Am patit o chestie., imi spune cine va ce s-a intamplat?
![]() ![]() ![]() |
Am patit o chestie., imi spune cine va ce s-a intamplat?
haky |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 23 May 03 From: Oradea ![]() |
|
||
--------------------
Fost: Dacia
Solenza Scala, 2003; Actual: Opel ASTRA CLASIC II
; Mio C250, miomap v3.3 cu skin Riks v1.0 O zi buna tuturor. Ceau
|
|||
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Ciudat ... Nu am mai patit asa ceva.
|
--------------------
BMW
730Ld
- AR - -
'07 High Executive M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Incearca pe viitor sa utilizezi un Oxygen Phone Manager, e mai bun si merge si cu petarda aia de Bluesoleil.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
haky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 23 May 03 From: Oradea ![]() |
Revin cu problema mea. Ieri mi-am luat 6233 si spre surprinderea mea apare acel mesaj de care am povestit mai sus. S-a intamplat ceva pe cartela? E posibil? Ce este de facut?
|
--------------------
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
sa verifici setarile de deviere apel
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
haky |
![]()
|
Am verificat si este OK, am anulat toate devierile, desi nu stiu care ar fi acelea pentru care: sun eu, si cand mi se raspunde apare deviere apel la cel pe care l-am sunat. E ciudat. Sa-i intreb pe cei de la Vodafone? Au habar?
|
--------------------
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Astia cu blue soleiul lor sunt niste magari... iti baga un soft in cutie, cu care nu poti face nimic. Trebuie sa-ti iei softul de la ei de pe pagina, care are limita de transfer la 5 mega... daca vrei sa transferi mai mult, trebuie sa cumperi si softu'.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
catalin-g3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 26 August 04 From: BaileGovora ; BUCURESTI ![]() |
Cred ca trebuie sa faci o vizita la service. Solutia cea mai probabila este resoftarea. Daca mergi la service sa precizezi ca vrei si salvarea numerelor.
|
--------------------
AsconaC/AstraF
BERLINA
85/96 "Esti prost si vrei să te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceată!" - MAERSK |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 01:12 |