Dacia recheama in service berlinele noastre, Motiv: probleme coroziune
![]() ![]() ![]() |
Dacia recheama in service berlinele noastre, Motiv: probleme coroziune
IRONICK |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 22.597 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
||
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|||
G.R |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 224 Joined: 27 January 07 ![]() |
Am vorbit vineri la service, si spun cei de acolo, ca se vor infiinta centre regionale unde se vor face aceste reparatii, si toata treaba va dura pana pe la 2010. Pana atunci multi se vor baga sa repare pe acolo, si cand se vor prezenta, se vor trezi cu garantia anulata, ca vezi doamne interventia nu a fost facuta intr-un atelier agreat de Dacia.
|
--------------------
Dacia Logan
Preference
2005
- CV 03 XXJ
|
|
IRONICK |
![]()
|
Chiar daca expira garantia, ots-ul se poate face fara probleme. Doar sa fie in perioada declarata in ots.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
G.R |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 224 Joined: 27 January 07 ![]() |
Baieti, eu nu am mai avut rabdare, asa ca m-am apucat de treaba. Slefuit pana am scapat de petele de rugina, dat cu feruginol, dat cu spray aluminiu destinat tobelor de esapament si vopsea de protectie de la Wurth (cea neagra cu cauciuc). Cu cea din urma am dat pe toata aripa interioara din spate si pe la imbinarile de tabla, pentru a le proteja de condens. Capacele le-am montat invers, ungandu-le marginile cu silicon inainte de a le pune, dupa care am dat cu vopsea Wurth pe ambele parti ale capacelor. Sper sa dea rezultat.
|
--------------------
Dacia Logan
Preference
2005
- CV 03 XXJ
|
|
Andrul |
![]()
|
![]() Membru' Group: Members Posts: 208 Joined: 4 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu am fost acum 3 saptamani sa ma rezolve cu coroziunea si nu a umblat la nici un dop. Ce-i drept nici nu aveam coroziune la el. Si pe deasupra mi-a montat si aparatori d-alea de plastic pe marginile pasajelor de la roti daca a mai vazut cineva.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
- B-XX-XXX
|
|
IRONICK |
![]()
|
Poate mai creste inima in voi ... de la o firma din grupul vag.
sk.jpg ( Size: 131.55k ) Number of downloads: 577 PS. A mai fost cineva prin service? |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
AdrianMC |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 187 Joined: 29 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Salut,
Am o programare maine la Dacoserv pe aceasta tema. Cand am vorbit cu ei au lasat sa se inteleaga ca va trebui sa suport costul a 2-3 ore de manopera. Rechemarea aceasta nu trebuia sa fie gratis (adica suportata doar de Dacia)? |
--------------------
- -
--
-
-
|
|
IRONICK |
![]()
|
Da, totul trebuie sa fie gratis.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
AdrianMC |
![]()
|
Da, e gratis. Dupa ce au aplicat ceara au montat niste aparatoare pt aripi. Devizul suportat de Dacia: 50.54 euro.
|
--------------------
- -
--
-
-
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Peste ce au dat cu ceara? Peste rugina cumva?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
GBi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 12 August 06 ![]() |
QUOTE(AdrianMC @ 20 May 2008, 15:23) Da, e gratis. Dupa ce au aplicat ceara au montat niste aparatoare pt aripi. Devizul suportat de Dacia: 50.54 euro. zici ca au montat aparatori, ce au aparut protectii pt interiorul aripi din spate la golan ??? ( cum sunt la VW skoda ...) ![]() ![]() ![]() This post has been edited by GBi: 20 May 2008, 16:39 |
--------------------
Daciaaa
Golan :))
KissFM 1.6 08 / ex. Laureate 1.4 04 Tot ce e bun tre' sa dispara !
|
|
AdrianMC |
![]()
|
Inainte sa merg la Dacoserv am verificat in portbagaj acele dopuri si erau curate (fara rugina sau alte scurgeri). Mi-au explicat ca vor curata si vor injecta ceara in praguri, stalpi si lonjeroane (poate mai era si altceva dar nu sunt sigur).
Cand am ridicat masina am observat ca mi-au montat aceste protectii pt aripi. |
--------------------
- -
--
-
-
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Inseamna ca sunt bune la ceva..., cat costa cu montaj ? Eu nu am (inca) probleme dar asta m-a convins sa le montez.
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
oviancuta |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 17 June 06 ![]() |
Am fost pe 21 mai la Dacoserv pt control rugina. Verdictul a fost ca nu am probleme cu rugina; confirm montarea de aparatori aripi fata + spate. Timp petercut in service 2 ore. Predat masina la 14, ridicat la 16 + am mai stat 10 min ,recomandate de macanicul carea preluat masina , ca sa se intareasca ceara aplicata pe stalpi.
|
--------------------
Dacia Logan
Ambition
2006, 1.6 MPI
|
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
ce aparatori? poate puneti si voi niste poze.
ati primit scrisorica acasa prin care ati fost chemati? |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
AdrianMC |
![]()
|
protectii pt aripi
Am fost pentru un schimb de ulei la ei si atunci au verificat daca masina mea face parte din lotul cu probleme. |
--------------------
- -
--
-
-
|
|
oviancuta |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 17 June 06 ![]() |
nu am primit scrisorica. Am facut ervizia de 2 ani la dacoserv si atunci m-au gasit in baza de date a lui Dacia ca facand parte din lotul chemat la verificare.
|
--------------------
Dacia Logan
Ambition
2006, 1.6 MPI
|
|
parpanel |
![]()
|
![]() Calator Group: Members Posts: 805 Joined: 11 March 05 ![]() |
Protectiile alea pentru aripi stiu ca se monteaza separat. Se gasesc chiar si aici pe forum la un pret care nu e chiar de neglijat.
Azi am fost sa reglez farurile si gresare levier schimbator viteze si surpriza a fost cand nenea de acolo mi-a spus ca am masina din lotul cu probleme dar ca nu au timp si sa revin saptamana viitoare. P.S. Este vorba de Prisma Braila. |
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|
Andrul |
![]()
|
![]() Membru' Group: Members Posts: 208 Joined: 4 July 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(vijelie @ 20 May 2008, 14:25) La un moment dat in alea 2 ore de lucru mi-a ridicat masina pe elevator si a dat pe dedesupt (pe punti si in zona amortizoarelor) cu ceara direct peste mizeria si praful care era adunat. Mi-a spus ca n-are nimic asa se face. Ce-i drept rugina nu aveam dupa cum am spus mai sus. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
- B-XX-XXX
|
|
parpanel |
![]()
|
Am fost in service pentru OTS cu rugina si mi-au dat cu parafina.
Nu mi-au pus protectii aripi, desi am mai vazut cateva masini in parcare cu ele montate. Raspunsul lor a fost ca protectiile se monteaza in functie de lot si la a mea nu e nevoie. Pret lucrare suportat de dacia: 107,94 RON. |
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
O mica intrebare.
Saptamana viitoare urmeaza sa merg in service pentru revizie. Eu m-am uitat cat de cat in portbagaj si nu am observat rugina, dar poate nu am stiu eu unde sa ma uit sau nu m-am uitat bine. Din cate am citit pe forum masina mea face parte din lotul cu probleme. In service o sa imi spuna ei ca trebuie sa faca ceva sau trebuie sa-i bat eu la cap ? Inca ceva, nu mai am garantie ![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
AdrianMC |
![]()
|
Poti sa-i suni inainte cu cateva zile si sa-i intrebi daca iti trebuie programare pt "ceruire".
|
--------------------
- -
--
-
-
|
|
18AD |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 19 January 08 ![]() |
@parpanel
Spune-mi, te rog, ceruirea ai facut-o tot la Prisma Braila? Ce stii de Nalba Galati? Multumesc! |
--------------------
Logan
berlina
Ambition 2006
|
|
parpanel |
![]()
|
Nu am fost niciodata la Nalba, nu pentru ca am ceva impotriva lor.
@Shush - baietii te programeaza automat la OTS daca esti in lotul cu probleme cu ocazia primei vizite in service. |
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|
Mich@el |
![]()
|
![]() membru fara frane Group: Members Posts: 626 Joined: 27 February 05 From: Timisoara ![]() |
deci totusi nu ne cheama nimeni acolo pana cand nu dam noi pe la vreo revizie si atunci trebuiesc trasi de maneca?
|
--------------------
Logan
Laureate 1.4
2005
- TM-Marine Blue
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu de maneca ar trebui trasi, ci de altceva:
QUOTE(Andrul @ 25 May 2008, 08:55) La un moment dat in alea 2 ore de lucru mi-a ridicat masina pe elevator si a dat pe dedesupt (pe punti si in zona amortizoarelor) cu ceara direct peste mizeria si praful care era adunat. Mi-a spus ca n-are nimic asa se face. Ce-i drept rugina nu aveam dupa cum am spus mai sus. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
parpanel |
![]() ![]()
|
E treaba de mantuiala carpeala pe care o fac astia acum. Am descoperit ca la pasajul rotilor, rugina e ca la ea acasa si a aparut sub vopsea chiar in zona in care injecteaza ei ceara. Sincer nu-mi vine sa cred cata rugina poate sa apara dupa 2 ani la o masina noua. Rusinica
![]() Mai astept sa vad cum evolueaza si ma duc pe capul lor sa repare. This post has been edited by parpanel: 6 Jun 2008, 12:30 |
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|
vijelie |
![]()
|
Daca accepti ceara peste rugina, esti halit.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Corbu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 763 Joined: 6 August 05 From: Canada ![]() |
Ajuns in service pentru respectiva problema.
La ASV Brasov a dat inainte cu o solutie pentru curatat rugina cica, au lasat masina asa o ora pentr a-si face efectul, apoi a aplicat parafina din aia peste tot in praguri, sub masina de-a lungul ei ( erau niste capace pe acolo), au dat chiar si in usi (am vazut urme de parafina scursa pe praguri). Pe devizul de constatare scrie OTS Rugina + OTS pivoti. Pai ce OTS pivoti, stie cineva ce este cu OTS pivoti, la ce buba se mai refera ? |
--------------------
-------
-------
------- Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
IRONICK |
![]()
|
Joc in pivoti. Se schimba bascula daca se constata ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st June 2025 - 12:02 |