Unde pot gasi asa ceva, Deflectoare cred ca se numesc
![]() ![]() ![]() |
Unde pot gasi asa ceva, Deflectoare cred ca se numesc
altieri |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 12 February 07 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
LOGAN
Prestige Logan Prestige 1.6 16Volti :)
|
|||
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Din cate stiu eu, Logan MCV are motorul de 70Cp sau 85Cp, care au InterCooler ...
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
altieri |
![]()
|
Cei de la service (DacoServ) asta mi-au explicat ca imi trebuie, nu am cunostinte vaste despre MCV deci nu-i pot contrazice nici pe ei dar nici pe tine
![]() Multumesc oricum si astept si alte raspunsuri in continuare |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
Geox16v |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 613 Joined: 29 March 07 ![]() |
Le spune '' convergent stg-dr'' si nu se gasesc decit la reprezentanta si dupa tipul de motor se alege varianta. Sunt 3 tipuri cel putin (diesel cu ac sau fara si benzina) Nu am coduri sa iti dau acum fara sa stiu exact modelul necesar
|
--------------------
EX-DACIA
LOGAN PRESTIGE
2006 1,6 16v Creierul a invins intotdeauna muschii!
|
|
adiya |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Acele "capace" laterale fac parte din ornamentul tip plasa (vezi foto) si nu se pot cumpara separat. Am vazut si duminica, in targ, la patura insa nu am intrebat pentru ce model de masina erau. Merita sa incerci. Oricum este mai ieftin ca la dealer.
Defapt cred ca erau pentru bara normala caci erau doua bucati. Emceveu' parca are ornamentul dintr-o bucata...ghinionul tau ![]() This post has been edited by adiya: 16 Jun 2008, 13:51 Attached thumbnail(s) MCV.jpg ( Size: 39.63k ) Number of downloads: 263 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
altieri |
![]()
|
Deci eu am 1.6 16V Berlina si deoarece am schimbat bara pe fata am decis sa pun una ca in imagine. Tinichigiul mi-a spus sa caut pentru aceasta bara plasticele pentru modelul fara intercooler MCV. Da stiu ca sunt de 3 feluri, un fel pentru benzina ( le am de pe bara veche dar nu se potrivesc), si 2 feluri pentru motorina (cu sau fara intercooler). Cele care imi trebuiesc mie sunt pentru modelul fara deorece sunt un pic mai "bombate" sa zic asa. Nu se vand cu tot cu bara si nici cu tot cu grila deoarece sunt repere separate.
16 Jun 2008, 15:29: QUOTE(adiya @ 16 Jun 2008, 14:45) Acele "capace" laterale fac parte din ornamentul tip plasa (vezi foto) si nu se pot cumpara separat. Am vazut si duminica, in targ, la patura insa nu am intrebat pentru ce model de masina erau. Merita sa incerci. Oricum este mai ieftin ca la dealer. Defapt cred ca erau pentru bara normala caci erau doua bucati. Emceveu' parca are ornamentul dintr-o bucata...ghinionul tau ![]() Vezi ca poza pe care ai atasat-o e un pic deformata si te-a indus in eroare. Uita-te la poza originala, pe care am postat-o eu. Nu este vorba de grila fata ci de ce se afla in spatele ei pe colturile din st. si dr. This post has been edited by altieri: 16 Jun 2008, 14:29 |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Incearca aici : http://www.daciaclub.ro/Coduri-piese-si-ac...55259-s420.html si daca nu gasesti, roagal pe domnul IRONICK pentru un cod.
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
altieri |
![]()
|
Am citit si rezumatul topicului de coduri si accesorii si tot nimic
![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
adiya |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Poza eu am deformat-o mai...pun una mai clara sa intelegi ce vreau sa zic.
Am faramat bara pentru vopsit acum nici doua saptamani. Capacele alea sunt tot una cu plasa neagra de plastic ce vine in bara. La bara de MCV este doar un ornament. Attached File(s) |
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Normal ca motorul tau e fara intercooler din moment ce nu e diesel. (1.6 16V)
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
altieri |
![]()
|
QUOTE(AR-18-MOS @ 16 Jun 2008, 17:14) I-am dat PM lui Ironick pana acum niciun raspuns... ![]() Altcineva nu mai are nicio idee? Un cod m-ar ajuta sa ma duc sa dau comanda la dealer. |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
Geox16v |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 613 Joined: 29 March 07 ![]() |
6001549315 ,6001549318 stg-dr
|
--------------------
EX-DACIA
LOGAN PRESTIGE
2006 1,6 16v Creierul a invins intotdeauna muschii!
|
|
altieri |
![]()
|
Mii de multumiri Geo
|
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 15:52 |