sistem audio, sistemul meu de pe lgn
![]() ![]() ![]() |
sistem audio, sistemul meu de pe lgn
boboc |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 17 December 07 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan
ambition 2006
|
|||
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Mai tu chiar nu intelegi ca aici este alta sectiune si nu o sa-ti raspunda nimeni serios ?Daca vrei raspunsuri corecte dechide un topic aici si nu ne mai stresa cu kkt-urile alea de difuzoare .....ai furat-o cu ele si gata ce tot nu intelegi?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
-
Td4, HSE
|
|
boboc |
![]()
|
nu vad cu ce am furato. sunt f bune doar ca e nevoie de un amplificator. paote imi zici tu cu ce am furato.
|
--------------------
dacia
logan
ambition 2006
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
Daca vroiai sistem adevarat 8 milioane dadeai numai pe player... Dar si asa, la cati bani ai dat pe boxele alea mai bine luai DLS sau Infinity. Nu stiu cum se aud Zeus astea, dar ce zic eu am avut si cel putin alea de pe spate rup la putere si basi.
Mai sunt Coustic, destul de ieftine si foarte bune. Trebuie sa mai faci si probe inainte, sa te mai uiti si la sensibilitate si gama de frecvente, nu numai la putere, ca sute de watti nu inseamna neaparat ca se vor auzi bine si tare. |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Sunt Hifonics, nu Zeus
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
- AR - -
'07 High Executive M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
boboc |
![]()
|
treba e ca m-am ars la pret 180 ron pe doua hifonics de 65w rms 13 cm in rest eu cred ca e okey. boxele de pe spate nu le-am mai luat am renuntat la ele
|
--------------------
dacia
logan
ambition 2006
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
Am citit, vorbeam de serie. Ca si Infinity are Kappa, alta mancare de peste decat alea de serie. Oricum, eu cred ca DLS sunt cele mai bune ca raport calitate/pret.
Daca pui ovele mari pe spate aproape ca nu iti trebuie subwoofer. Iar in usi daca pui de 16,5 sunt muuult peste unele de 13 dar va trebui sa mai izolezi pe acolo, sa nu zdrangane. Si tweetere neaparat, sa iti ridice sunetul de la nivelul usilor. This post has been edited by mars: 12 Jan 2008, 23:44 |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
boboc |
![]()
|
nu am pus de 16,5 ca nu am vrut sa modific nimic. eu cred ca sunt destul de bune astea pentru fatza. u ce parere ai de firma asta hifonics?
|
--------------------
dacia
logan
ambition 2006
|
|
mars |
![]()
|
Pai nu am auzit de ei, dar asa nu stiam nici de DLS pana nu au aparut pe la noi. Pana nu le aud nu imi dau cu parerea.
Inca ceva: marimea magnetului nu are neaparat legatura cu calitatea sunetului sau puterea. Am auzit boxe cu magneti foarte mici (special construite asa, faceau Kenwood unele cu membrana mov mai demult) care dadeau clasa la tot ce auzisem inainte. |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
boboc |
![]()
|
poi astea au 65w rms asta e puterea lor si vroiam sa zic ca sunt pe 13 sa potrivesc la logan . le scot pe cele stoc si le pun pe astea fara modificari
|
--------------------
dacia
logan
ambition 2006
|
|
mars |
![]()
|
Nu ma prea pricep eu, poate ne ajuta careva sa ne explice cum e cu wattii aia si cum NU au ei legatura cu "galagia" efectiva. Sa zica de presiune acustica, sensibilitate etc. si ca un difuzor de 25 de watti poate sa se auda mai bine si mai tare ca unul de 50. Daca se poate...
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
boboc |
![]()
|
watti aia rms sunt puterea maxima pe care o boxa ii dezvolta adica cu cat e mai mare cu atat se aude mai tare da asta nu inseamna ca se aude si mai bine
|
--------------------
dacia
logan
ambition 2006
|
|
mars |
![]()
|
Nu cumva galagia e aia exprimata in decibeli? Mie watti imi suna a putere consumata.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
boboc |
![]()
|
da galagia e exprimata in db astea au 91 sau 92 nu mai stiu sg.
|
--------------------
dacia
logan
ambition 2006
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Mai, bobocule, ai facut afacere buna sau nu?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
mars |
![]()
|
Eu nu inteleg de ce naiba nu ai intrebat pe forum si nu te-ai informat pe internet inainte sa dai banii. Nu te arunci la marci necunoscute (sa nu imi zici ca auzisei inainte de Hifonics astia) numai pentru ca au magnet mare sau beculete sau sute de watti sau baiatul din magazin iti zice ca sunt minunate). Nu tot ce e scump e sibun, cum nu tot ce e mai ieftin e si prost (si aici iar laud DLS).
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
boboc |
![]()
|
nu pot sa zic ca am facut o afacere buna dar boxele sunt bune . de firma am auzit, e una dintre cele mai bune firme de amplificatoare auto.
|
--------------------
dacia
logan
ambition 2006
|
|
mars |
![]()
|
O fi, dar tu ai luat difuzoare!
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Sunt amplificatoare deghizate.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
boboc |
![]()
|
oricum vedem cand o sa vina boxele si o sa le pun pe masina.
14 Jan 2008, 16:47: a pus cineva difuzoare de 16,5 cm pe fata in usi? ma refer la logan. This post has been edited by boboc: 14 Jan 2008, 16:47 |
--------------------
dacia
logan
ambition 2006
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Bre boboc de unde ai luat sculele alea? Ai iesti foarte ieftin cu ele. Astia de pe aici sunt nestiutori dar Zeus este o firma intergalatica care produce componente de sunet.Vezi ca daca e Zeus original tre sa aiba sigla luminata. daca nu e luminata inseamna ca ai luat tzapa....Oricum daca vrei sa te tina mult sculele pentru care ai investit fabuloasa suma de 800 de ron trebuie ca volumul sa nu depaseasca 10% din puterea maxima a statiei. Adica daca statia ta are volum de la 0 la 10 sa nu treci cu volumul de 1, hai maxim 2. Iti recomand sa pui si un condesator ( gasesti la frigidere, sau la aerul conditionat) pentru ca sa nu omori bateria de la masina. Vezi ca sunt niste amplificatoare , tot de firma, Futachi sau Xing-Xing. Sunt facute de japonezi sau chinezi, nu mai retin. Scot 463 de W reali sau 2468 de w PMPO.
Poti sa iti mai iei un sistem audio Marshall pentru masina, boxe 5.1, amplif, mp3 player+tuner. Daca vrei sa sune muzica bine! singura problema este ca daca pui sistemul asta pe logan si apoi il vinzi , cu banii primiti pe masina iti cumperi un X5 full option dar fara sistemul audio dedicat.... Tu decizi, cheia e la tine... Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
boboc |
![]()
|
am renuntat la difuzoarele alea si vreau sa pun unele pe fata dar nu stiu ce dimensiune de 13 sunt cele stock si vreau de 16,5 cm. ce modificari trebuie sa fac stie cineva?
|
--------------------
dacia
logan
ambition 2006
|
|
Sony |
![]()
|
Sa largesti gaurile. Daca ai cu ce...
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Alydor |
![]()
|
cauta difuzoare de 24 de inci. suna mult mai bine decat rahaturile alea de 16.5 cm.... plus ca au un bass foarte clar. Dar trebuie sa ai grija cu condensatorii....Cred ca ai nevoie de 2... tot de la frigidere ii poti lua...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
boboc |
![]()
|
prea complicat pentru mine.cred ca o sa raman tot la difuzoare de 13 cm pe fata acum nu stiu ce model.vreau sa comand dupa www.be-loud.ro da nu stiu ce model
|
--------------------
dacia
logan
ambition 2006
|
|
Sony |
![]()
|
Ia Prometeu! Cica au protectie mai buna daca le imperechezi cu amplificatoru' Afrodita.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Alydor |
![]()
|
Lasa prostiile alea de pe beloud...daca vrei adevaraciuni intra pe sait la Harman/Kardon, sau Marshall... Acolo au chestii faine si utile special pentru masina. Iti recomand calduros un Marshall...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
boboc |
![]()
|
vreau sa iau de la ei de pe site da acum nu stiu ce model. macar ziceti-mi spre ce firma sa ma orientez.multam
|
--------------------
dacia
logan
ambition 2006
|
|
Alydor |
![]()
|
Pai iti recomand astea http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_au...isteme/660_GTI/
Sunt la promotie...si sunt singurele care merg pe logan si care merita... Stii tu ca si benzina, motorina, spalatoriile auto... Suma respectelor, Alydor This post has been edited by Alydor: 14 Jan 2008, 17:09 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
boboc |
![]()
|
interesant daca as avea atatia bani as mai zice. poate ma ajuti cu un raspuns fara misto.
|
--------------------
dacia
logan
ambition 2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 01:33 |