DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Mobila!, pe comanda!

asarban
post 25 Jan 2005, 18:40
Post #1

Membru autentic

Group: Banned

Caut mesteri capbili sa faca mobila pe comanda (pal)
am nevoie sa stie sa faca si un desen
Sau un programel care sa ma ajute sa desenez mobila?aa stie cineva?

--------------------
Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
vv
post 25 Jan 2005, 18:42
Post #2

dilbert.com

Group: Members
From: Bucuresti

asarban - incearca la www.sipro.ro, fac mobila buna. Si stiu si sa faca un desen smile.gif

--------------------
Renault Grand Scenic 2008 - B.00.XXX
It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
+
Lucian123
post 25 Jan 2005, 21:45
Post #3

Membru autentic

QUOTE(vv @ 25 Jan 2005, 19:42)
asarban - incearca la www.sipro.ro, fac mobila buna. Si stiu si sa faca un desen smile.gif
*

Numai ca ar fi bine sa te duci tu cu planu. Daca o lasi pe fata aia de la magazin sa proiecteze pentru tine iese cam cum nu ti-ai dorit. Vreau sa spun ca e neprofesionista rau. Mai departe daca te-ai hotarat la proiect iese bine lucrare.
Am toata mobila facuta la ei.
E vorba de magazinul de pe Nerva Traian, pentru ca mai au unul nu stiu exact unde. Acolo poate ca sta altfel treaba.

This post has been edited by Lucian123: 25 Jan 2005, 21:52

--------------------
DACIA LOGAN Laureate 1.4 Rosu - B40XXX
+
madalina
post 25 Jan 2005, 22:09
Post #4

Membru autentic

Cel mai bine e sa iti faca proiectul un designersau arhitect. Eu am toata mobila facuta pe comanda la o firma no name. Palul nu este de o calitate extraordinara (este acelasi ca peste tot, am inteles ca la Modul design au un pal de calitate superioara, dar sunt foarte neseriosi), dar a iesit exact asa cum am vrut eu. Dar proiectul s-a definitivat intr-o luna. Arhitectul venea cu propunerea eu vroiam modificari. Si tot asa pana cand am ajuns la o varianta cu care am fost de acord si dupa o saptamana de la vizualizarea ei. blush.gif

--------------------
Toyota/Opel Yaris/Corsa - B00ooo
cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
+
Lucian123
post 25 Jan 2005, 22:17
Post #5

Membru autentic

In general e mai bine ca proiectul sa fie facut de o firma (sau persoana fizica) si executia de o alta firma. Asta pentru ca daca se ocupa ceeasi firma si de executie si de proiectare, vor propune/alege varianta cea mai avantajoasa pt. ei.

Eu am o firma in domeniul constructiilor si stiu despre ce vorbesc.
Asa ca cel mai bine te duci cu proiectul deja facut de altcineva la firma de executie.
Si sa nu te incurci cu Nea Cutare, care stie el cum si in ce fel. Nu iesi cu mult mai ieftin decat daca lucrezi cu o firma in schimb nu ai cum sa-i tragi la raspundere daca ceva se strica sau daca nu iese bine.

--------------------
DACIA LOGAN Laureate 1.4 Rosu - B40XXX
+
klaus
post 26 Jan 2005, 10:40
Post #6

步步

Group: Moderatori

1. Modul Design (cu sediul pe centura, intre podul de la bragadiru si iesirea din drumul taberei) iau palul de la Kronospan (de fapt sunt in aceeasi curte). Este acelasi cu cel adus si de Arabesque, si de darel (care ia de la arabesque de fapt) si de multe alte depozite de pal. Nu este mai bun sau mai rau... Poate este oleaca mai bun decat palul facut de "pal group", dar nesesizabil.
Mobila pe care o fac nu e rea calitativ, au scule etc. La fel si pentru Sipro. Alegerea cred ca ar tine doar de pret aici...
Desi nu ajuta la intrebare, eu am avut doi cetateni cu care am vorbit de mobila insa unul nu mi-a placut cum a lucrat in alta parte iar al doilea a plecat de la mine dupa ce l-am invatat eu cum sa faca mobila de bucatarie (si i-am mancat icrele si ficatii ca se dadea prea rotund). De atunci toata mobila de la mine din casa e facuta cu manutele mele (pat, dulapuri, biblioteci)

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
AL
post 26 Jan 2005, 10:52
Post #7

Member

Andrei, iti pot da si eu detalii pe telefon despre o firma la care am facut noi mobila de bucatarie si continuam cu ei pentru altele.... parca ti-am mai spus o data ceva despre asta?

--------------------
Skoda KAROQ 2019 - B-21-NEW
+
liviu2004
post 11 Jul 2008, 16:38
Post #8

Membru autentic

În Galați știți pe cineva să facă mobilă la comandă?

--------------------
Opel Tigra Twintop 2005
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 12th May 2025 - 20:44
Forum Renault