[CUMPAR] Dacia 1300, ingrijita,intretinuta
![]() ![]() ![]() |
[CUMPAR] Dacia 1300, ingrijita,intretinuta
Motreanu Sorin |
![]()
|
||
- Group: Members Posts: 271 Joined: 5 April 06 From: - ![]() |
|
||
--------------------
-
-
--
|
|||
Motreanu Sorin |
![]()
|
UP!
Si o mica precizare,ca si culori ar fi bine orice,mai putin alb.Albul face ornamentele masinii sa fie mai putin vizibile si efectul lor estetic se estompeaza putin.Cel mai mult si mai mult mi-as dori o dacia 1300 albastra ![]() This post has been edited by Motreanu Sorin: 11 Dec 2007, 01:36 |
--------------------
-
-
--
|
|
Motreanu Sorin |
![]()
|
Mai incercam un Up mic si daca nu iese nimic probail voi inceta sa mai caut si-mi vad de treburi.Cu toate ca-mi place extrem de mult 1300 si doresc sa gasesc una in primul rand din PASIUNE,nu de carat cartofi si varza...se pare ca vremurile s-au schimbat si Dacia 1300 a intrat intr-o categorie aparte,pe baza unei ideologii umflate artificial de unii.
sorin_cfr@yahoo.com |
--------------------
-
-
--
|
|
onyx-20 |
![]()
|
![]() Onyx-20 Group: Members Posts: 431 Joined: 10 March 05 From: Suceava ![]() |
Nu trebuie sa renunti la cautat! Poti sa cauti si un an sau doi, dar daca o gasesti si sunt sigur ca o vei gasi, sentimentul nu poate fi exprimat in cuvinte.
|
--------------------
Dacia
1300
1976
- SV 03 TMC
|
|
Motreanu Sorin |
![]()
|
UAP
|
--------------------
-
-
--
|
|
cosmin_bojin |
![]()
|
![]() the Group: Members Posts: 340 Joined: 24 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Bafta la cautari,sa nu te lasi pagubas!!
UP si de la mine!! |
--------------------
Dacia
1300
1979-Berlina
- B-29-XLJ RACING WILL NEVER DIE!!!
|
|
Motreanu Sorin |
![]()
|
Multumesc pentru incurajari! Sper sa gasesc
|
--------------------
-
-
--
|
|
Motreanu Sorin |
![]()
|
UP..
|
--------------------
-
-
--
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
up:)
This post has been edited by ydaniel: 2 Jan 2008, 11:36 |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
onyx-20 |
![]()
|
![]() Onyx-20 Group: Members Posts: 431 Joined: 10 March 05 From: Suceava ![]() |
Stia CitroenDS un anunt cu o Dacie la 60.000 km. Ia legatura cu el.
|
--------------------
Dacia
1300
1976
- SV 03 TMC
|
|
florinc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 478 Joined: 16 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu e tocmai intretinuta din ce vad eu ...dar merita sa te uiti
![]() http://www.daciaclub.ro/Cum-vand-o-dacie-1300-t96677.html Bafta This post has been edited by florinc: 4 Jan 2008, 19:53 |
--------------------
Opel/Dacia
Vectra B/Solenza
- . Opel Vectra B
|
|
TAI |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 8 March 05 From: Hunedoara ![]() |
Dacia 1300 din 1977 - alba, la 1500 RON in Hunedoara.
Nu stiu alte amanunte pt. ca masina nu este a mea dar poti afla la tel. 0729119282 |
--------------------
Dacia
Nova GT-1999
Dacia 1100-1970
- Alfa Romeo 75-1987
|
|
Motreanu Sorin |
![]()
|
Prin judetul Hunedoara am vazut multe dacii 1300 si dintre acestea destule "frantuzoaice" produse desigur in primii ani ai modelului.
Chiar eram in urma cu cateva zile la Brad si am vazut cateva frumuseti,din pacate nu erau de vanzare. Am luat legaura deocamdata prin eamil cu proprietarul,desi la pretul acesta nu cred ca corespunde exigentelor.Dar..nu se stie niciodata! |
--------------------
-
-
--
|
|
apline5 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.037 Joined: 6 June 07 ![]() |
sorin , pretul e inselator pana nu vezi masina nu te indoi de calitatea si starea ei
![]() |
--------------------
bmw
318ci
1990
- ct 11 - - -
|
|
al11na |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 110 Joined: 24 April 07 ![]() |
salut am vazut o dacie cu cerintele tale dar costa 3990 Euro si cel care o vinde este din timisoara. http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDeta...vehicleCategory
|
--------------------
dacia sport
dacia sport
1992
- b 66 asx
|
|
Motreanu Sorin |
![]()
|
UP!
|
--------------------
-
-
--
|
|
catalin7070 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.208 Joined: 1 September 07 From: Alba Iulia ![]() |
Foarte greu sa gasesti masina asteptand sa fi contactat.
Fi indraznet! Cauta, intreaba, ... Sunt sanse sa gasesti, dar doar cautand sau poate chiar din intamplare sa o descoperi in trafic Cine are o bijuterie se desparte cu greu de ea Bafta la cautare! |
--------------------
Renault, Volkswagen
10, T2
1968, 1976
- 1 - VL - 1007
|
|
Motreanu Sorin |
![]()
|
Nu e vorba ca doar astept sa fiu contactat!Pentru cei care locuiesc in judete mai apropiate pe unde nu am eu drum si au ceva frumos aceste anunturi pe net,in ziare sunt destul de utile,nu pot eu umbla prin toata tara.Pe la mine pe aici ,in functie de timpul liber si posibilitati de deplasare caut si intreb,trecand peste neplaceri de genul celor in care mosii inervati ca te interesezi de masina lor raspund rastindu-se fara motiv cu toate ca ii intrebi politicos.Asta vine sa confirme cum ca cel care are o bijuterie se desparte greu de ea,cum bine ai precizat.
Oferte am primit duium dar majoritatea erau rable sau aratau cat de cat bine in exterior dar erau putrede... |
--------------------
-
-
--
|
|
alex-mun |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.115 Joined: 14 October 06 ![]() |
UP de la mine, nu te lasa pt ca ce-i al tau e pus deoparte, eu am cautat ani de zile verzitura asta , si intr-un tarziu am gasit-o
![]() |
--------------------
DACIA
1300
1976
- CT 84 MUN
|
|
Motreanu Sorin |
![]()
|
Topicul se poate inchide,preferabil sterge!
|
--------------------
-
-
--
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 01:09 |