Dacia recheama in service berlinele noastre, Motiv: probleme coroziune
![]() ![]() ![]() |
Dacia recheama in service berlinele noastre, Motiv: probleme coroziune
adisan |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 184 Joined: 19 December 04 From: ORADEA ![]() |
|
||
--------------------
DACIA LOGAN
Preferance 1.4 MPI
- BH - xx - xxx salutari din Ardeal....
|
|||
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Azi mi-am luat si eu masina din service, si pot sa zic ca ii prima data cand raman surprins placut de astia de la service. Tot timpul au vorbit frumos, m-au rugat sa eliberez tot din masina, daca am unde sa le depozitez. Probleme cu rugina nu am avut, in schimb ca sa-mi monteze protectiile acelea au trebuit sa vopseasca doua aripi, ca pe o muchie aveam o lovitura de piatra si pe alta usor frecata (asta au observat-o ei) si au zis ca ii mai sigur daca le retuseaza, si m-au intrebat daca sunt deacord. Cel putin baiatul care se ocupa de programul asta merita toata stima, comparativ cu maimutele ce sunt pe acolo, plus ca a venit azi desi nu avea program, dar mi-a promis ca pana la sfarsitul saptamanii imi da masina.
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
kostyq |
![]()
|
![]() President Group: Members Posts: 45 Joined: 22 April 05 ![]() |
Mie mi-au refuzat vopsirea aripilor din motiv ca e julita vopseaua pe aripa stanga iar in dreapta am cateva lovituri pe muchia superioara(de la portierele conationalilor). Desi am argumentat cu ei au refuzat...pot sa cer o reconstatare celor de la Dacia? Cu maim...cei de la Caremil m-am lamurit
![]() This post has been edited by kostyq: 13 Jan 2009, 00:36 Attached thumbnail(s) DSC00018.JPG ( Size: 264.53k ) Number of downloads: 1091 DSC00020.JPG ( Size: 265.01k ) Number of downloads: 1182 DSC00021.JPG ( Size: 214.47k ) Number of downloads: 1176 DSC00024.JPG ( Size: 350.84k ) Number of downloads: 1182 Attached File(s) ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Tu ce argumente ai adus in favoarea ta?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
bardu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 602 Joined: 21 March 08 ![]() |
@kostyq
Nu s-au oferit nici macar sa scoata petele alea de rugina, cand este evident ca nu au fost cauzate de lovire? ![]() Poza numatul 4 este nereusita sau e rugina toata zona aia maronie? ![]() ![]() Hmmm ce credibilitate sa mai acordam dacia/renault pentru garantia anticoroziune a caroseriei? ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
Fidji
- MS-08-?MS Intrebare: Cum se pune la loc dopul la o sampanie?
Raspuns: Intrebati-l pe Geoana. 1,4L, 8V @ 75Cp | aprilie 2008 @ 6,8Km! |
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Nu inteleg ce ti tie prea evident in pozele alea, ca eu infara de o masina lovita/frecata peste tot nu vad acolo, si mi se pare total aiurea sa nu ai grija deloc de masina, dar sa vrei ca altii sa aiba grija de ce nu ai avut tu grija.
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
bardu |
![]()
|
In poza 3 se vede clar pata de rugina, insa nu vad nicaieri lovitura sau zgarieturi in zona. Sunt dese cazurile in care iti gasesti masina cu adancituri ca alea in aripa din cauza ca cineva a parcat prea aproape (cel mai des in parcari de supermarket, unde doamne se gasesc ... mereu la cumparaturi
![]() Da mi se pare nefiresc sa ceri la garantie remedierea zonelor lovite si zgariate, dar rugina aia... cam trebuia facuta, parerea mea. |
--------------------
Renault
Symbol
Fidji
|
Serje |
![]()
|
Dar nu ti se pare ca acolo cam ii sarita si vopseaua? Si eu stiu ca garantia acopera rugina aparuta din interior spre exterior, si nu invers.
Iar pentru loviturile din parcare ar exista o solutie ... parchezi mai spre marginea parcarii, unde de obicei masinile sunt mult mai rarefiate, dar ... ai mai mult de mers pe jos..., dar oricum asta nu ii o scuza sa lasi masina in halul ala. |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
kostyq |
![]()
|
Dap, aia e pata de rugina, loviturile sunt pe muchia superioara iar rugina pe cea inferioara. Daca te uiti atent remarci ca nu acolo unde sunt lovituri este rugina.
Nu am timp sa stau la cozile de la politie/casco pentru orice zgarietura. Intr-o lume perfecta toti am avea lambo doors si nu s-ar mai intampla tot felul de incidente in parcare. Daca ai avea copii ai parca la 2 km de supermarket si i-ai plimba prin frig numai pentru a avea aripile intacte!? Fis! Mi-au scris acolo ca nu e acoperit de garantie datorandu-se factorilor externi. Cum definesc ei factorii aia externi? Dupa ce criterii? |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.448 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Dupa criteriul ca nu e rugina sub vopsea. Garantia e pentru defecte de producator (ceea ce zgarieturile alea nu sunt), si ar fi stupid sa-ti vopseasca ei aripa bumbacita de pietre si portiere.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
@kostyq
Chiar daca repari (pe banii tai sau pe CASCO) zonele afectate, tot nu mai beneficiezi de garantia anti-coroziune. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Serje |
![]()
|
Daca as avea copii, in nici un caz nu i-as duce la supermarket, o grija in plus, nu au rabdare, urla prin magazin, risca sa fie loviti de altii cu cosurile ..., sunt multe motive pentru care copii nu ar avea ce cauta in supermarket.
Tu nu iti faci timp sa ai grija de masina ta, dar vrei sa aiba altii grija? Asa ajung unele masini la fel ca vechile 1300,si apoi lumea zice ca uite ce masini proaste, nu s-o schimbat nimic la Dacia, cand de fapt ... nu se schimba nimic la multi proprietari de masini, adica la mentalitate. |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Pai poate daca n-ar mai sari asa de usor vopseaua de pe ele, n-ar mai ajunge ca vechile 1300. Sub vopsea ar mai trebui sa fie si alte straturi anticorozive.
Si apoi daca repari caroseria in service autorizat, de ce sa nu beneficiezi in continuare de garantia anticoroziune? |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
vijelie |
![]()
|
Scrie in carnetul de garantii.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
bardu |
![]() ![]()
|
Niciodata calitatea slaba nu poate fi compensata de o manipulare mai atenta. Masina nu e cofraj de oua, nici bibelou!
Daca prin mentalitate se intelege ca toti sa ne parcam masinile la marginea orasului sau sa punem paznici langa ea eu ma resemnez si marturisesc : imi tratez masina fara nici un fel de scrupule! |
--------------------
Renault
Symbol
Fidji
|
kostyq |
![]()
|
La noi la supermarche e un loc amenajat unde se pot juca kinderii, e mai bine acolo decat sa racneasca acasa singur. in plus, in weekend nu poti parca decent pe o raza de 500m. acum o sa ziceti sa nu ma mai duc in weekend
![]() masina mea este chiar foarte ingrijita, sa te vad cand iti gasesti masina zgariata in parcare si vine unu si zice "ce masina neingrijita, uite ce zgarieturi are" intr-adevar nu e bibelou, dar ma deranjeaza rugina aia, pot accepta ca e de la o piatra(factor extern) probabil o voi rezolva pe casco, e jenant totusi sa spui cuiva ca iti rugineste masina pt ca ti-a sarit o piatra in muchia aripii, acolo sar pietre la toate masinile |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
QUOTE(nh1980ro @ 13 Jan 2009, 14:25) Daca loganul ar fi avut caroseria galvanizata nu as fi vandut laureat-ul + niciodata!Eu in locul celor de la Mioveni as fi pus pe lista de optiuni contra cost si caroseria galvanizata/negalvanizata Apropo daca ar fi fi fost optiunea asta cat ar fi putut sa ceara in plus pentru galvanizare? |
--------------------
a
b
c
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Eu ma gandeam la ceva straturi mai primitive de grund si alte chestii de genul asta, de pus inainte de vopseaua efectiva..
![]() Sunt atatea masini 'straine' care nu au au caroseria galvanizata, dar nici nu e nevoie sa le tii numai in garaj de frica sa nu se gainateze vreo vrabie pe ele.. ![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.448 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Caroseria e protejata anticoroziv inainte de vopsire.
Dar daca era galvanizata, costa mai mult. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Serje |
![]()
|
Le-am gasit si eu acum in toamna pe amandoua frecate, cam la 2 saptamani diferenta, si le-am dus sa le faca, nu pot sa-mi las masina zgariata, lovita sau cu vopseaua sarita, pentru ca nu am chef sa am batai mai mari de cap mai tarziu. Si eu bat supermarketurile destul de des, dar lovituri de portiere nu am, poate is mai atenti oamenii pe aici, dar si am grija sa nu o pun in locuri inghesuite.
Calitatea vopselei se stia cam de la inceput ca este destul de proasta, ce contine garantia aticoroziune se stie si ea, doar cei ce au luat masina chiar la lansarea ei puteau lua teapa, restul au gresit ei ca nu s-au informat. |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
BoboM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 19 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Am primit si eu o scrisoare de la Dacia prin care sunt invitat la service pt rezolvarea problemelor de coroziune. Am mai primit si o lista cu service-urile unde pot sa fac aceasta operatiune, ramanand sa aleg unul dintre ele si sa-i contactez.
Oare pe care sa-l aleg? Attached thumbnail(s) Dacia_1.jpg ( Size: 308.7k ) Number of downloads: 674 Dacia_2.jpg ( Size: 448.73k ) Number of downloads: 235 |
--------------------
Megane
1.4
16v
|
|
vijelie |
![]()
|
Oricare fiindca nu e mare lucru de bagat ceara in caroserie iar daca ai probleme REALE nu ti le rezolva decat daca se prind ca le-ai observat si tu.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
mugur |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 360 Joined: 5 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Mi-am facut si eu programare azi la auto marcus pentru marti..repede zic eu, sa vedem ce iese..trebuie sa imi monteze si aparatori de plastic?ca sa stiu sigur ce discut cu ei daca uita cumva
|
--------------------
renault clio dci
daewoo tico
2002 /2000
|
|
Serje |
![]()
|
La cele facute pana in martie 2006, la toate se monteaza si aparatori.
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Mich@el |
![]()
|
![]() membru fara frane Group: Members Posts: 626 Joined: 27 February 05 From: Timisoara ![]() |
de ce crezi asta?
eu am din mai 2005 si nu mi-au montat nici o aparatoare. nici de portbagaj nu s-au atins...au injectat ceara doar in lonjeroane, stalpi si praguri. |
--------------------
Logan
Laureate 1.4
2005
- TM-Marine Blue
|
|
vijelie |
![]()
|
Te-au furat.
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Mich@el |
![]()
|
![]() membru fara frane Group: Members Posts: 626 Joined: 27 February 05 From: Timisoara ![]() |
m-or fi furat, dar eu am intrebat de aparatori si de tratament aplicat pasajelor rotilor din spate.
ei au zis ca masina mea nu se incadreaza la acele lucrari. |
--------------------
Logan
Laureate 1.4
2005
- TM-Marine Blue
|
|
vijelie |
![]()
|
Tratamentul se face numai daca e cazul, insa de aparatori beneficiaza toti impricinatii. Daca ai vreo hartie la mana cum ca NU ti le-au montat, intreaba la VC daca e corect.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
leinad |
![]()
|
![]() Membru dacionist Group: Members Posts: 395 Joined: 17 March 05 From: Constanța ![]() |
Eu prin noiembrie am fost la service pt o problemă tehnică (înlocuit rulment). Cu acea ocazie, mi-au făcut și tratamentul anticoroziune. Au descoperit însă rugină la celebrele “dopuri” din portbagaj. Din acest motiv nu mi-au montat apărători. La întrebarea mea de ce nu remediază și rugina, mi-au zis că această operațiune nu face parte din program. N-am mai insistat, pt că oricum n-aveam de gând să las mașina în service, și mi-am zis că mai bine curăț eu zonele respective, mai ales că nu era cine știe ce multă rugină.
Astăzi însă m-a sunat o tipă și m-a invitat la service pt remediarea ruginei de la dopuri. E vorba de un nou program, demarat la 1 ian sau 1 febr, n-am reținut. |
--------------------
Logan
Preferance
75 ponei
|
|
Fan3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 619 Joined: 1 January 05 ![]() |
asa am si eu la dopurile alea din portpagaj...o sa-mi fac o programare...
|
--------------------
*
*
*
- *
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st June 2025 - 10:27 |