loganistii unguri vor la Dacia, in vizita...
![]() ![]() ![]() |
loganistii unguri vor la Dacia, in vizita...
Sony |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
||
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|||
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Bre i-ai ametit de tot ca nu mai stiu saracii cand vorbesti serios si cand nu..............da la un principe fara principii ce poti astepta
![]() ![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Sa cumpere principii
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
l@u |
![]()
|
Da are cineva asa ceva de vanzare ?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Sony |
![]()
|
Unii au, da' nu stiu daca-s de vanzare!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Coane Sony un principiu, doua, second-hand (putin folosite, in stare impecabila) iti donez eu. Dar cu o conditie, iti tunzi poza si o razi in cap, ca asa nu te mai reprezinta...
![]() This post has been edited by radian: 12 Jan 2008, 17:46 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Sony |
![]()
|
Bre, nu conteaza cat de lung am paru'!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
unde?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Sony |
![]()
|
Mai jos.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
draivarics, daca nu-mi compui in maghiara postul ala tot degeaba, hai ca stiu ca stii
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Sony |
![]()
|
Iti pui unguroaica sa-l traduca.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
important e ca aflu ce a zis
![]() Apropos de unguri era si un banc ![]() QUOTE In timpu marilor migrari, prima hoarda de huni ajunge in Dacia. Aici dacii lucrau la camp. Hunii ii intreba pe daci "Unde-i Campia Panoniei?" Dacii raspund, "intra colo"! Bun, trece o hoarda, trece a doua...dar dacii s-au saturat sa tot fie intrerupti de la munca si au facut o pancarta pe care scria "Spre Campia Panoniei". Morala: Cei care au stiut sa citeasca au mers acolo, cei care n-au stiut, au ramas aici! |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Sony |
![]()
|
Te referi la sotia lu' matale?
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
l@u |
![]()
|
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
argon |
![]()
|
Nu
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
bre ne-au luat-o unguriii inainte...iar
![]() |
--------------------
/
/
/
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Nu ne-au luat-o deloc!Pe vremea cand eram pionier si utc-ist se faceau frecvent excursii tematice gen:vizita la DACIA Pitesti,vizita la vama Giurgiu si la podul prieteniei,vizita la fabrica de lapte si cam peste tot faceam vizite noi nu doar tovarasul Nicolae Ceausescu.Si eram primiti foarte frumos si erau niste evenimente chiar interesante.Azi ce fac copii nostri in week-end-uri?Nu cred sa fie vreun (srl) sau (sa) care sa refuze o vizita facuta de vreun grup organizat si anuntat din timp.Teatrele nu vand bilete si pentru ca unora le este lene sa se deplaseze pana la teatru si pana la regia de transport ca sa organizeze o activitate pentru scoala sa sau firma sa.
|
--------------------
a
b
c
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
|
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Se viziteaza fabrica Tuborg in fiecare an.
![]() ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Astazi viata s-a schimbat!Nu mai este nevoie de excursii tematice!Dai drumul la tv pe canalul cu descoperiri si vezi o mie de filmulete:how it's made si esti la curent cu tot ce vrei.
|
--------------------
a
b
c
|
|
radian |
![]()
|
Am ajuns la postul nr. 50, pana acum s-a vorbit de sabiile lui C@talin, bere Tuborg, sotia lui Argon, principiile lui Sony, ca d-aia suntem la cafenea, dar ca sa revenim la motivul pentru care am deschis acest topic, considerati utila o intalnire intre cele doua cluburi, al nostru si cel din HU?
This post has been edited by radian: 12 Jan 2008, 23:03 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
l@u |
![]()
|
Bineinteles dar musai sa se tina la Galati si sa vorbeasca romaneste....chiar si moldovinesti daca si poati
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
nu cred ca stiu aia mai multe treburi despre logan decat stie DaciaClub...dar ar fii o experienta...
|
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
radian |
![]()
|
Pai nu ma gandeam la un concurs de genul care pe care face la cunostinte tehnice...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Alexu7 |
![]()
|
pai bine...si ce discutati acolo? faceti schimb de retete culinare ori ce?
![]() mare lucru n-ai sa vezi decat o sleatca de stranieri ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
pun la dispozitie lopeti si furci, sa contribui si eu cu ceva la fructuoasa intalnire bilaterala.
|
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
La ei nu crapa Loganu' asa usor ca au sosele d-alea fara gropi.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Sony |
![]()
|
Bre radiane, io nu vad ce schimb de experienta sa fac cu ei. In situatia asta cred ca cel mai bine e sa-l asmutim pe argon pe ei.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
Cei care mergeti intrebati-i pentru mine ce fel de ulei baga si daca intr-adevar revizia se face la 30 mii km pentru benzinare
![]() Am un prieten din Oradea care zice ca se face revizia in Ungaria la 30 mii km, si la care ii e ciuda ca trebuie sa faca revizia de 2 ori mai des decat cei care stau la 50 km distanta de ex din Debrecen ![]() This post has been edited by testike: 13 Jan 2008, 12:57 |
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Ba, nu mai terminati cu km astia. Ungaria ii tratata ca o tara cu apa calda (cel putin raportat la Romania, chiar asa e) unde altfele is drumurile, poate chiar si benzinele si alti factori care nu streseaza atata masina. E vorba de regimuri aici. Ca altfel cu un ulei de calitate io cred ca ar fi rezistat si in romania aceste mirifice logan-uri.
Da' realitatea e cam alta. Acum 2 ore ii trimiteam poze la un preten din....Oradea cum arata loganul meu dupa 1700 km merg prin bulgaria si turcia. Va puna poza daca nu credeti ca arata aproape ca noua. Pai in CJ nu pot merge 100 km si sa arate asa. Praful ne omoara.....si pe noi oamenii si pe masini de asemnea. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 21:28 |