help alegere si montare boxe
![]() ![]() ![]() |
help alegere si montare boxe
Minel |
![]()
|
||
![]() Pauard bai Remat Nord Group: Members Posts: 4.043 Joined: 4 April 07 From: Cluj .......Resita ,C-S ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310-L /VW Passat
1995/1397cmc
- CS-01-TMS Mandru posesor de Dacia
|
|||
tgg2k |
![]()
|
fara carnet de membru Group: Members Posts: 677 Joined: 24 July 06 From: Metropola Cluj-Napoca City ![]() |
eu vin cu o propunere: orice boxe iti iei, nu te intinde la boxe mai puternice decat poate sa scoata radio, nu de alta dar daca ai radio cu 4x50, nu-ti pune boxe de 75-100 ca ba risti sa arzi finalii, ba va distorsiona. iar e de prefereat sa arzi boxele decat radioul, tot din motive financiare.
eu am boxe SAL si un radio-cass First Austria. sunt foarte multumit de "combinatie". nu suna tare incat sa-l acopar pe cel de la stop dar suna bine si ma multumesc cu atat. in plus, daca il dau volumul tare (cam 75%) nu distorsioneaza si nu te poti intelege in masina fara sa strigi la persoana de langa tine. si asa nici nu-ti trebuie amplificatoare sau alte echipamente... doar radio+boxe |
--------------------
Dacia
1300/SupeRNova
1979 berlina/2003 Confort
- CJ-06-TXR/CJ-XX-XXX ... la tăți ni greu...
|
|
Rafi |
![]()
|
![]() e doua bleu!! Group: Members Posts: 1.204 Joined: 27 November 07 From: ™Bucharest™ ![]() |
QUOTE(tgg2k @ 16 Jan 2008, 13:32) eu vin cu o propunere: orice boxe iti iei, nu te intinde la boxe mai puternice decat poate sa scoata radio, nu de alta dar daca ai radio cu 4x50, nu-ti pune boxe de 75-100 ca ba risti sa arzi finalii, ba va distorsiona. iar e de prefereat sa arzi boxele decat radioul, tot din motive financiare. eu am boxe SAL si un radio-cass First Austria. sunt foarte multumit de "combinatie". nu suna tare incat sa-l acopar pe cel de la stop dar suna bine si ma multumesc cu atat. in plus, daca il dau volumul tare (cam 75%) nu distorsioneaza si nu te poti intelege in masina fara sa strigi la persoana de langa tine. si asa nici nu-ti trebuie amplificatoare sau alte echipamente... doar radio+boxe Finali nu se ard credema se vor arde difuzoarele...sunt multe de explicat ![]() |
--------------------
Dacia™
1310----CN----
--1996-- Daewoo™ Nubira II --CDX-- --2006--
|
|
ramses86 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 352 Joined: 11 January 08 ![]() |
acele inele din lemn sau PAL nu le pui ca sa "adaptezi gaura" ci ca sifuzorul sa fie montat pe lemn din motive acustice, astfel ele scot un bass mai ratund!
PS...chiar nu stie nimeni nimic despre acele BLAUPUNKT ?? This post has been edited by ramses86: 16 Jan 2008, 14:50 |
--------------------
Dacia
1310 tx
1987
|
|
simism |
![]()
|
![]() Ce te uiti asa la mine? Group: Members Posts: 57 Joined: 26 October 07 ![]() |
Eu mi-am pus pe daciuca mea un cd-player pioneer si 2 boxe alpine, pe casetofon am dat 270 ron si pe boxe 200 ron. sunt foarte multumit dar cand da caldura vreau sa-mi pun si in usile din fata 2 boxe! stie cineva ce marime trebuie fara sa mai decupez? multumesc anticipat!
|
--------------------
Renault
Laguna iii
2011 4control
- **###** 4Control+2.0Dci->LOVE
|
|
thedragon |
![]()
|
![]() Sange de modovean aka GALATI Group: Members Posts: 583 Joined: 4 February 07 ![]() |
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Coustic/CX693/ bestbuy eu am doua difuzoare pe fata de la aceeasi firma si sunt foarte multumit si este si un user pe nume ursachemihai si intreabal pe el ce pot face difuzoarele acestea! Si inelul acela de lemn se foloseste la altceva, pe dacia 1310 merge montat difuzor de 13 cm dar daca pui un inel intre difuzor si usa poti pune difuzor de 17cm cam asta este folosul unui inel
|
--------------------
dacia
1310
1989
|
|
alinushy |
![]()
|
![]() modeLator Group: Members Posts: 2.622 Joined: 9 January 07 From: Pitesti - Mioveni ![]() |
merge de 17 si fara inel pe 1310
|
--------------------
Audi
A4
... 1.8T...quattro ;) frunza verde solz de peste, uite ..... altu` ca citeste
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Depinde de dimensiunea magnetului. Daca e mare, va atinge geamul in el cand coboara
![]() In poza, geamul trece la 1-max 2 mm de difuzor. Distantierul e destul de gros. This post has been edited by Muttley: 28 Jan 2008, 08:58 Attached thumbnail(s) DSC00911.jpg ( Size: 868.34k ) Number of downloads: 75 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
ursachemihai |
![]()
|
dasda Group: Members Posts: 245 Joined: 23 September 07 From: aici ![]() |
se gasesc difuzoare "slim" de 17 ,care se monteaza foarte usor pe dacie. merg si majoritatea celorlalte dar ...ideea e sa aiba adancimea de instalare de 60- 70 . daca e mai mare exista intr-adevar posibilitatea de a atinge geamul. insa cu inele adaptoare......aceasta problema nu se mai pune in discutie....
Eu am de 13 pe fata si ovale pe spate..... si m-i se pare destul de echilibrat sunetul.....sigur ca cu dif de 16,5 ar echilibra perfect sunetul dar .....mai sunt si lenesi ca mine ![]() |
--------------------
Logan
berlina
2008
- bb33ddd
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
De acord cu "slim"-urile. Da' daca-s slim nu au bas, iar daca se doreste bas trebe "phat"
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
dj_01_kxb |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 27 January 08 ![]() |
pt difuzoare si mp3 sony e slabutz rau fatza de alte firme pe care le potzi cumpara la banii pe care ii dai pe sony....itzi recomand pt boxe (DLS,JBL,MTX,COUSTIC) si la mp3 sunt 3 firme mari si tari (pioneer,clarion,alpine) dak te intereseaza ceva ma potzi contacta ...(aduk tot ce tzine de audio indiferent de masina...mp3,boxe,subwoofere,amplificatoare,condensatoare,kituri de instalare.)si nu numai...id:myhay_1989...sper sa nu am onoarea cu persoane care nu sunt interesate de acest domeni sau care vor sa faca mijto
|
--------------------
Dacia
1310
1987
- dj_01_kxb dai cu dacia-n perete ca poatetzi cade un renault din ea
|
|
Minel |
![]()
|
![]() Pauard bai Remat Nord Group: Members Posts: 4.043 Joined: 4 April 07 From: Cluj .......Resita ,C-S ![]() |
Avand linie Sony Xplode in masina (Mp3 + boxe ovale pe spate ) , sunt indecis cu boxele care vreau sa le montez in usi ,acestea ar fi :
1. Sony XS-F 1335 3 cai , diametrul 13 cm 2. Sony XS-F 1325 2 cai , diametrul 13 cm Voi care credeti ca ar fi mai bune ??? |
--------------------
Dacia
1310-L /VW Passat
1995/1397cmc
|
|
thedragon |
![]()
|
![]() Sange de modovean aka GALATI Group: Members Posts: 583 Joined: 4 February 07 ![]() |
pe fata ar fi recomandat un sistem (woffer + tweeter)
gen http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_au...Power_Plus_213/ sau http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_au...larion/SRS1326/ ori http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_au...dio/MP/MP_2.13/ |
--------------------
dacia
1310
1989
|
|
Minel |
![]()
|
Am scris in speranta ca mai are sau a avut cineva astfel e boxe ca cele descrise de mine mai sus , nu dealta dar sistemul la mine este Sony Xplode (Mp3+boxe ovale pe spate ) si nu vreau sa pun altceva decat Sony in masina .
Cele actuale pe care le am , sunt de un an si functioneaza impecabil !! |
--------------------
Dacia
1310-L /VW Passat
1995/1397cmc
|
|
thedragon |
![]()
|
daca vrei sony cumpara difuzoru` pe 3 cai ca ar reda mai bine gama de frecvente
![]() |
--------------------
dacia
1310
1989
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 23:56 |