Acuzatie catre partid
![]() ![]() ![]() |
Acuzatie catre partid
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Ei si tu acuma mai klaus....te legi de detalii...
![]() Esti rautacios ![]() |
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
O nu! Iar a fost inchis!
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Afara-i frig,
In casa-i frig, Deschid fereastra si strig: IUBIT PARTID ! |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu seeee pooooaaaatetteeee....
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
mustele sunt de vina.......
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
neee...clonele
![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
tgg2k |
![]()
|
fara carnet de membru Group: Members Posts: 677 Joined: 24 July 06 From: Metropola Cluj-Napoca City ![]() |
s-a inchis... iarasi din nou
partidul a decis, partidul e in toate si vede tot. TRAIASCA partidul ![]() |
--------------------
Dacia
1300/SupeRNova
1979 berlina/2003 Confort
- CJ-06-TXR/CJ-XX-XXX ... la tăți ni greu...
|
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
Tocmai cand vroiam si io sa dau cu musca...
![]() |
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
OAP |
![]()
|
lasa musca-n pace
![]() |
--------------------
.
.
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Noroc c-a aparut altcineva sa ne puna la punct... sa ne readuca pe calea cea buna...
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
just_dci |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 11 October 06 ![]() |
ai casco la musca de vrei sa dai cu ea?
|
--------------------
Dacia
Logan DCI
2006
|
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
Musca aia trecu' prin belgica, germanica, frantica si mai are urme lasate de "parcagii" de pe-acolo. "Ca concluzie" vreau sa zic... mai nimic, da' era de Bula tot topicul. N-am terminat cafeaua si nu mai am ce citi
![]() Spor!!.. |
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
LoganDeViteza |
![]()
|
![]() I Taut I Taw A Puddy Tat!!! Group: Banned Posts: 43 Joined: 2 February 07 ![]() |
iar a sters topicu'...
![]() |
--------------------
Dacia
GoLogan V6
2007 3.2 MPI
- CL 03 FLM v-as coase la gura cu sfoara..... vreau sa va doara!
Si eu!!! :) Cu dragoste, Sony! ;) |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
pai daca nu miai zis...daca vrei sa facem o parcare milimetrica la polivalenta......
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
LoganDeViteza |
![]()
|
![]() I Taut I Taw A Puddy Tat!!! Group: Banned Posts: 43 Joined: 2 February 07 ![]() |
|
--------------------
Dacia
GoLogan V6
2007 3.2 MPI
- CL 03 FLM v-as coase la gura cu sfoara..... vreau sa va doara!
Si eu!!! :) Cu dragoste, Sony! ;) |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
"Fetelor, nu cedati din prima seara..." 111.gif
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
E clar. E normal sa gravez masinile altora. E asa de evident! Imi pare rau ca nu mi-am dat seama de asta, de la inceput. Iar eu care ma enervam cand eram impins la coada sau la iesirile din cinema. Acum inteleg! E ceva normal!
Nu conteaza cum isi intretine cineva masina si cat investeste in ea, EU decid daca poate ramane nezgariata sau nu, pentru ca EU pot sa parchez prin zgarieturi, pentru ca EU am decis ca e bine asa, deoarece si altii fac asta. Iar daca se parcheaza in alte tari asa, sunt convins ca toti cei care au fost "zgariati" de altii, au fost fericiti! Scuzati-ma, am fost orb! |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Mai omule, nu vrea nimeni atinga sau sa-ti zgarie masina, dar mai sunt dati cand nu calculezi bine, iti mai scapa picioru', chestii d-astea inerente.
Iar barele astea moderne rezista teoretic la un impact de 5 km/h fara sa pateasca nimic. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
OAP |
![]()
|
QUOTE(vis-a-vis @ 17 Jan 2008, 19:06) Corect. Hotarati de comun acord ca e deja a doua... ![]() |
--------------------
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 03:35 |