Gazolina, Am auzit...Am incercat
![]() ![]() ![]() |
Gazolina, Am auzit...Am incercat
Merced |
![]()
|
||
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|||
mark`` |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.826 Joined: 12 February 06 From: Tg.Mures ![]() |
Asa-i Merced, uite si eu am vrut sa zic acelasi lucru dar mi-ai luat-o inainte. Adevarul e ca atata timp cat un lucru nu e al tau si cu atat mai mult il folosesti tu, te doare-nspit ce se intampla cu el. Chiar incercati cu alte lucruri care nu sunt ale voastre de exemplu niste boxe asa "suparate" de la colegu sa ascult si eu ceva muzica. Bag pariu ca o sa le dati la maxim sa vezi cat duce si le tii acolo sa mearga bine, pe cand daca r fi ale tale te-ar cam durea inima sa le tii asa sa nu puste ceva, cu alte cuvinte ai avea grija, pe cand...you get my drift!
|
--------------------
Dacia
Spring
2023
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Cel mai trist e ca sunt mai multi tineri ca "ei" decat ca noi, si cica noi suntem aia "defecti". Eu m-am posomorat la munte cand am ramas cu maneta de semnalizare a masinii unui prieten care mi-o incredintase mie. Ceilalti se mirau de ce ma simt prost, ca nu e masina mea... Sau cand conduceam o masina de servici a cuiva si am dat intr-o groapa mare din greseala, tot drumul ma gandeam daca s-o fi intamplat ceva in timp ce persoana respectiva imi spunea ca nu conteaza, ca nu e masina mea, nici a lui, etc.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
QUOTE(Merced @ 18 Jan 2008, 12:03) M-a intristat topicul asta. Eu am o vechitura pe post de masina, si nu bag decat benzina din Petrom/OMV/Rompetrol, ma feresc de benzinariile mici ca de dracu' si unii au Solenza si baga gazolina in ea... Da' recunoste ca te feresti de benzinariile mici si pentru ca nu vrei sa ramai cu masina in drum.. ![]() Sunt unii care n-au nici o problema sa lase masina in camp si sa faca autostopul. |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
Merced |
![]()
|
Sa fiu sincer era sa raman cu ea in drum prin Tulcea asta vara. Facusem plinu' in Suceava, condusesem toata noaptea, plus ce am bananait 100 de kilometri pana am gasit un loc decent de pus cortul prin zona Deltei, si acul indicator merge doar de la jumate in sus. Sub jumate pica la 0, si cand mai e putina benzina, 5-6 litri din ce am observat eu sare undeva pe rosu. Eh, atunci am bagat de nevoie niste benzina de la un "Partener Rompetrol", ca sa fiu sigur ca ajung macar pana in Tulcea unde am gasit un Rompetrol in care am facut plinul.
Sa fiu al naibii cred ca am bagat din vara si pana acum benzina in masina aia de doua ori valoarea ei, si nu-mi pare rau. Cand am bag, cand nu, stau pe bara, oricum eu nu folosesc masina ca majoritatea pustanilor de 20 de ani, sa ma duc la agatat pustoaice de liceu(bine ca n-as avea loc de Passaturi, Touareg-uri si mai stiu eu ce alte masini de bastani), nici ca sa fac liniute(bine, tot nu m-ar ajuta masina, dar nu sunt eu genul asta de om), nici ca mi-e lene sa merg pe jos. Masina e un lux pentru un tanar de 20 de ani care nu are neaparat nevoie de ea ca sa mearga la munca de exemplu. Eu recunosc asta, orice masina ar fi ea 1300 de 30 de ani sau X5 de alalteieri. Unii nu inteleg asta, si uite, ca sa mearga cu Guta in difuzoare prin sat sa-l auda "mandrele" baga gazolina in rezervorul unei Solenze... |
--------------------
Ford
Ka
|
|
TBonu |
![]()
|
![]() membru modificat Group: Members Posts: 537 Joined: 2 May 07 From: Pitesti sau Bucuresti ? ![]() |
QUOTE(dj_ALExxx @ 18 Jan 2008, 01:11) Klaus am bagat o sg data gazolina treaba cu ambreaju e de cand am cumparato iar pt desteptii cu masiniluate din banii lor sa stiti si voi k masina asta e pe jumatate castigata ![]() Alexe dupa ce ai vazut atatea posturi tu ar fi trebuit sa raspunzi ceva de genu: " Ok imi cer scuze, nu am prea multe cunostinte in masini (stiu doar sa o conduc) acum fapta a fost facuta, va rog sa ma ajutati sa o remediez cat mai repede" Dar cum tu ai postat in alt fel se pare ca ai facut asta doar ca sa radem noi de tine. |
--------------------
dacia
solenza
2004/custom Turism la cele mai mici preturi: [URL=http://www.sejurtravelghid.ro]SejurTravelGhid[/URL]
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu ii recomand acelei persoane sa si indulceasca putin ce baga in rezervor ! Nu de altceva , dar daca tot o strica , macar sa fie mai rapid . Deci 1 kg de zahar si se rezolva toata alimentarea ! Si am mai auzit ca peste iarna , ca sa treaca bine sa-i pui si putina saramura !
P.S. Cat de "cu probleme" sa fii sa bagi gazolina / motorina / gaz / si alte produse petroliere in rezervor , la un motor pe benzina de 1.4 ??? Daca vrei sa incerci ceva , intereseaza-te de produsele ecologice si cele care costa mai putin , nu polueaza si nu ataca motorul . |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
QUOTE(Merced @ 18 Jan 2008, 13:16) Cand am bag, cand nu, stau pe bara, oricum eu nu folosesc masina ca majoritatea pustanilor de 20 de ani, sa ma duc la agatat pustoaice de liceu(bine ca n-as avea loc de Passaturi, Touareg-uri si mai stiu eu ce alte masini de bastani). Daca tipa care sta in dreapta e acolo pentru masina..... |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
dj11alexu |
![]() ![]()
|
fost solenzar Group: Members Posts: 5 Joined: 2 November 06 ![]() |
PACAT de masina pentru ca ii placea foarte mult benzina fara plumb!!! Stiu mai bine ca oricine(Prietenii stiu de ce).
|
--------------------
WV
POLO
2008
- DB-49-ALX
|
|
Bogdy |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 147 Joined: 4 December 03 From: Cluj N ![]() |
QUOTE Alexe dupa ce ai vazut atatea posturi tu ar fi trebuit sa raspunzi ceva de genu: " Ok imi cer scuze, nu am prea multe cunostinte in masini (stiu doar sa o conduc) acum fapta a fost facuta, va rog sa ma ajutati sa o remediez cat mai repede" Dar cum tu ai postat in alt fel se pare ca ai facut asta doar ca sa radem noi de tine. daca nu l-ati fi facut de ca@#t poate ar fi reactionat altfel.Nu vad ce importanta are faptul ca nu e masina lui, a reusit sa-si convinga parintii sa-i cumpere o masina si gata,nu trebuie sa fiti frustrati ca voi n-ati reusit.daca ati fi fost oameni de treaba i-ati fi spus ca nu e bine si sa nu mai faca dar ce de obicei pe forumul asta exista "destepti" care si-au lat masina cu lacrimi si sudoare si sange(ca Gigi Becali) si pt care toti ceilalti sunt gunoaie.Poate la omul asta chiar ii plac masinile si vroia sa invete de la voi ca nimeni nu s-a nascut invatat sau poate il doare-n cot de masina aia,dar chestia e ca nu sunteti voi cei care trebuie sa judecati asta. QUOTE M-a intristat topicul asta. Eu am o vechitura pe post de masina, si nu bag decat benzina din Petrom/OMV/Rompetrol, ma feresc de benzinariile mici ca de dracu' si unii au Solenza si baga gazolina in ea... Si eu tot 20 de ani am, si as avea de unde face rost de dracovenii d-astea, dar nu concep sa pun asa ceva, mai bine merg pe jos... Bine pe mine nu ma mira, am cunoscut pe cineva care baga in Passat TDI din 2005 o motorina de provenienta dubioasa, cica de locomotive dar ma indoiesc ca prin ea era alt produs nemiscibil de alta culoare care plutea in voie, ca o lua cu 20 de mii litrul, sau ceva de genul asta. Adica ai bani sa iei Passat si n-ai sa bagi motorina in el. Astia-s romanii din nefericire... Idem cu Solenza, desi ma indoiesc ca ai dat din banii tai 1 leu s-o cumperi, sau daca ai dat din banii tai, sunt bani primiti de la parinti sau ceva de genul asta, nu munciti. Eu recunosc, pe "masina" mea n-am dat bani, e luata de ai mei acum foarte multi ani, ei m-au ajutat si asta vara s-o pun cat de cat pe picioare dar nu-mi bat joc de ea. Ar trebui sa incerci si tu asta. Si eu am pus pe picioare fosta mea dacie(care mi-a fost atat de draga incat nu m-a lasat sufletul s-o vand),si eu sunt student la mecanica si m-am angajat numai ca sa-mi pot intretine masina pe banii mei,nu pe ai parintilor dar draga Merced nu am facut pana azi parada cu asta asa cum ai facut tu. |
--------------------
Dacia 1410
/Opel Vectra B2
1998/2002 astept comentarii
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Pai daca iti place masina pe care o ai si vrei s-o intretii te uiti in cartea ei si vezi ca scrie acolo ce carburant tre sa-i pui si anume cu CO minim 95, benzina fara plumb.
Asa ca nu vad logica ta. |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
Merced |
![]()
|
Ce parada?
![]() Daca crezi ca am atacat pe toata lumea te inseli amarnic, n-am spus ca sunt toti la fel, am spus ca-s multi... Eu am subliniat ca n-am facut-o din banii mei ca sa se inteleaga si ca am grija de ea, culmea, desi multi n-ar face asta ca buzunarul lor n-a fost afectat. Daca amicul nostru cu gazolina avea masina din bani munciti numai de el sigur nu baga asa ceva in rezervor, pot sa jur. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
D-FENS |
![]()
|
![]() ___________________ Group: Members Posts: 403 Joined: 18 February 07 ![]() |
Pana la urma e masina lui,daca vrea baga si rachiu de drojdie.
|
--------------------
Prestige
16v Ph
2+GPL
|
|
Merced |
![]()
|
Aia e, ca eu ma indoiesc ca-i masina lui... In fine, mi-am exprimat punctul de vedere, nu mai postez aici. Mistourile facute de situatie sper ca au fost intelese, ca pana la urma sunt mai constructive decat un sec "Nu mai baga in ea gazolina, ca dauneaza." sec.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
dj_ALExxx |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 27 November 07 ![]() |
bolek bolek chiar k esti de lolec si bolek
![]() 19 Jan 2008, 01:59: tbonu asa e intradevar am gresit si nici nu is vreun mecanic dar masina e a mea (nu cum se dau unii rotunzi) si deaia am intrat pe forum sa mai vad si yo una alta ex problemacu bucsele dela bara stabilizatoare sau telescoapele , la fel am postat si aici da unii au prea mult timp liber si il ``investesc`` in reply-uri copilaresti k vezi doamne mai bine merg cu trotieta decat sa omor bunatate de masina! This post has been edited by dj_ALExxx: 19 Jan 2008, 01:59 |
--------------------
dacia
solenza
2003 rapsodie
- DB 26 UYU
|
|
mark`` |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.826 Joined: 12 February 06 From: Tg.Mures ![]() |
Dupa toate ce am citit aici tare ma gandesc ca ar merita sa-mi pun o instalatie pe gaz la solniza mea. Uite asa mi-a venit chefu dupa ce am vazut cate au mai bagat unii in rezervor...
|
--------------------
Dacia
Spring
2023
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
QUOTE(dj_ALExxx @ 19 Jan 2008, 02:54) tbonu asa e intradevar am gresit si nici nu is vreun mecanic dar masina e a mea (nu cum se dau unii rotunzi) si deaia am intrat pe forum sa mai vad si [SIZE=7]yo una alta ex problemacu bucsele dela bara stabilizatoare sau telescoapele , la fel am postat si aici da unii au prea mult timp liber si il ``investesc`` in reply-uri copilaresti k vezi doamne mai bine merg cu trotieta decat sa omor bunatate de masina! ![]() This post has been edited by AR-18-MOS: 19 Jan 2008, 22:25 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
dj_ALExxx |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 27 November 07 ![]() |
ink unu care nu are ce face , bai ``atentie sporita``nu imi functioneaza tasta SPACE bine , ramane blocata!
|
--------------------
dacia
solenza
2003 rapsodie
- DB 26 UYU
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
@ AR-18-MOS:
N-are, saracu' bani de alta tastatura, iti dai seama ? De-aia pune si gazolina la masina lui ... |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Hai sa punem bani sa-i cumparam si lui o tastaura noua, si vreo 25 litri de benzina ...
![]() 20 Jan 2008, 16:51: Digeiule, si limbajul mIRC tot de la tastatura este, sau de la altceva ... This post has been edited by AR-18-MOS: 20 Jan 2008, 15:51 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th May 2025 - 13:13 |