Aparat speriat caini, :-)
![]() ![]() ![]() |
Aparat speriat caini, :-)
sorin1983 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.637 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|||
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Ai vazut tu spray pentru autoaparare "dispersant".
Io am vazut ca inclusiv cand ma dau jos din caruta, pe camp, sa fac pipi, daca bate vantul jetul devine dispersant. 23 Feb 2012, 00:10: QUOTE(Markos @ 22 Feb 2012, 21:53) La fel face si boul meu. Faza e ca, desi pitic, ultima data abia i-am scos din gura o cotarla batrana care se daduse la el. ![]() QUOTE(afh @ 22 Feb 2012, 22:23) Asa ziceti toti. Dar dupa cateva luni pun saua pe voi si... gata. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 23 Feb 2012, 00:10 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.637 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
untitled.JPG ( Size: 170.3k )
Number of downloads: 166
acum ceva timp vindeam si eu niste tampenii d-astea... poti sa faci proba daca vrei, eu am dat un sfat. |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Cand faceam io proba... ma rog.
Sfatul era sa ia unul cu jet, antivant? |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
sorin1983 |
![]()
|
sfatul era sa cumpere ce vrea ca d-aia s-a vrut democratie.
|
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Unde?
|
--------------------
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 16:18 |