 2008, 18:04
Post #5

Membru autentic

From: Bucuresti

sefu, eu am doua maini stangi si tot am reusit smile.gif

Mare lucru, dai jos fata de usa si pui buretele pe care il prinzi cum te lasa inima. apoi tai lacasurile care trebuiesc pentru boxe, macara si manerul de la usa si montezi totul la fel.
Eu am mers pe principiul unui coleg care zicea ca monteaza direct pe fata de usa ca poate mai are nevoie sa lucreze pe acolo si a avut dreptate. Am mai dat fetele de usa jos de 3 ori de atunci si nu am avut probleme.
La prima e mai greu dupa aceea o sa vezi ca merge.

--------------------
Dacia SuperNova Clima 2001 - b25wzj
Clio II 2005 1.5 DCI 65
Megane Prima 1.6 16V - temporar! :)
VW Golf V 1.9 tdi
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 2nd June 2025 - 20:11
Forum Renault