Dacia recheama in service berlinele noastre, Motiv: probleme coroziune
![]() ![]() ![]() |
Dacia recheama in service berlinele noastre, Motiv: probleme coroziune
vijelie |
![]()
|
||
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|||
Corbu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 763 Joined: 6 August 05 From: Canada ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 6 Jun 2008, 16:11) Pai a trebuit sa schimb un capat de bara pe stanga acum 5000 KM si mecanicul meu (nu lucreaza la Dacia) zice ca pe dreapta e un pic de tot joc la bieleta, dar nu e grav si nu e nimic urgent. Ce e totusi suspect, cand virez maxim stanga, uneori se aude in dreapta un trosc; de parca ceva sare de la locul lui. Dar nu mereu. Masina mai are garantie fix pana maine (sambata), toate astea au legatura cu treaba cu pivotii sau s-au au bagat din burta ca e totul OK? Nu ma pricep ce vine unde vine (pivoti, bascule, capat bara, etc), de aceea intreb ![]() This post has been edited by Corbu': 6 Jun 2008, 16:43 |
--------------------
-------
-------
------- Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
Mich@el |
![]()
|
![]() membru fara frane Group: Members Posts: 626 Joined: 27 February 05 From: Timisoara ![]() |
sistemul de directie al masinii
|
--------------------
Logan
Laureate 1.4
2005
- TM-Marine Blue
|
|
Corbu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 763 Joined: 6 August 05 From: Canada ![]() |
Pai mi-au reglat in service Dacia directia, acum cateva zile cand am facut revizia de 3 ani (au observat uzura pe interior a pneurilor), inainte volanul statea spre dreapta un pic, acum sta spre stanga si fluiera cauciucurile din cand in cand cand virez spre stanga. Si de cloncanit in dreapta tot mai face din cand in cand.
Sa inteleg ca au reglat directia de au zapacit-o mai mult ? This post has been edited by Corbu': 6 Jun 2008, 17:19 |
--------------------
-------
-------
------- Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
Mich@el |
![]()
|
![]() membru fara frane Group: Members Posts: 626 Joined: 27 February 05 From: Timisoara ![]() |
unghiul de fuga/cadere al rotilor nu se regleaza dupa ochi...este sistem de reglaj cu laser pe niste gradatii.
nu stiu ce ti-or fi facut. |
--------------------
Logan
Laureate 1.4
2005
- TM-Marine Blue
|
|
Corbu' |
![]()
|
Exact asa mi-au facut, am stat langa ei. Era o dracie ce se tot plimba pe langa masina si la final a reglat de sub masina pana era totul OK pe monitor (am vazut si eu asta). Chiar a zis ca rotile erau un pic "divergente". I-am zis de repozitionare volan ca sta stramb, a pus un fel de levier pe volan, iar la final rezultatul este: volan stramb in cealalta parte + fluierat de roti.
Ori scula este defecta ori masina mea e "defecta". Eram curios totusi daca e legatura cu treaba cu pivotii, nu stiu ce sa mai cred, la ei nu ma mai intorc ca nu are rost, mai bine de atat se pare ca nu le iese; chiar de au fost bine intentionati. This post has been edited by Corbu': 6 Jun 2008, 17:52 |
--------------------
-------
-------
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Mergi din nou la ei sa-ti faca geometria, ca de acolo iti sta stramb volanul.
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
18AD |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 19 January 08 ![]() |
Spuneti-mi, va rog, daca stiti, caror masini li se monteaza protectii la aripi?
Eu am un Logan 2006, iar la Vocea clientului mi-au spus ca n-o sa-mi monteze protectii. Multumesc! |
--------------------
Logan
berlina
Ambition 2006
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Totusi, de ce ii lasati sa fie atat de secretosi?
De ce nu scrieti un email la Vocea clientului sa intrebati De ce la unele masini e nevoie sa puna aparatori la altele nu, De ce la masinile rechemate injecteaza ceara si in stalpi etc; astea noi nu au nevoie de ceara pe acolo?, iar daca nu de ce? Nu de alta, dar ca sa stim sigur.. Iar cei care ati avut ceara data peste mizerie ar trebui sa fiti primi si fiti convinsi ca rezolva ei si va cheama in service sa rezolve problema. Dar daca voi nu ii intrebati trebuie sa va luati dupa toate inventiile celor din service. Poate nu ati stiut, dar in Romania cel care nu stie ceva inventeaza, nu spune ca nu stie! |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
floppinnel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 20 December 06 From: Pitesti ![]() |
am fost si eu vineri cu masina in service pentru revizia de 45000KM. primul lucru la care s-au uitat baietii a fost sa o controleze de rugina in portbagaj...si da ,au depistat rugina in partea dreapta la un dop din acela. Acum a ramas sa ma sune sa ma duc din nou sa-mi injecteze ceara in praguri si pe unde mai trebuie(pentu ca baiatul care se ocupa de chestia asta era in concediu). Din vorba in vorba am aflat ca o sa-mi faca programare la Uzina pentru problema asta cu rugina...ca ei doar imi injecteaza ceara...si de rugina se ocupa cei de la uzina... Acum astept sa ma sune, sa vad cum sta treaba.
|
--------------------
Renault
Megane 3
2009 , Dynamique 1.6 Benzina
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Pai si protectii de aripi nu ti-au montat?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
floppinnel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 20 December 06 From: Pitesti ![]() |
Nu mi-au facut nimic cu rugina inca...e tot acolo
![]() |
--------------------
Renault
Megane 3
2009 , Dynamique 1.6 Benzina
|
|
parpanel |
![]()
|
![]() Calator Group: Members Posts: 805 Joined: 11 March 05 ![]() |
Daca monteaza protectiile de aripi, o sa apara si mai multa rugina.
Banuiesc ca nu monteaza protectii pentru aripi la cei care au deja rugina. |
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Mi-au facut si mie Ots-ul asta.
Ceva de genul degresat, asteptat 20 de minute, injectat ceara prin stalpi, praguri, lonjeroane, montat aparatori aripi spate si verificat de rugina in portbagaj (din fericire nu era ![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Mich@el |
![]()
|
cum arata cu aparatori numai pe spate? era de bun simt sa monteze la fiecare roata aparatoare...
|
--------------------
Logan
Laureate 1.4
2005
- TM-Marine Blue
|
|
yonutz84 |
![]()
|
![]() never stop thinking... Group: Members Posts: 160 Joined: 6 May 04 From: Iasi ![]() |
Am si eu o intrebare... Am fost cu masina la Caremil in Iasi sa repar portiera dupa ce un vecin mi a lovit o in parcare si cand sa ridic masina m-am trezit si cu aripa spate dreapta vopsita pe motiv ca era mancata tare de rugina (un mecanic zicea ca a frecat cu flexu la ea
![]() ![]() Mentionez ca masina e din mai 2005, 50.000 km si culoare e rosu pasion. |
--------------------
Opel
Astra 1.6 twinport
2006
- IS-07-XXX
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Adica ti-au vopsit aripa gratis?
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
BoboM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 19 February 07 From: Bucuresti ![]() |
@vijelie asta am inteles si eu
![]() ![]() |
--------------------
Megane
1.4
16v
|
|
yonutz84 |
![]()
|
![]() never stop thinking... Group: Members Posts: 160 Joined: 6 May 04 From: Iasi ![]() |
QUOTE(vijelie @ 19 Jun 2008, 15:56) QUOTE(marius87606 @ 19 Jun 2008, 16:15) DA!! Gratis au pus si plastic de ala la marginea aripilor fata spate! si era dat cu un fel de antifon putin in pasajul rotilor. M-am gandit si eu ca ar fi posibil sa o loveasca in service si am ramas fff mirat ca eu nu am vazut rugina la masina si tot m am uitat si in portbagaj si afara. Un mecanic zicea ca unde se imbina aripa cu pasajul rotilor o ruginit din interior ![]() |
--------------------
Opel
Astra 1.6 twinport
2006
- IS-07-XXX
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
ete na, era posibil sa ti-o fi lovit in service...
SIGUR ti-au lovit-o in service. Eu m-as duce peste ei sa o faca la culoare |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
dupa ce am citit aici despre vopsitul aripii, am studiat cu atentie loganul unui coleg (din 2004) care tocmai a facut tratamentul anticoroziune.
am vazut ca i-au pus mastic peste doape, au dat cu un fel de mastic sau antifon pe cantul aripilor spate, au montat protectii aripi (fata/spate), au dat cu mastic si au vopsit sub usita rezervorului (era multa rugina) si aripa stanga spate e revopsita. ce mi-a placut e ca desi au vopsit doar partial aripa spate nu se cunoaste deloc "granita" dintre cele 2 randuri de vopsea. off topic: asta imi da speranta ca as putea remedia si eu o infundatura de pe aripa fara a fi nevoit sa o vopsesc pe toata |
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
yonutz84 |
![]()
|
Deci nu sunt singurul.....
|
--------------------
Opel
Astra 1.6 twinport
2006
- IS-07-XXX
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(Shush @ 18 Jun 2008, 12:55) Mi-au facut si mie Ots-ul asta. Ceva de genul degresat, asteptat 20 de minute, injectat ceara prin stalpi, praguri, lonjeroane, montat aparatori aripi spate si verificat de rugina in portbagaj (din fericire nu era ![]() Am observat azi ca mi-au montat si pe fata protectii aripi. Credeam ca numai pe spate mi-au montat, dar m-am inselat. Pana la urma ce rol au astea si de ce le monteaza gratuit ? |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
Sa nu vezi cand iti mai rugineste probabil
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
yonutz84 |
![]()
|
Protejeaza marginea aripilor impotriva pietricelelor care sar de la roti si impiedica utilizatorul sa descopere rugina!!
|
--------------------
Opel
Astra 1.6 twinport
2006
- IS-07-XXX
|
|
Bujor Stefan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 713 Joined: 17 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Am fost si eu azi in service, la Dacoserv, si mi-a fost aplicata la masina ceruirea suplimentara.
In carnetul de intretinere scrie ca a fost aplicat OTS-ul OAZM. Au fost degresate, pauza o ora, apoi ceruite, urmatoarele zone: stalpi fata, stalpi centrali, lonjeroane. La masina dinaintea mea (Logan 2004 gri perla) i-au fost montate aparatorile care vin pe conturul aripilor, mie mi-au spus ca de la uzina mi-a fost repartizat un alt OTS, care nu include si aparatorile de aripi (ramai prost, ce poti sa mai spui....). Aveti grija si demontati-va voi dinainte fetele de stalpi si centurile, pentru ca ei baga ceara prin gaura pe unde ies firele catre usa, neinteresandu-i daca ceara respectiva ajunge pe centura sau pe mecanismul ei. Chiar si asa, tot mi-au sarit niste stropi de parafina pe lateralul scaunului fata (noroc ca e din piele sintetica ![]() Izolati-va voi scaunele, mocheta din dreptul stalpului, ca pe ei nu-i intereseaza pe unde ajunge parafina. Nici nu vreau sa ma gandesc ce nervi ma apucau daca gaseam parafina pe centura... This post has been edited by Bujor Stefan: 2 Jul 2008, 14:06 |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Ambition 1,6
- B
|
|
je_design |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 425 Joined: 27 August 06 ![]() |
La AUTOMOBILE SERVICE BISTRITA nu se face operatia de ceruire. urmeaza in viitor.
|
--------------------
Logan
Laureat plus
2006
|
|
florinel_lva |
![]()
|
![]() membru interesat Group: Members Posts: 295 Joined: 28 March 06 From: Piatra Neamt ![]() |
eu am o berlina din 2004.
cand o sa ma cheme cu treaba asta? sau se face la prima revizie la care mai merg la ei? eu daca am iesit din garantie si nu ma mai duc la ei la revizie o sa ma mai cheme sau cum sta treaba? This post has been edited by florinel_lva: 2 Jul 2008, 14:31 |
--------------------
RENAULT
Koleos
2018
- nt05***
|
|
bogdan_90 |
![]()
|
![]() baiatu' cu apa Group: Members Posts: 1.467 Joined: 16 January 08 ![]() |
cand te duci la ei la service indiferent ca faci revizia sau schimbi ceva la masina iti baga si ceara in praguri si iti verifica daca ai rugina in portbagaj.
|
--------------------
ford
focus
2007
- xxx plm ,cuvantul suprem ce rezolva cea mai complicata problema.
|
|
Bujor Stefan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 713 Joined: 17 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Asta daca ceri tu!
Altfel, ei se fac ca ploua, iar tu pleci din service linistit. Mergi la relatii clienti si fa-ti o programare pentru aceasta operatiune. |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Ambition 1,6
- B
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th June 2025 - 00:01 |