Transmisie
![]() ![]() ![]() |
Transmisie
IsNa |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|||
jake |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 24 May 04 ![]() |
QUOTE De scule de astea "high - tech" nu cred ca au auzit... Da cauciucul ala de cacao nu plesneste la asemenea gimnastica? In service-urile autorizate Dacia au sigur manualele de reparatie, acuma sa le citeasca este alta poveste... Si poate nu au scula aia, le-o fi "invirtit-o" cineva. Si burdufurile de origine Dacia rezista la sport extrem, cele " de cooperativa " nu prea. Inca o chestie. Daca " nea Gicu mecanicul " care schimba burdufe nu are prea multa treaba de ce sa nu faca el o operatie care dureaza 1 ora si sa faca una care dureaza 10 min., sa fie pontat in consecinta si ciubucul tau sa fie pentru munca de 1 ora nu pentru 10 min ? |
--------------------
Corolla 2.0 DTD
- B-0xxxxx
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
Bai, tu ai cobit???
Am fost azi dimineata sa schimbe burduful (ambele de fapt, si cel dinspre cutie) pe dreapta si am stat acolo 2 1/2 ore !!! In viata mea nu am mai vazut oameni cu atata timp. Imi venea sa le sparg capul!!! ![]() Si cu atatea scule grele prin jur (diverse ipostaze ale conceptului "ciocan") a fost f. greu sa ma abtin. ![]() Mi se pare ca a disparut 'clonc'-ul. Oricum, planetara are un pic de joc deja, dar mai are viata... This post has been edited by IsNa: 24 Oct 2005, 14:54 |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
La mine, de fiecare data au aplicat metoda "hibrid" de schimbat burduful dinspre roata, adica au scos planetara de pe masina, au prins-o in menghina apoi vreo 2-3 hojmalai (din care unul suit pe masa) trageau burduful pe "conul" ala lubrifiat la greu...
Asa or fi mecanicii de pe aici, mai nemancati... Chiar, o sa-i intreb data viitoare: "Fara vlaga?" ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
IsNa |
![]()
|
Pai astia-s batuti in cap??? Daca au dat jos planetara, era mult mai usor sa bage burduful pe dincolo!! Ideea era ca nu-i necesar sa o dea jos... ceea ce in stg. se soldeaza cu drenarea CV.
|
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Nu intra pe partea cealalta ca acolo e tripoda & Co...
Plus ca au demontat-o si au si desfacut articulatia, au curatat-o, au bagat burduful si apoi au remontat articulatia... Manopera cat cuprinde la kktul asta pe stanga (si da, se scoate uleiul din cutie...). Si am avut bafta pana acum sa fac operatia asta de 3 ori... ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 15:46 |