Aripi fata si telescoape
![]() ![]() ![]() |
Aripi fata si telescoape
Gabi_loko88 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 17 January 08 From: Craiova ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Nova
1998 GT
- DJ 53 CKX
|
|||
barbutu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 466 Joined: 22 May 07 From: pitesti ![]() |
nu stiu de unde esti tu,dar la mine in pitesti te costa 2 aripi de uzina fix 170 lei
![]() telescoapele nu stiu cat costa ![]() |
--------------------
Renault
megane
2010
|
|
Paul Gabriel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 590 Joined: 16 October 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
1 telescop ii in jur de 100 ron. eu cu atata mi;am cumparat pe spate, nu stiu daca este diferenta, daca ii fata sau spate, cam 200 lei amandoua
|
--------------------
Suzuki/Audi
GSXR/A4
2005
- CJ XX RUN -----------
|
|
Gabi_loko88 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 17 January 08 From: Craiova ![]() |
eu sunt din Craiova.merci mult oricum.da cred k este o diferenta intre cele din fata si cele din spate pt k nu sunt pozitionate la fel
|
--------------------
Dacia
Nova
1998 GT
- DJ 53 CKX
|
|
apollo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.881 Joined: 20 August 05 From: Focsani ![]() |
pozitia ca pozitia, dar sistemul de prindere e diferit.
sa zicem ca pe spate e 100 ron.cel de pe fata nu are cum sa depaseasca 130 ron. acum nu stiu pretul sigur. |
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
nicuz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 26 August 07 ![]() |
sal
daca esti in craiova esti in patria novelor eu sunt din bacau si imi cumpar piese tot din craiova este o strada acolo, puscariei sau cam asa ceva, sunt vreo 10 magazine. bafta la cautat. |
--------------------
dacia
nova T
1996 nova T
|
|
apollo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.881 Joined: 20 August 05 From: Focsani ![]() |
Gabi_loko88 - sa ne comunici si noua preturile in caz de gasesti.
|
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:35 |