Piulitsa punte spate
![]() ![]() ![]() |
Piulitsa punte spate
cefera |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 28 February 06 From: Chisinau ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2017
- Des 752
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Pana nu mai are joc, dar totusi se invarte fara mare greutate. Sa nu uiti de stiftul ala despicat.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Auzisem ca se strange la maxim si se desface doua ture parca. In orice caz prea strans nu e bine, prea liber nu e bine. Cel mai corect e cum zice argon. Si intr-adevar stiftul ala e foarte important.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
By the book exista o scula speciala ce masoara jocul, practic, la rulmenti noi se srange mai tare decat trebuie pentru ca o sa se lase putin, daca nu se schimba rulmenti se strange cum am zis inainte.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
cefera |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 28 February 06 From: Chisinau ![]() |
"stiftul ala despicat" ce este? cuiul spintecator? si la rulmenti sa nu fie joc deloc, da?
17 Jan 2008, 22:11: ![]() Multumesc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! This post has been edited by cefera: 17 Jan 2008, 22:11 |
--------------------
Dacia
Logan
2017
- Des 752
|
|
argon |
![]()
|
La rulmenti, la tambur tot aia...cel mai bine vezi jocul cu roata montata, ai joc, dai roata jos mai strangi o idee pana se aliniaza cuiul pe urmatorul canel...
Sa nu pui capacul ala din centru decat al final, ca se da jos greu , si sa-l umpli cu vaselina inainte. This post has been edited by argon: 17 Jan 2008, 22:14 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
cefera |
![]()
|
Prima oara am vazut la masina gen Dacia ca sa demonetz tamburul trebuie sa desfaci jumate de osie, la rusesti nu e asa ceva, ai dat jos roata si 4 suruburi si gata treaba
|
--------------------
Dacia
Logan
2017
- Des 752
|
|
argon |
![]()
|
Nu numai la rusesti, ci si la multe alte marci facute cu cap, cand faci revizia la saboti nu se umbla la rulmenti si la jocul lor, practic rulmentii au angrenaj separat, si nu sunt influentati de demontarea tamburului, care e tinut de prezoanele rotii si provizoriu de un singur surubel(sa stea pana pui roata)...
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
cefera |
![]()
|
sincer sa fiu, ma luat rece pe spate cind am demontat capacul tamburului si am vazut ca masa automobilului sta in siguranta unui cui spintecator, siguranta piulitei si o piulitsa, am ramas socat mie frica sa ma urc in ea nemaivorbind de 100Km la ora plus si sa o mai incarc sau sa iau pasageri, am impresia ca e o jucari de constructor pentru adulti.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2017
- Des 752
|
|
argon |
![]()
|
Nu-i chiar asa rau, cuiul nu e asa solicitat, solicitarea e in filetul axului si in piulita, daca cuiul e OK poti sta linistit, problema e refacerea jocului de fiecare data cand umbi acolo.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 01:23 |