Principii, de unde procuram?
![]() ![]() ![]() |
Principii, de unde procuram?
Sony |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
||
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|||
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
printipii ce e alea????/
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Angajez agent de vanzari pentru distribuirea de principii noi si second hand.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Online se pot achizitiona?
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Pentru Moldova ii trebuia agentu 007.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
l@u |
![]()
|
Vreau exclusivitate s-a inteles !!!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Sony |
![]()
|
Cate principii intra in Transporteru' lu' matale?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
l@u |
![]()
|
fara numarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Eu toata viata mea am avut pricipii!Eu toata viata mea am ras de cei care actionau fara principii!Eu toata viata mea mi-am calcat principiile in picioare rand pe rand si am facut tot ce a facut si turma.Taratele mi-au placut cel mai mult in viata si am ajuns mancat de porci.
|
--------------------
a
b
c
|
|
Sony |
![]()
|
Vad ca nea bulan merge pe principul "Am principiul meu si vreau sa-l beu!"
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Iete un printipiu: Sa dam cat mai putini bani la taxe si impozite .... Daca se poate sa nu dam deloc ..... nu de alta dar isi iau ei singuri suficienti.... Nu-i Bun?
![]() This post has been edited by nairam: 15 Jan 2008, 16:58 |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
Sony |
![]()
|
De unde l-ai cumparat?
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
alinakes |
![]()
|
X Group: Members Posts: 341 Joined: 24 March 06 From: X ![]() |
Eu am niste "printipii" pe care i le tot urez lu' Videanu de 10 zile de cand am alunecat pe bordurile lui si mi-am scrantit mana.
Dupa ce ca eram eu scrantit, de 10 zile bat in taste doar cu dreapta ca stanga am scrantit-o. Sa vezi ce ma tin de principiul meu (sa nu bat femeile) cand m-oi intalni cu Videanu fata in fata! ![]() Il pun cu dintii pe bordura si dansez "asfalt tango" pe ceafa lui! Noi sa fim sanatosi ca principii gasim de cumparat! |
--------------------
X
X
X
- X
|
|
radian |
![]()
|
Unde mai?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Sony |
![]()
|
Bre, am vazut la un user important de p-acilea.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Avea cineva de vanzare la bursa principii, dar au sters moderatorii postul din cauza ca lipsea pretul
![]() |
--------------------
|
.::n00b::. |
![]()
|
![]() nobody touches the n00b Group: Members Posts: 19 Joined: 15 September 06 ![]() |
bre cel mai bun principiu e sa nu ai nici unul, ce principiul meu
|
--------------------
Dacea
Logan Laureate
2006 1.4
- B 13 NUB
|
|
alinakes |
![]()
|
X Group: Members Posts: 341 Joined: 24 March 06 From: X ![]() |
|
--------------------
X
X
X
- X
|
|
tgg2k |
![]()
|
fara carnet de membru Group: Members Posts: 677 Joined: 24 July 06 From: Metropola Cluj-Napoca City ![]() |
principii... pai... in principiu era o vorba: "Principii - cine nu are sa-si cumpere!"
si voi sariti ca "unde, unde?! vreau si eu!" eu monopolizez zona ardealului, am principii noi si sh, am principii de manele, principii de logan (de origine, nu turcesti!!), am pricipiile mele (astea sunt originale si au valoare sentimentala deci pretul e destuld e piperat). trimit si in capitala, ca in provincie sunt eu. trimit si impachetate, cu fundita pt cel/cea care vrea sa faca un cadou special! trimit principii pe patru roti, principii pt videanu, principii pt clasa politica, se pot trimite si principii transparente, cine vrea, sa ma contacteze la numarul de telefon afisat pe ecran. in principiu, preturile se negociaza in functie de client. Moneda prin care se va face tranzactia se numeste "Principie" si are subdiviziuni "Principia" deci 99 de Principii = 1 Principie. PROMOTIE: schimbam Principii in Principii (comision zero) ps. ...in principiu... ![]() |
--------------------
Dacia
1300/SupeRNova
1979 berlina/2003 Confort
- CJ-06-TXR/CJ-XX-XXX ... la tăți ni greu...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 14:46 |