cum sa fac ca nu stiu
![]() ![]() ![]() |
cum sa fac ca nu stiu
badboycrys |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 6 October 08 ![]() |
|
||
--------------------
vw golf
vw golf
1992
|
|||
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Sunt alarme care se pot monta pe inchidere centralizata pneumatica.
Ma indoiesc ca Pilotul stie asa ceva. |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
D.D |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 24 August 08 ![]() |
Pune o poza cu documentatia alarmei ca sa imi dau seama daca are interfata de inchidere centralizata. Inchiderea centralizata la tine e pe un singur fir pe care se inverseaza polaritatea si anume + pentru deschis si - pentru inchis?
|
--------------------
DACIA
BERLINA-BATRANA
88
|
|
badboycrys |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 6 October 08 ![]() |
pt inchis si deshis sunt 2 fire .... nu stie careva un model de alarma care sa o pot monta pe centralizata originala? nu prea as dao jos pe cea originala ca imi inchide si la benzina si trapa si tot ... poate stie cineva si ma poate ajuta
|
--------------------
vw golf
vw golf
1992
|
|
D.D |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 24 August 08 ![]() |
Daca ai 2 fire cu comanda negativa poti pune orice alarma care poate comanda inchidere centralizata daca masina ar functie confort (la inchidere ridice geamuri, inchide trapa) atunci e bine sa pui o alarma care are implementat soft aceasta functie si anume sa mentina semnalul de inchis inchidere centralizata timp de 30 sec. Exista si alarme care pot fi comandate de semnalele de inchidere centralizata.
This post has been edited by D.D: 15 Oct 2008, 10:38 |
--------------------
DACIA
BERLINA-BATRANA
88
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th May 2025 - 08:20 |