Mi-am luat carnetul !
![]() ![]() ![]() |
Mi-am luat carnetul !
Mihai_E |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 687 Joined: 21 October 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 1.5dCi 100 CP Shit happens!
|
|||
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
Teoretic dupa noul regulament nu se mai retage permisul decat ptr. urmatoarele cazuri:
- alcool / alcool / alcool / - accident cu victime / raniri grave - depasiri / neacordare de prioritate la coloane oficiale ptr. restul amenzi usturatoare si puncte ... |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
QUOTE(Mihai_E @ 26 Nov 2004, 15:17) deci, cre ca mai tre sa citesc regulamentu ca se pare ca am inceput sa uit spre rusinea mea. cum adica daca treci pe rosu si nu faci accident iti da amenda si nu-ti ia carnetu, sau n-am inteles io bine. ca simbata trecuta am depasit tramvaiu pa stinga si organu a vrut sa ma traga pe bara 1 luna, desi numai io cu respectivu tramvai eram pa drum. Pai atunci de ce nu l-ai depasit regulamentar? |
--------------------
x
x
- x
|
|
Mihai_E |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 687 Joined: 21 October 02 From: Bucuresti ![]() |
pai ca se oprise intr-o statie fara refugiu d-aia si ma cam grabeam
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
thea |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 21 April 04 From: Brasov ![]() |
QUOTE(Mihai_E @ 26 Nov 2004, 16:17) La concluzia asta a ajuns si un prieten de-al meu,dupa ce s-a milogit de politai sa nu-l amendeze cand a fost prins de radar cu 65 in localitate......."hai,domnule,pentru 5 km peste limita legala.........".Evident ca ala l-a intrebat "mai,baietica,tu de cand n-ai mai citit regulamentul??? "....si tot l-a amendat. |
--------------------
Dacia
1300 Dacia 1300 fabr.1974
|
|
309 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 20 November 04 ![]() |
Felicitarile mele...
![]() Acu sa nu crezi ca te i-au la misto, dar daca optezi pt lowrider, anunta-ma... ![]() ![]() |
--------------------
Peugeot
309 GTI Flirtez cu o tigara si imi innec amarul intr-o cana cu cafea.
|
|
liana |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 28 November 04 ![]() |
si eu l-am dat si l-am luat prin 10 luna asta.
dar m-am enervat la culme cand a mai trebuit sa decartez inca 4 sute si ceva de mii lei pt carnet. cu banii bagati in scoala de soferi imi luam o bicicleta de lux! si faceam si picioare frumoase. |
-------------------- |
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
pai n-ai ?
![]() se rezolva cu sala ! oricum felicitari si tie ! |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
thea |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 21 April 04 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Dacia
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
@Mihai_E
Nu ai voie sa depasesti tramvaiul pe stanga (decat daca este strada cu sens unic). Depasirea se face numai pe partea dreapta!. Iar in statiile fara refugiu esti obligat sa opresti. Pleci dupa ce inchide usile. Felicitari, Liana! Se interzice depășirea vehiculelor în următoarele cazuri: a) în intersecții cu circulația nedirijată prin mijloace de semnalizare rutieră ori de către polițiști; ![]() c) în curbe și în orice alte locuri unde vizibilitatea este redusă sub 50 m; d) pe pasaje denivelate, pe poduri, sub poduri și în tuneluri. Prin excepție, pot fi depășite în aceste locuri vehiculele cu tracțiune animală, motocicletele, ciclomotoarele și bicicletele, dacă lungimea segmentului de vizibilitate a drumului este mai mare de 20 m, iar lățimea drumului, de cel puțin 7 m; e) pe treceri pentru pietoni semnalizate prin indicatoare și marcaje; f) pe treceri la nivel cu calea ferată curentă și la mai puțin de 50 m de acestea; g) în stații de tramvai, atunci când acesta este oprit, iar stația nu este prevăzută cu refugiu pentru pietoni; h) în zona de acțiune a indicatorului "Depășirea interzisă"; i) când pentru efectuarea manevrei se trece efectiv peste marcajul continuu, simplu sau dublu, care desparte sensurile de mers, iar autovehiculele circulă pe contrasens; j) în situația când din sens opus se apropie un alt vehicul al cărui conducător este obligat să efectueze manevre de evitare pentru a nu intra în coliziune; k) în locul unde s-a format o coloană de vehicule în așteptare, dacă prin aceasta se intră pe sensul opus de circulație. Se interzice depășirea coloanei oficiale asigurate, înainte și în urmă, cu echipaje ale poliției. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
Mihai_E |
![]()
|
pai si io stiam ca n-am voie, da uite ca l-am depasit, ideea era ca cica trebuia sa-mi dea numai amenda, nu sa-mi ia si carnetu
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Corect.
Art. 137. din Regulament - (1) La intersecțiile cu marcaje, conducătorii de vehicule trebuie să se încadreze pe benzile corespunzătoare direcției de mers voite, cu cel puțin 50 m înainte de intersecție și sunt obligați să respecte semnificația indicatoarelor și marcajelor pentru semnalizarea direcției de mers. (2) La intersecțiile fără marcaje, conducătorii vehiculelor ocupă în mers, cu cel puțin 50 m înainte de intersecție, următoarele poziții: a) rândul din dreapta, cei care vor să schimbe direcția de mers spre dreapta; ![]() c) oricare dintre rânduri, cei care vor să meargă înainte. (3) Dacă în intersecție circulă și tramvaie, iar spațiul dintre șina din dreapta și trotuar nu permite circulația pe două rânduri, toți conducătorii de vehicule, indiferent de direcția de deplasare, vor circula pe un singur rând, lăsând liber traseul tramvaiului. (4) În cazul în care tramvaiul este oprit într-o stație fără refugiu pentru pietoni, vehiculele trebuie să oprească în ordinea sosirii, în spatele acestuia, și să-și reia deplasarea numai după ce ușile tramvaiului au fost închise. Art. 226 lit. c) nerespectarea prevederilor ... art. 137 alin. (4)... cu amendă de la 700.000 lei la 1.000.000 lei; |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
309 |
![]()
|
QUOTE(thea @ 29 Nov 2004, 08:20) Dradus mot-a-mo lowrider inseamna "a calari jos, la nivelul solului", dar in traducere libera inseamna "masina care topaie"; vestitele masini care topaie prin videoclipurile lui Snoop Dog si multi altii. Daca mai ai nelamuriri, anunta-ma. amdraci2003@yahoo.com This post has been edited by adu4mazda: 29 Nov 2004, 19:03 Attached thumbnail(s) 1293_1027447477.jpg ( Size: 36.66k ) Number of downloads: 30 1293_1027447497.jpg ( Size: 20.18k ) Number of downloads: 22 funky_20lowrider_20_1_.jpg ( Size: 311.32k ) Number of downloads: 29 lowrider_20mark_2069.jpg ( Size: 67.85k ) Number of downloads: 23 |
--------------------
Peugeot
|
|
thea |
![]()
|
Ahaaaa.........acu' m-am luminat.
Dacia mea nu stie sa topaie,asa ca n-o sa optez pentru lowrider ![]() |
--------------------
Dacia
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Daca iti pui un sistem audio performant poate incepe sa topaie si Dacia ta!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
thea |
![]()
|
Eventual se dezmembreaza...........
![]() |
--------------------
Dacia
|
|
309 |
![]()
|
E prin Arad un lowrider frumusel foc. Tipul a zis ca daca il face sa sara o sa aiba probleme cu piesele auxiliare... bari, faruri, capace, etc.
|
--------------------
Peugeot
|
|
Mache |
![]()
|
Si nevasta-mea si-a luat carnetul!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Si nevasta-mea si-a luat masina. Ia zi Mache, le trimitem la Focsani pe amandoua? . Mai schimba o vorba, o reteta, ceva, mai fac un schimb de experienta in ale sofatului, ...incurca mai putin circulatia in Bucuresti....
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Da ce-i frate la Focsani ? Poligon de incercari pt soferite proaspete?
Oricum postati daca se intimpla ca am niste prieteni pe acolo. Sa le spun sa stea in casa o vreme ![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Mai, nu dati masinile pe mainile femeilor! Eu i-am zis sotiei ca o duc oriunde vrea dar sa nu se atinga de volan.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Mache |
![]()
|
@Ake, tu crezi ca se duce la soacra-sa de buna-voie?
![]() ![]() @Costi Nu-i poligon, dar poti incerca sa-l mai oftici pe "baronu' Marean", incurcandu-i circulatia prin oras. Deocamdata nu si-a ridicat permisul. Dupa ce il va avea, va iesi in oras, numai sambata si duminica, initial, sub stricta supraveghere si pe trasee unde nu reprezinta un pericol pentru circulatie. Ca a facut scoala pe Matiz, iar Dacia noastra... e mai mare!!! |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
|
|
costi |
![]()
|
Aha... Vezi ca manechinu' si-a tras Audi A6 si se da cu el prin urbe.
![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Mache |
![]()
|
Si daca imi buseste Dacia cu ala, poate imi iau si eu macar o Solenta.
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
|
|
Sony |
![]()
|
Poate ai noroc!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
BodyLove |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 12 March 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu am carnetul de aproape un an si n-am avut nici o problema cu lamaile..Nu m-a claxonat nimeni pt. ca aveam lamaile.
Si sincera sa fiu, au inceput sa-mi placa, haha.Nu m-au deranjat niciodata si nici nu m-am simtit rusinata cu ele in trafic. |
--------------------
Dacia
Logan Laureate
- B-41-C A I Un prieten bun e ca un sutien : greu de gasit, confortabil, sprijinitor, te tine strans si intotdeauna aproape de inima ta !
|
|
torvalds |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 11 February 05 ![]() |
he he io am puratat lamaile vreo 6 luni shi dupaia le-am dat jos ca era prea de tot ... nu puteam sa fac nimic
"-Ia uite-l si pe asta ... incepator si se baga asa !!!" sau "-Ce vrei ma??? La-sa ma sa trec , am experienta !" Cel mai mult m-au enervat aia care ma vedeau cu lamaie si intrau cu 30 la ora in intersectie , desi aveau STOP, apoi puneau o frana d'aia de tampit , Credeau ca ma intimideaza , deh incepator atipic. In general , cand te vad cu lamaile te cred fraier, ti se baga in fata etc, daca esti sigur pe tine poti sa le dai jos.... io asa am facut! A si inca ceva , daca cineva incearca sa va intimideze apropiindu-se foarte aprooape de voi , lasati-ii in pace , pana la urma si 1 cm e distanta ... da numa daca stiti ce faceti si daca stiti pe unde este masina ... mult noroc, km multi fara amenzi & alte alea |
--------------------
Hyundai
1500
2007
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.722 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Pe mine mă enervau flash-urile și claxoanele pe care mi le dădeau când aveam "lămâile". Și doar așa, pentru că ei erau "cu experiență". Habar n-aveau de experiența mea în conducere de un an, fără permis.
Unul cu un Cielo mi-a stat "în coadă" și mi-a dat flash-uri vreo doi kilometri, dar nu m-a depășit, deși i-am semnalizat când avea loc. Când a vrut să mă depășească, în sfârșit, i-am pus o frână (așa, "gâdilată", cât să vadă becurile că se aprind - la mine se aprind înainte de a prinde efectiv frâna) și l-am domolit. This post has been edited by Illusi0n: 22 Feb 2005, 00:07 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
romulus |
![]()
|
![]() membru fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 460 Joined: 11 January 05 From: Targu Mures ![]() |
QUOTE(torvalds @ 22 Feb 2005, 00:57) A si inca ceva , daca cineva incearca sa va intimideze apropiindu-se foarte aprooape de voi , lasati-ii in pace , pana la urma si 1 cm e distanta ... da numa daca stiti ce faceti si daca stiti pe unde este masina ... mult noroc, km multi fara amenzi & alte alea Si daca masina e mai veche si trebuie facute reparatii, nu va sfiiti sa puneti o frana brusca. |
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
- MS 06 BCL pana la urma, totul se rezuma la obisnuinta...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th July 2025 - 18:00 |