Cumpar furca ambreiaj - Dacia Nova, carburator-1999, Cumpar furca ambreiaj
![]() ![]() ![]() |
Cumpar furca ambreiaj - Dacia Nova, carburator-1999, Cumpar furca ambreiaj
Luckos |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 1 February 10 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Nova
1999
|
|||
BLUE R 19 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.244 Joined: 12 August 10 From: Pitesti ![]() |
QUOTE(Luckos @ 16 Dec 2010, 22:58) Furca de ambreiaj modelul original noua (cea din tabla ambutisata) pt. Nova nu cred sa gasesti pe undeva. Eu sunt din Pitesti si nu am gasit. Iar sa o cumperi de la dezmembrari nu merita pt ca metalul ala poate fi obosit si sa cedeze oricand. Eu am gasit in schimb un model de furca turnat (cred ca din otel)care nu a fost in prim montaj, insa este recomandat ca pt nova. La prima vedere pare solida, este vopsita cu bronz auriu, putin mai lunga, dar asta mareste forta de apasare si micsoreaza efortul la picior. Trebuie prinsa pe axul ei cu un surub mic, mai lung ca cel original si cu doua piulite la capat. Executia furcii este cam ..."din topor" , eu am fost nevoit sa ajustez prin pilire lateralele bratelor furcii pt ca ar fi fortat urechiile din plastic ale rulmentului si sigur le rupeau daca nu pileam acolo. |
--------------------
Dacia
1310
/1900
|
|
Luckos |
![]()
|
Pai si de unde pot cumpara una de genul ala?
|
--------------------
Dacia
Nova
1999
|
|
BLUE R 19 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.244 Joined: 12 August 10 From: Pitesti ![]() |
Tot de la magazine de piese auto, cauti pana gasesti.
Eu am luat-o cu 30 lei acuma 1an jumatate din Pitesti si erau chiar la mai multe magazine. |
--------------------
Dacia
1310
/1900
|
|
x.fun |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 401 Joined: 26 October 10 ![]() |
am furca...dar o dau cu tot cu CV
![]() |
--------------------
Fiat
Stilo SW
2006 , 1.9 MJT
- VN - ?? - ???
|
|
PH-06-BOA |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.731 Joined: 28 April 07 ![]() |
Fa-o din otel mai tare, nu din tabla cum e din fabrica, ca asa cum se spune mai sus, e foarte proasta. Cu un flex , polizor , menghina si putina imaginatie, faci treaba mult mai buna.
|
--------------------
Dacia
1310
1988
- ph-99-aob
|
|
Luckos |
![]()
|
Am gasit la targ in Vitan, turnata din fonta si nu mai are moarte! Am luat-o pe ultima - 50 RON. Merci de sfaturi tuturor!
|
--------------------
Dacia
Nova
1999
|
|
BLUE R 19 |
![]()
|
QUOTE(Luckos @ 21 Dec 2010, 13:17) Am gasit la targ in Vitan, turnata din fonta si nu mai are moarte! Am luat-o pe ultima - 50 RON. Merci de sfaturi tuturor! In mod clar este mai rezistenta decat cea originala, dar este cam mult sa spui ca nu are moarte. si cele de la seria 1300 erau turnate din fonta de calitate si se mai puteau rupe si alea. |
--------------------
Dacia
1310
/1900
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 08:47 |