Alternatorul e de vina, Un sfat de unde incep si cum tre' sa termin ?
![]() ![]() ![]() |
Alternatorul e de vina, Un sfat de unde incep si cum tre' sa termin ?
HellRaiser |
![]()
|
||
![]() Oameni suntem, printre animale traim! Group: Members Posts: 87 Joined: 2 January 08 From: Bucuresti; Titan City ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 L
1996
- B - 72 - *** ---===*** Inca astept un raspuns concret*De ce doar pe amenzile mele scrie pretul corect ? ***===---
|
|||
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Pai daca de cand ai luat masina facea asa urat, nu te-ai gandit ca ceva nu ii in regula cu ea?
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
tgg2k |
![]()
|
fara carnet de membru Group: Members Posts: 677 Joined: 24 July 06 From: Metropola Cluj-Napoca City ![]() |
asta suna a electromotor dus, nu a alternator dus.
si mai ales, vezi: cursa la furca, bendixul, periile de la electromotor, si bobina. eu ti le-am zis care par sa fie problemele, poti cauta pe forum cum se desface electromotorul sau intrebi un cunoscut. LE: cum sa dai jos electromotorul ai aici, vezi ca am zis acolo (unde incepe "Ziua 2") doar cum sa dai jos electromotorul nu cum sa-l desfaci. ca fapt divers, daca trebuie sa le schimbi cele care ti le-am zis mai sus (bobina si bendixul sa le iei din dezmembrari, iar periile sa le iei de noi) iti vor trebui vreo 50 de lei. plus ca ar trebui sa mergi la un electrician sa iti schimbe periile. iti zic astea in ideea ca ar trebui sa ai si o rezerva de bani de investit in motor. bafta This post has been edited by tgg2k: 14 Jan 2008, 16:58 |
--------------------
Dacia
1300/SupeRNova
1979 berlina/2003 Confort
- CJ-06-TXR/CJ-XX-XXX ... la tăți ni greu...
|
|
mike1410 |
![]()
|
![]() membru comunist Group: Members Posts: 214 Joined: 28 June 07 From: Bucuresti Drumul Taberei ![]() |
Primul sfat NU MAI DA LA AUTOMAT CA SE DUCE COROANA SI E SCUMPA
![]() 2-ia-ti frate un bendix nou 3- dute la electrician si verifica starteru si carbunii e 200 de mii pe langa 1 mil doua cat e o coroana.Asa am facut si eu si a trebuit sa iau coroana si electromotor de ma lasat fara bani de sarbatori. Electromotoru de berlina are 3 suruburi(sau doua) sus pe dreapta pe cutia de viteze (si al treilea dak nu ami umlat nimeni p acolo e sub el cred ca berlina am vanduto acu un an si nu prea am avut treaba cu el da la nova mam saturat) le desfaci tragi unpic in fata dupa care il ridici un pic de capat si tragi usor pe sub galerii. O sa te chinui un pic dak nu nimeresti din prima. Spor la desfacut Salutare. ![]() This post has been edited by mike1410: 14 Jan 2008, 18:16 |
--------------------
Dacia
SuperNova Clima
2003
- B-**-*** Daca viata nu iti ofera nimic ia tu cu forta.....:D
|
|
tgg2k |
![]()
|
fara carnet de membru Group: Members Posts: 677 Joined: 24 July 06 From: Metropola Cluj-Napoca City ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300/SupeRNova
|
|
HellRaiser |
![]()
|
![]() Oameni suntem, printre animale traim! Group: Members Posts: 87 Joined: 2 January 08 From: Bucuresti; Titan City ![]() |
Multumesc pentru sfaturi. Cum am putin timp liber o sa incerc sa'i dau de cap, pana atunci sunt pieton
![]() ![]() Daca nu apuc in cursul saptamanii, sigur in weekend ma bag in ea. Ca un mic offtopic: Tgg2k ce face fata ? ai apucat sa o repari ? |
--------------------
Dacia
1310 L
1996
- B - 72 - *** ---===*** Inca astept un raspuns concret*De ce doar pe amenzile mele scrie pretul corect ? ***===---
|
|
tgg2k |
![]()
|
ca o completare la offtopic... pun ceva noutati pe topicul dedicat
![]() |
--------------------
Dacia
1300/SupeRNova
|
|
floryyn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 251 Joined: 19 November 06 From: Targu Jiu ![]() |
S-ar putea sa fie deja dusa si coroana, caz in care degeaba schimbi doar bendixul. Trebuie verificata starea coroanei, in caz ca e mancata se poate incerca cu succes intoarcerea ei, dar e destul de complicat la nivel de amator. Eu asa am facut, dupa 2 bendix-uri schimbate, si acum angreneaza brici.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
2005
|
|
HellRaiser |
![]()
|
QUOTE(floryyn @ 15 Jan 2008, 13:01) S-ar putea sa fie deja dusa si coroana, caz in care degeaba schimbi doar bendixul. Trebuie verificata starea coroanei, in caz ca e mancata se poate incerca cu succes intoarcerea ei, dar e destul de complicat la nivel de amator. Eu asa am facut, dupa 2 bendix-uri schimbate, si acum angreneaza brici. Habar nu am care e coroana si care e bendix'ul. ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310 L
1996
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
in dreapta sus este functia cauta bvf.JPG ( Size: 192.39k )
Number of downloads: 31
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...ndpost&p=642068 This post has been edited by bygy007: 15 Jan 2008, 23:22 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
msanyix |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 9 November 07 From: Livezeni, Mures ![]() |
Coroana este roata aceea mare dintata care este prinsa pe capatul arborelui cotit, mai precis se afla intre motor si cutia de viteze este ceace vezi prin gaura de observatie pe cutia de viteza undeva in dreptul electromotorului.
Sau daca demontezi electromotorul o vezi prin gaura de unde ai scos-o. Bendixul este chestia aceea cilindrica mai mica cu o gaura la capat in care se vede un surub si care se afla peste electromotor. Sunt impreuna trebuie sa demontezi impreuna cu electromotor. Bafta |
--------------------
VW Passat
B5.5 Variant
1.9 TDI
- MS 08 PNK
|
|
HellRaiser |
![]()
|
Am rezolvat cu electromotorul
![]() ![]() ![]() Si in acelasi timp am imortalizat momentul in care kilometrajul meu a atins 77.777 Km reali. ![]() P.S. Daca tot dau jos cutia ca sa schimb volanta, ce sfaturi imi dati, la ce sa ma mai uit ? Ambreaj etc. This post has been edited by HellRaiser: 18 Jan 2008, 15:32 Attached thumbnail(s) Bendix_praf.jpg ( Size: 89.03k ) Number of downloads: 38 Bendix_praf_2.jpg ( Size: 63.5k ) Number of downloads: 28 Electromotor.jpg ( Size: 86.03k ) Number of downloads: 32 Volanta.jpg ( Size: 63.67k ) Number of downloads: 30 Volanta_2.jpg ( Size: 67.08k ) Number of downloads: 16 Kmetraj_2.jpg ( Size: 23.25k ) Number of downloads: 20 |
--------------------
Dacia
1310 L
1996
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 08:00 |