DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Am patit o chestie., imi spune cine va ce s-a intamplat?

haky
post 13 Jan 2008, 21:06
Post #1

Membru autentic

Group: Members
From: Oradea

Buna,
Am spus intr-un post anterior ca vreau sa-mi schimb telefonul. In prezent am un Nokia 6021 si pentru ca toate contactele le am sunt salvate pe telefon, mi-am cumparat un bluetooth, marca "Bluesoleil v2.7", cu CD de instalare, pentru a-mi face o copie pe PC. Dupa ce l-am instalat, am incercat sa ma conectez la telefon prin "Nokia PC Suite" descarcat de pe site-ul Nokia saptamana asta. Am avut surpriza sa constat ca nu merge, ca nu pot sa fac nici o legatura intre telefon si PC. Desi conexiunea se realiza, nu putea citi nici contactele, nici agenda, sigurul lucru care l-am facut, am putut sa trimit un SMS pe un alt telefon (al fiului meu). Mi-am adus aminte ca mai am si alt program instalat si anume "Cell Phone Manager" si am incercat si cu acesta. Am reusit mai multe decat cu "Nokia PC Suite" in sensul ca mi-am citit contactele si mesajele, dar nu si agenda si altele care mai sunt pe hardul telefonului (ceva inregistrari, poze, etc). Am abandonat tot pentru ca era tarziu si nici nu mai stiam ce sa incerc. Problema pentru care am deschis acest topic acum incepe: cand il sun pe baiatul meu, in momentul in care el raspunde pe telefon apare un mesajul "deviat catre ...." si apoi se poate vorbi. Aceasta problema o am si daca o sun pe sotie, desi ei nu i-am trimis mesaj de pe PC pe telefon (aceasta fiind singura operatie pe care am facut-o cu baiatul). Minunea este ca si el daca ma suna, si eu raspund, ii apare un mesaj "conectat la ...."; telefonul lui fiind un 3410. Daca am sunat-o pe mama sau sora mea (care sunt la peste 600 Km) nu mai face asa, face normal, ca inainte. Am incercat sa vad daca s-a modificat ceva pe telefon, dar nu vad nimic in neregula, am revenit chiar si la setarile din fabrica, dar degeaba. Am schimbat cartela mea in telefonul sotiei (un 1110i) si aici nu da acel mesaj, iar ei in telefonul meu ii da. Deci e clar ca ceva in telefon s-a intamplat, dar nu stiu ce. A mai patit cineva asa? Ma puteti ajuta? E enervant, mai ales ca odata cu mesajul acela imi face un "pac" la ureche in momentul devierii su conectarii la celalalt telefon.
Poate am scris cam mult, dar va rog sa cititi cu atentie si sa-mi spuneti ce sa fac. Multumesc.

This post has been edited by haky: 13 Jan 2008, 21:08

--------------------
Fost: Dacia Solenza Scala, 2003; Actual: Opel ASTRA CLASIC II ; Mio C250, miomap v3.3 cu skin Riks v1.0
O zi buna tuturor. Ceau
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
AR-18-MOS
post 13 Jan 2008, 21:32
Post #2

( -_・) ︻デ═一

From: Niedersachsen

Ciudat ... Nu am mai patit asa ceva.

--------------------
BMW 730Ld - AR - - '07 High Executive
M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic
+
klaus
post 13 Jan 2008, 23:36
Post #3

步步

Group: Moderatori
From: Bucuresti

Incearca pe viitor sa utilizezi un Oxygen Phone Manager, e mai bun si merge si cu petarda aia de Bluesoleil.

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
haky
post 15 Jan 2008, 12:42
Post #4

Membru autentic

Revin cu problema mea. Ieri mi-am luat 6233 si spre surprinderea mea apare acel mesaj de care am povestit mai sus. S-a intamplat ceva pe cartela? E posibil? Ce este de facut?

--------------------
Fost: Dacia Solenza Scala, 2003; Actual: Opel ASTRA CLASIC II ; Mio C250, miomap v3.3 cu skin Riks v1.0
O zi buna tuturor. Ceau
+
klaus
post 15 Jan 2008, 13:21
Post #5

步步

Group: Moderatori

sa verifici setarile de deviere apel

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
haky
post 15 Jan 2008, 15:05
Post #6

Membru autentic

Am verificat si este OK, am anulat toate devierile, desi nu stiu care ar fi acelea pentru care: sun eu, si cand mi se raspunde apare deviere apel la cel pe care l-am sunat. E ciudat. Sa-i intreb pe cei de la Vodafone? Au habar?

--------------------
O zi buna tuturor. Ceau
+
vis-a-vis
post 15 Jan 2008, 15:19
Post #7

DaciaClubber

Astia cu blue soleiul lor sunt niste magari... iti baga un soft in cutie, cu care nu poti face nimic. Trebuie sa-ti iei softul de la ei de pe pagina, care are limita de transfer la 5 mega... daca vrei sa transferi mai mult, trebuie sa cumperi si softu'.

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCi
Life is a journey, not a destination.
+
catalin-g3
post 15 Jan 2008, 15:57
Post #8

Membru autentic

From: BaileGovora ; BUCURESTI

Cred ca trebuie sa faci o vizita la service. Solutia cea mai probabila este resoftarea. Daca mergi la service sa precizezi ca vrei si salvarea numerelor.

--------------------
AsconaC/AstraF BERLINA 85/96
"Esti prost si vrei să te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceată!" - MAERSK
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 28th July 2025 - 01:12
Forum Renault