DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

22 Pages « < 17 18 19 20 21 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Dacia recheama in service berlinele noastre, Motiv: probleme coroziune

rtBK
post 2 May 2009, 17:19
Post #541

Unique like everyone else

Group: Members
From: Bucuresti

o mica specificare, care am primit-o si eu zilele trecute in service pentru operatiunea asta.

Masina trebuie sa aiba un aspect ingrijit, fara tabla infundata, zgarieturi, incercari de reparatii, sa nu vi cu masina murdara de gainati/ceara de tei ( cum am vazut in ultimile zile multe masini). Altfel o sa vi se puna doar ceara in praguri si usi.

Eu stiam ca nu o sa mi se repare rugina si m-am dus cu masina destul de murdara biggrin.gif, dar mi-a spus nenea de acolo chestiile astea.

--------------------
Renault Clio 4GT Line 2017

Trek Valencia
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Serje
post 2 May 2009, 22:52
Post #542

Membru autentic

From: Cluj-Napoca

Dar nu au si spalatorie acolo la service? Aici daca mergi cu masina murdara nu ii nici o problema, dar trebuie sa platesti spalatul masinii, vreo 10 lei. Nici la revizie nu te primeste cu masina murdara, trebuie sa o bagi primadata la spalatorie si doar apoi intri in hala unde se face revizia sau se repara ...

--------------------
MTD Optima 53 SPB HW
+
Victoras2001
post 6 May 2009, 09:56
Post #543

Membru autentic

QUOTE(Serje @ 28 Apr 2009, 16:33)
Pai inseamna ca nu sunt puse bine, ca alea vin lipite cu banda dubluadeziva, cred, cert ii ca daca sunt puse bine nu intra apa sau praf, cu atat mai putin un bat de chibrit.
*

Ieri m-am uitat mai serios la protectii. Pe jumatate din lungime erau dezlipite de caroserie. Chiar se vedea lipiciul intins intre protectie si tabla. Le-am impins da ma dor si acum atat mainile cat si genunchii. Rezultate au aparut numai pe partea dreapta. Pe stanga n-am reusit sa le lipesc de tabla.
Totusi nu-mi par a fi lipite cu banda adeziva, mai degraba cu lipici. Nu-mi dau seama exact. sad.gif
Din pacate sunt plecat din Bucuresti pentru multa vreme si n-am cum sa ma duc la ei. Iar o poza clara nu pot pune pt ca am conexiunea pe GPRS sad.gif
Ideea e ce se intampla daca va rugini acolo. Ca ei o sa se jure ca nu-s vinovati, iar io o sa fac filme de groaza cu Sorinel ala.

De spalat, au spalatorie acolo, da io am considerat ca trebuie s-o duc curata. Plus ca-mi place sa savurez satisfactia spalatorului cand vede ciubucul. E viata mea. biggrin.gif

--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
+
nh1980ro
post 6 May 2009, 10:46
Post #544

Membru

From: Togo-Togo.

Pai cam orice service are minim 3 luni garantie la lucrare. Te duci peste ei si ii pui sa faca treaba ca lumea.

--------------------
Kona/Renault Lana'i/Clio 3 2007/2009
+
klaus
post 6 May 2009, 11:46
Post #545

步步

Group: Moderatori

QUOTE(Victoras2001 @ 6 May 2009, 10:56)
Ieri m-am uitat mai serios la protectii. Pe jumatate din lungime erau dezlipite de caroserie. Chiar se vedea lipiciul intins intre protectie si tabla. Le-am impins da ma dor si acum atat mainile cat si genunchii. Rezultate au aparut numai pe partea dreapta. Pe stanga n-am reusit sa le lipesc de tabla.
Totusi nu-mi par a fi lipite cu banda adeziva, mai degraba cu lipici. Nu-mi dau seama exact. sad.gif 
*

Protectiile sunt lipite intr-adevar cu banda dublu adeziva insa ele sunt prinse si cu suruburi. Banda dublu adeziva nu e pentru sustinere, prinderea cu suruburi e de baza. Poate or lipsi acele prinderi cu suruburi la tine.

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
GBC
post 6 May 2009, 13:33
Post #546

Membru incepator

Am mers la Mioveni pentru o remediere a vopselei - legat de "controlul anticoroziune".

Dacia a montat aparatoare de aripi dar la modelul meu din septembrie 2004 nu a putut sa prinda protectiile cu suruburi, din motiv de lipsa gauri. Mecanicul de acolo a "supozitat" ca probabil s-a modificat la un moment dat caroseria. Le-a montat numai prin lipire si m-a asigurat ca "sigur nu cade aparatorile sefu, lipiciul e baza, suruburile is puse la misto". M-am facu ca il cred, si am inchis cu greu discutia. Pana acum (din decembrie) nu s-au desfacut dar nu e timpul trecut. Cand se vor desface o sa vad ce o sa fac. Problema nu e daca ci cand.

Inca o data m-a fascinat siguranta cu care un om de service iti explica pe 50 de pagini ce nepriceputi sunt toti cei care au conlucrat la fabricarea unui produs - masina, electrocasnic....cam orice.

Incep sa-i banuiesc de un inalt profesionalism pe cei care se rezuma la "lasa dom-le ca merge si asa".

--------------------
Dacia Logan 2004, Ambition - B xy xyz
In God We Trust, All Others Pay Cash!
If the peasants are disturbing you, get out of the village!
+
nh1980ro
post 6 May 2009, 14:53
Post #547

Membru

Marketingul salveaza Romania... smile.gif

--------------------
+
Edmonde
post 6 May 2009, 15:24
Post #548

Membru incepator

Rau cu bine, dar mai rau fara bine. Haideti sa nu mai carcotim orice initiativa menita sa amelioreze si sa inlature din problemele de inceput ale modelului.

Recall fac toti producatorii si este o garantie a profesionalismului. Din punctul acesta de vedere sunt multumit ca si Dacia ofera servicii postvanzre la nivelul competitorilot.

Banuiesc ca era mai bine sa taca malc uzina si sa va rugineasca masina?!

--------------------
Renault Koleos Privielege
Théorie de la théorie, mais la pratique nous tuer
+
Victoras2001
post 6 May 2009, 18:00
Post #549

Membru autentic

7.jpg ( Size: 84.36k ) Number of downloads: 771
5.jpg ( Size: 60.98k ) Number of downloads: 811
4.jpg ( Size: 49.09k ) Number of downloads: 791
1.jpg ( Size: 52.85k ) Number of downloads: 775
2.jpg ( Size: 51.26k ) Number of downloads: 794
3.jpg ( Size: 50.54k ) Number of downloads: 247

6.jpg ( Size: 56k ) Number of downloads: 238

Am facut cateva poze, cu protectiile care s-au lipit si cu alea care nu s-au lipit. Sunt si niste suruburi pe acolo. Maine ma uit sa vad daca le mai pot strange cumva, ca acum ploua de rupe si fulgera de urla potaia-n cusca si tremura ca la vaccin.

6 May 2009, 19:57:
Edmonde, hai sa vedem dracu' unde traim. Hai sa acceptam realitatea asa cum e ea.
Daca vei sapa pe forum vei vedea ca am laudat service-ul Dacoserv pana mi-a venit rau. Si am facut-o pe buna dreptate. Asta nu ma impiedica totusi sa-i injur pe aia de la Cobalcescu (Splai-Vitan). Ii doare-n ochiul maro de calitate. Sunt rupti de foame. Repara orice caroserie. Biem dabl iu, merge des, pejos, n-au probleme. Banu' sa iasa. Nu stiu cine-i controleaza, sau daca-i controleaza cineva, dar sunt prastie.
Am uitat sa va spun ca americanu' care "a uitat" sa-mi schimbe un ornament, pe banii asigurarii, in Dacoserv, mi-a dat cu ceara acum la Auto Cobalcescu.
Vezi pozele puse mai sus. Aia e opera Auto Cobalcescu. Ca sa fiu corect cu voi, va doresc sa ajungeti pe mana lui Sorin Stoica. Apoi veniti sa schimbam impresii.

This post has been edited by Victoras2001: 6 May 2009, 18:57

--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
+
nh1980ro
post 6 May 2009, 21:28
Post #550

Membru

Pai si tu esti de vina. Tocmai atitudinea asta cu lasa ca mai strang EU niste suruburi pe acolo.
Nu e facut bine, te duci peste ei si-i pui sa faca din nou pana e bine.

--------------------
+
parpanel
post 7 May 2009, 16:39
Post #551

Calator

Trebuie sa intelegeti ca de atat sunt capabili si atat ii duce capul pe mesterii aia. Sa nu aveti pretentii prea mari de la ei.

Cica trebuie sa iau si eu masina dupa ce a fost carpita la aripile din spate la APAN Braila. Masina a fost dusa aseara la 19.00 si la ora 16.00 era gata, foarte operativi ...
Mi-au cerut factura si devizul de la o reparatie mai veche la aripa dreapta spate facuta la IATSA. Problema e ca aia au vopsit peste rugina si acum a iesit din nou la suprafata.

--------------------
DACIA Logan 2006 Ambition
+
vopsitoru
post 9 May 2009, 11:37
Post #552

Membru incepator

cel mai bine ar fi sa preveniti rugina si sa va bagati voi ceara anti coroziva sa nu mai stati sa le ia rugina ca o data ce a loato nu mai scapi de ia

--------------------
dacia loga 2007
www.SuperServicii.ro
http://www.facebook.com/profile.php?id=100001158458591&sk=photos
+
bobo77
post 9 May 2009, 12:29
Post #553

...........................

From: Mangalia

Poate tie ti se pare normal sa bagi tu ceara, dar mie nu, am cumparat o masina care trebuie sa corespunda ca si calitate, nu dupa 3 ani sa apara rugina.Se intimpla si la case mai mari, sa invete sa faca masini cei de la dacia, din puctul meu de vedere ei au facut acesta greseala ei sa o repare...

--------------------
Dacia Logan Laureate 1,6 mpi 2008 ph 2 - CT _ _ _ _
Multa lume,putini oameni...
+
CRY 79
post 9 May 2009, 13:10
Post #554

Membru autentic

From: Sibiu

Oameni buni, daca masina este deja ruginita, ce se intampla? Imi schimba intai aripile care au ruginit din vina lor? Sau lipesc prostiile alea acolo si o lasa asa? Eu am auzit ca daca te cheama la fabrica schimba si aripile ruginite. Ce spuneti?

--------------------
Renault Trafic Iunie 2005, 74 Kw si multi cai frumosi - SB 10 KXF
With under cover face.
+
bobo77
post 9 May 2009, 13:35
Post #555

...........................

From: Mangalia

Schimba aripile pe dracu, daca sunt ruginite le curata si apoi le revopsesc si la sfirsit se pun acele protectii numai la anumite loturi.

--------------------
Dacia Logan Laureate 1,6 mpi 2008 ph 2 - CT _ _ _ _
Multa lume,putini oameni...
+
adryano
post 12 May 2009, 15:51
Post #556

Membru incepator

m-au chemat si pe mine, am primit mocca acele protectii oricum le aveam puse de dinainte si s-au uitat in portbagaj la roti acolo si doar intr-o parte s-au vazut urme de rugina, dupa ce am ridicat-o am vaz ca doar acolo au antifonat-o sau nus ce drac .Apropo doar pe o parte se face acolo unde este rugina?? Si cum pot sa ii verific daca au facut acea ceruire?? cum i-mi dau seama??

This post has been edited by adryano: 12 May 2009, 15:52

--------------------
daCIA Hygan Preferance 1.4 petrol - TM
320d
+
Victoras2001
post 12 May 2009, 16:36
Post #557

Membru autentic

Cum adica sa-i verifici daca au facut ceruirea? blink.gif Pai vreo 3-4 zile pute de lesini in masina. La tine nu pute? Ca sa nu mai spun ca-ti curge ceara din usi pe praguri. Uita-te mai atent la pozele mele. Se vede destul de bine ceara cursa.

--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
+
rtBK
post 12 May 2009, 17:36
Post #558

Unique like everyone else

nici la mine nu putea, si pe la praguri era putina ceara in comparatie cu o alta masina care primise acelasi "tratament". Intradevar era si murdara masina si primul lucru pe care l-am facut dupa aia a fost sa opresc la o spalatorie. smile.gif

This post has been edited by blak2oo8: 12 May 2009, 17:37

--------------------
Renault Clio 4GT Line 2017

Trek Valencia
+
Oltean_Alexander
post 12 May 2009, 17:37
Post #559

58525896

From: 125455

Fratilor,ma scuzati ca ma bag...Loganul e masina ``noua``.Din moment ce aveti servicii la dispozitie,si in mare parte e datoria lor sa le faca.Nu incercati voi sa le mesteriti,ei sunt platiti pt treaba asta,lasati sa lucre unul care iti da si garantie.Eu pot spune ca ma pun si o fac,e 1300,ce sa spal inainte?Rugina?Ii dau 2 ciocane,un kit si un spray si e gata,dar la logan este garantie si pe vopsea daca nu ma insel...Sau ma insel.Oricum bafta,si daca vi se ofera ceva,nu ezita sa iei!!! Mai ales daca dai bani,spor la treaba! 053.gif

--------------------
6842654 8745874 698426985
+
klaus
post 12 May 2009, 18:03
Post #560

步步

As observa ca si dacia 1300 e tot masina, ca si loganul, nu e tabla portii sau caruta de fan. Si ea, intr-o tara civilizata, tot in service s-ar repara, nu cu spray-ul pe la coltul strazii.

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
Squirrel
post 17 May 2009, 21:28
Post #561

Captain of Black Pearl™…

From: partea mea: Drum bun!

Într-o țară civilizată orce service ar accepta reparațiile la un autoturism mai vechi.
Eu unul am avut probleme cu „doctorii” pentru berlineză, refuzându-i-se intrarea în service…1300 e cu ghinion…probabil se citește 13,00…
Cred că ne lipsește un Ed China…

--------------------
Dacia Duster 2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré - RO 44 AWD
Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
+
einstein1984
post 20 May 2009, 08:06
Post #562

fan Dacia

QUOTE(adryano @ 12 May 2009, 16:51)
m-au chemat si pe mine, am primit mocca acele protectii oricum le aveam puse de dinainte si s-au uitat in portbagaj la roti acolo si doar intr-o parte s-au vazut urme de rugina, dupa ce am ridicat-o am vaz ca doar acolo au antifonat-o sau nus ce drac .Apropo doar pe o parte se face acolo unde este rugina?? Si cum pot sa ii verific daca au facut acea ceruire?? cum i-mi dau seama??
*

Nu ai primit certificat de conformitate al oepratiei de ceruire? Sau ceara ramasa de la masina ta e aia vanduta pe aici la bursa....
In alta ordine de idei, incep sa apara probleme la usi. Ori in interiorul usii, ori sub bandourile laterale.

This post has been edited by einstein1984: 20 May 2009, 08:07

--------------------
daca nu ai o toyota 4X4,ai gresit masina - negru pe alb
+
ambx
post 2 Jun 2009, 11:33
Post #563

Membru incepator

Am cumparat luna trecuta un logan din sept 2006 si am si acea hartiuta de rechemare in service.....(vechiul proprietar nu a mers cu ea in service) mai este valabila "campania de recall"? pot incerca sa ma duc cu masina pe la ei sau doar pierd timpul ?

--------------------
Dacia Logan 2009/Laureate 1.4 MPI
+
einstein1984
post 2 Jun 2009, 12:18
Post #564

fan Dacia

Cel mai simplu afli cu un telefon la service (sa ai talonul in preajma sa le dai seria de sasiu). Insa din cate stiu eu da, e valabila.

--------------------
+
GoGu
post 2 Jun 2009, 12:24
Post #565

Prea de la tara

From: Iasi

Cand am primit invitatia de a-mi imbalsama cazanu' (in martie 2009) am intrebat cat timp am la dispozitie ca sa ma prezint. Raspunsul a fost: "anul asta, dupa aia nu mai e valabil".

--------------------
Renault Scenic 1.5dCi recolta 2012
+
Victoras2001
post 2 Jun 2009, 12:34
Post #566

Membru autentic

Da. In 2010 e sanatoasa tun. Se regenereaza. Nici usturoi n-a mancat, nici gura nu-i miroase. radmasa.gif

--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
+
GoGu
post 2 Jun 2009, 12:42
Post #567

Prea de la tara

From: Iasi

Mai, poate omu' a vrut sa spuna sa vin anu' asta, ca altfel la anu' n-o sa mai am cu ce, si n-am inteles eu... unsure.gif

--------------------
Renault Scenic 1.5dCi recolta 2012
+
einstein1984
post 2 Jun 2009, 12:43
Post #568

fan Dacia

La anu' se inchide OTS-ul probabil, cam asta vroiau sa spuna.

--------------------
+
parpanel
post 2 Jun 2009, 15:31
Post #569

Calator

Pai in ritmul asta o sa trebuiasca sa revopseasca toate masinile produse pana in 2006 biggrin.gif

--------------------
DACIA Logan 2006 Ambition
+
vijelie
post 2 Jun 2009, 20:01
Post #570

membru violet

Toate masinile cu reperele fara interventii ulterioare si care prezinta defecte recunoscute a fi din cauza producatorului, adica... happy.gif

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
22 Pages « < 17 18 19 20 21 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 4th June 2025 - 14:25
Forum Renault