Accident Logan, Cum parcheaza idiotii
![]() ![]() ![]() |
Accident Logan, Cum parcheaza idiotii
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.745 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
LoganDeViteza |
![]()
|
![]() I Taut I Taw A Puddy Tat!!! Group: Banned Posts: 43 Joined: 2 February 07 ![]() |
Mustele sunt chiar vaci...ce sa mai...cand iti murdaresc ele masina
![]() This post has been edited by LoganDeViteza: 17 Jan 2008, 14:25 |
--------------------
Dacia
GoLogan V6
2007 3.2 MPI
- CL 03 FLM v-as coase la gura cu sfoara..... vreau sa va doara!
Si eu!!! :) Cu dragoste, Sony! ;) |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Solutia: Spalatoriile Logan
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.745 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Dar totusi, a fost sau nu a fost accident?
QUOTE(vijelie) Solutia: Spalatoriile Logan ...pentru ca in caz de accident sa nu iti pierzi garantia! This post has been edited by Illusi0n: 17 Jan 2008, 14:26 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
router |
![]()
|
![]() Recalcitrant Group: Members Posts: 790 Joined: 13 January 06 ![]() |
QUOTE(os @ 17 Jan 2008, 15:22) @LDV: am eliminat pasajele ofensatoare din postarea ta, don't feed the troll. @all: ca sa fie limpede: mitocania e interzisa aici ORICUI la adresa ORICUI, indiferebt daca persoana avuta in colimator se simte lezata sau nu. Pasajele in care domisoara jigneste colegii de pe forum nu le poti sterge? |
--------------------
Fost Supernovist
Actualmente fan Gillette Mach 3
2007
- B-81-XXX Mi-am luat Dacie = Mi-am luat masina la noroc.
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Cu cea mai mare placere daca mi le indici.
Deja am actionat in acest sens, dar posibil nu destul; e drept, m-am mai uitat si la cine a fost "agresorul" - ca sa-i spun asa. |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
marksman |
![]()
|
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
corect
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
scuzati ca nu am rabdare sa citesc tot, dar ca raspuns la primul post : sa vezi matale cum parcheaza francezii in paris. se imping cu masina proprie in masinile din fata si din spate pentru a-si face loc. criza de parcari..... si slava domnului ca au mai multe parcari amenajate decat romanii. asa ca eu nu m-as mai plange atata. am capatat si eu cateva amintiri din paris pe bara spate si bara fata. doare urme discrete de vopsea dar se vede. sa zicem ca pentru asta e bun uneori sa ai casco
![]() ![]() |
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Io zic ca nu-i totuna daca se lipeste o musca de nr tau sau o vaca..
![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
marksman |
![]()
|
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
tgg2k |
![]()
|
fara carnet de membru Group: Members Posts: 677 Joined: 24 July 06 From: Metropola Cluj-Napoca City ![]() |
os, de ce esti rau. stim ca partidul vegheaza... macar te rog, gandeste-te la noi, ceilalti, reprezentati atat de bine de LDV.
uite... eu ma plicti in cel mai barbar hal posibil Cheers ![]() This post has been edited by tgg2k: 17 Jan 2008, 14:41 |
--------------------
Dacia
1300/SupeRNova
1979 berlina/2003 Confort
- CJ-06-TXR/CJ-XX-XXX ... la tăți ni greu...
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Dom'le, sunt rau ca asa-s eu: cind vad mitocanie(*) imi vine asa un val...
(*) sau ma rog ceea ce consider eu mitocanie |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ironia sortii e ca chatul acestui forum merge destul de bine...
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
marksman |
![]()
|
...dar e pustiu!
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
konee |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 12 January 08 ![]() |
Las' ca-mi fac si eu forum! Daca tot E la moda!!!
![]() Si o sa scriu acolo de noroi! Ce noroiu meu! Ca daca unii nu pot mai mult? Ai ce sa le faci daca atat ii duce capu! O sa faca viata misto de ei sau "glume" cum zice cineva de pe aici. This post has been edited by konee: 17 Jan 2008, 14:53 |
--------------------
.
.
.
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
nea rutere baga un ochi aci sa te luminezi....
http://www.daciaclub.ro/Propunere-pentu-po...GPS-t81286.html Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
router |
![]()
|
QUOTE(Alydor @ 17 Jan 2008, 15:51) nea rutere baga un ochi aci sa te luminezi.... http://www.daciaclub.ro/Propunere-pentu-po...GPS-t81286.html Suma respectelor, Alydor Pe tine tot te streseaza faptul ca am zis eu ca te lauzi ca ti-ai luat GPS pe forum. ![]() E numai treaba ta, culmea e ca si eu am acelasi model 520. |
--------------------
Fost Supernovist
2007
|
|
konee |
![]()
|
Gataaa. "Spectacolul" s-a terminat! You can go home now! Regret ca m-am bagat pe acest forum si mi-am pierdut timpul. Anyway unde nici macar moderatorii nu sunt seriosi si se tin de glume! Macar daca ar fi forum oficial, stii?!
This post has been edited by konee: 17 Jan 2008, 15:01 |
--------------------
.
.
.
|
|
vijelie |
![]()
|
Vezi cum gasesti masina, pa!
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
sa il stapanesti sanatos... drumuri bune si fara incidente... mi se falfalfalfaie de ce crezi tu ca ma streseaza...
Suma lu' respectu', Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
konee |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
pa pu......... gara??????
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
router |
![]()
|
EU am ceva vechime pe forum si e gresit sa gandesti asa.
Forumul te ajuta mult sa rezolvi multe probleme tehnice si nu numai. Eu zic ca gandesti gresit. |
--------------------
Fost Supernovist
2007
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Ce-i aia forum oficial?
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
vijelie |
![]()
|
Cu legitimatie de acces.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
konee |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
vijelie |
![]()
|
Nu plecasi, bre?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
OAP |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 16:49 |