Forum megane, topicuri separate M1 siM2
![]() ![]() ![]() |
Forum megane, topicuri separate M1 siM2
Dodone |
![]()
|
||
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Renault Laguna 1 GrandTour
1998/Concorde Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|||
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Sunt prea putini posesori de m1fata de cei de m2 pe forum si ca atare problemele raportate sunt si ele mai putine. Eu unul nu cred ca se justifica separarea.
Si totusi, chiar asa multe probleme ai la m1? 1.2 a fost o masina destul de fiabila la vremea ei. |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
Eu nu am pus problema fiabilitatii lui m1,ci a filtrarii informatiei,pentru ca am timp f. limitat pt. comp. si doresc sa aflu cat mai multe date despre masina mea ,fara sa citesc inutil multe posturi.
Eu inca mai cred ca solicitarea mea este de actualitate . ![]() |
--------------------
Renault
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Dodone @ 14 Dec 2007, 23:32) Eu nu am pus problema fiabilitatii lui m1,ci a filtrarii informatiei,pentru ca am timp f. limitat pt. comp. si doresc sa aflu cat mai multe date despre masina mea ,fara sa citesc inutil multe posturi. Eu inca mai cred ca solicitarea mea este de actualitate . ![]() Multumim!Noi o frecam pe forum ca avem timp liber cacalau! ![]() Search-ul merge bine pe forumul asta! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(Dodone @ 14 Dec 2007, 23:32) am timp f. limitat pt. comp. si doresc sa aflu cat mai multe date despre masina mea ,fara sa citesc inutil multe posturi. Posturile respective reprezinta contributia utila a multor utilizatori. Daca ti se pare ca informatia e raspandita aiurea si greu de gasit exista reno wiki unde, in limita timpului disponibil, poti centraliza din informatia utila specifica M1.Pentru FAQ sau "known issues" e mult mai bun wiki decat forumul, poti filtra & adauga continut pe wiki ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
ionutt daniel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.139 Joined: 22 August 06 From: Giurgiu ![]() |
Si eu sunt de parere ca ar fi utila separarea, daca ar fi posibil.
|
--------------------
renault
espace
2.2
- bulgariax4
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Si de ce n-ar fi posibila?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
Dodone |
![]()
|
@Solon
Daca ai suparari ,refuleaza-te pe alte forumuri.Nu iti cer sa fii de acord cu mine,dar incearca sa dai un rapuns pertinent (citeste postul lui adip) fara sa fii sarcastic sau malitios.Daca nu poti,abtine-te. Din punctul meu de vedere,discutia mea cu tine pe aceasta tema a devenit sterila. In consecinta imi rezerv dreptul sa nu-ti mai raspund la replici. |
--------------------
Renault
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 19:51 |