Cric logan
![]() ![]() ![]() |
Cric logan
Alexx77 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 11 February 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2007-1.5 DCI-70cp
- XX-07-wyc
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Si care din carligele de se vad la http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...ndpost&p=808083 au ramas pe afara?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Alexx77 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 11 February 07 ![]() |
Multam pt promptitudine Klaus dar nu e nimic din ce-mi arati in fotografii! Acum o tulesc la servici dar sper pe seara sa fac o poza la chestia aia(e aproximativ de dimensiunea podului palmei) ,la un capat e un carlig iar la cealalta extremitate e ovala!
|
--------------------
Dacia
Logan
2007-1.5 DCI-70cp
- XX-07-wyc
|
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
cred ca zici de carligul de scos capacele de la roti. e total inutil. poti sa nici nu-l mai pui. eu nu-l folosesc. capacele se scot foarte usor cu mana.
This post has been edited by tkx: 15 Jan 2008, 08:23 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
tkx, ti-a raspuns la ce foloseste acel carlig.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
raspuns dat... se inchide... la nevoie, pentru a redeschide, contactati un moderator al sectiunii
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 05:31 |