Toba
![]() ![]() ![]() |
Toba
andreiy |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 21 February 09 From: Pitesti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Imi place stilul tau, tunezi si apartamente?
|
|||
SalieriB |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 26 October 09 From: Oradea ![]() |
Se aude fain toba lui Bitza
![]() This post has been edited by SalieriB: 27 Oct 2009, 03:48 |
--------------------
Dacia
Logan
2007
|
|
B_i_t_z_a |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 745 Joined: 8 May 09 From: The Land Of Opportunities ![]() |
Multumesc pentru aprecieri,miercuri vine si filmare(finaly)!!
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Clima
- BH-85-BIT
|
|
B_i_t_z_a |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 745 Joined: 8 May 09 From: The Land Of Opportunities ![]() |
As dorii,daca se poate,sa ma ajute cineva in legatura cu traseu Cat-Back(Cap-Coada)din inox,sistem de prindere,cotituri...cel mai mult ma intereseaza daca e o tzeava simpla de inox sau are si filtre,si bineinteles sunetul,acceptabil sau infernal.Multumesc foarte mult!Imi cer scuze pentru calitate,dar e filmat cu telefonul mobil
This post has been edited by B_i_t_z_a: 5 Nov 2009, 18:32 Attached File(s) ![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Clima
- BH-85-BIT
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
super.bravo.cat te-a costat?
|
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
B_i_t_z_a |
![]()
|
Pai 240 ron toba + manopera 40 de lei,dar e facuta calumea,sper sa gasesc pozele cu montaju...Bafta si mersi de urari
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Clima
- BH-85-BIT
|
|
B_i_t_z_a |
![]()
|
Am o intrebare legata de esapament,si ma gandeam ca aici e cel mai bun loc sa postez,e posibil ca o supernova sper exemplu amea,sa scoata flacara pe esapament,mai bine zis sa faca detonatia mai tarziu si anume pe esapament??Daca da,cam care ar fi cauza?Taicameu a zis ca nu e de bine.Mersi mult
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Clima
- BH-85-BIT
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
benzina nearsa ... se distruge si catalizatorul , cauza poate fi de la injectoare , bujii.
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
B_i_t_z_a |
![]()
|
Da...vaporii de benzina care ajung pe esapamentul incins par sa fir "problema".Bafta
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Clima
- BH-85-BIT
|
|
robert1991 |
![]()
|
robert1991 Group: Members Posts: 922 Joined: 13 October 09 From: pitesti ![]() |
sal! a avut un prieten un logan cu finala gaurita!adica a dat gauri in linie in finala ca sa baraie frumos!avea si ornament la toba de forma!se auzea chiar frumos!si vreau sa-mi pun si eu o toba!una mai buna aprox 3 mil!dar acum nu am banii astia!daca dau gauri la fel ca el ce dezavantaje pot fi?
|
--------------------
Renault
Megane IV
2018 Business
- B -- ---
|
|
sonnic53 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 18 May 09 From: Vrancea ![]() |
poi daca ati iei toba la 3 milioane nu mai e nevoie sa dai si gauri ! stai linistit nu o strica degeaba ... sau daca nu ai ce face cu banii ok .... sti tu " e banii tai " ( sunt banii tai ) succes in ce tiai propus
![]() |
--------------------
Vw Golf 3
Logan 1.4
2007
|
|
robert1991 |
![]()
|
robert1991 Group: Members Posts: 922 Joined: 13 October 09 From: pitesti ![]() |
sonnic ma refer la finala originala! si ii pun un ornament ca e mai ieftin 30 lei si am rezolvat-o! la prietenu meu se auzea frumos! acuma nu stiu!:|
|
--------------------
Renault
Megane IV
2018 Business
- B -- ---
|
|
sonnic53 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 18 May 09 From: Vrancea ![]() |
mda.foarte tare in fine ... acum sincer ... ce motor crezi ca ai sub capota ca sati urle toba aia intrun fel placut daca dai niste gauri in ia ... ai auzit unele masini nu dau nume cand merg de zici ca paraie ... ceva de genu o sa sune si la tine /// sau eu stiu cum vrei sa dai tu gaurile ...succes ne anunti ce ai facut
|
--------------------
Vw Golf 3
Logan 1.4
2007
|
|
robert1991 |
![]()
|
poi de asta va intreb si pe voi!ca eu nu sunt prea sigur! la el dupa cum am mai spus se auzea frumos! avea gauri date in linie dreapta!cam cat un pix gaura!
This post has been edited by robert1991: 25 Nov 2009, 17:43 |
--------------------
Renault
Megane IV
2018 Business
- B -- ---
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Urăsc tobiștii care merg noaptea la 12 printre blocuri și o tureaza la maxim
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
la tine nu e nimic la mine am odoza de amici cu motoare
![]() Cred cacel mai misto la dsn ar fi sa montezi toba de la motocileta yamaha cine suporta durerea de cap. Eu nu mai stiu cum sa scap de zgomote si alti punditamai tunul sub masina . This post has been edited by djasu82: 25 Nov 2009, 18:13 |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
fuzzzy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.080 Joined: 21 February 09 From: BucureSHIT! ![]() |
Dar de ce nu scoti tu galeriile direct? o sa se auda tare si cred ca si tare [nu, nu am gresit, am zis de 2 ori tare...].
|
--------------------
reno
clio hb
'02
- X-xXx-XxX "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guță
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@ |
|
melomanuu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 600 Joined: 10 March 07 From: Timisoara ![]() |
Eu am o toba simpla megan racer de inox, am dat pe ea 250 ron acum vreo 2 ani, am scos intermediara si suna foarte fain, mie cel putin imi place
Attached thumbnail(s) 1234.jpg ( Size: 212.53k ) Number of downloads: 546 |
--------------------
dacia
super nova
2001 clima
- TM86SRG
|
|
vampiru |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 28 June 06 ![]() |
si-a mai montat cineva recent traseu inox la pilot-borla in bucuresti? as fi curios cit mai e pretul.....
|
--------------------
dacia
supernova
2002 confort
- B-XX-XXX
|
|
B_i_t_z_a |
![]()
|
Mi`am scos si eu toba intremediara,pfuuu e super diferenta!V`a venii si filmare zilele acestea.Bafta
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Clima
- BH-85-BIT
|
|
melomanuu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 600 Joined: 10 March 07 From: Timisoara ![]() |
@B_i_t_z_a suna fain si mai tare dar la drum lung o sa te cam omoare... Si eu o am scoasa intermediara dar acuma parca mi-as pune-o inapoi
![]() |
--------------------
dacia
super nova
2001 clima
- TM86SRG
|
|
danciusergiu84 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.738 Joined: 25 February 08 ![]() |
se aude si la mine ca la o evacuare sport din cauza finalei care e sparta, dar la drum lung e prea obositor sunetul, in oras e placut
|
--------------------
ex Dacia
ex Nova GTi
2000
|
|
Relu_GTT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 11 May 08 From: BRASOV ![]() |
zgomotul de toba sparta nu se comparata cu cel a unei tobe sport
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- BV 27 GTT BMW e46 FL 2.0i
|
|
danciusergiu84 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.738 Joined: 25 February 08 ![]() |
ai dreptate dar frecventa sunetului e tot joasa, finala sport parca doar filtreaza anumite frecvente mai inalte lasandu-le pe cele mai joase
oricum mi-a picat finala noroc ca eram la manevra de intoarcere, s-a rupt din teava dinspre motor, s-a infipt in pamant si a ridicat spatele masinii cand s-a rasucit sub ea, cred ca s-au rupt doar tampoanele de prindere si s-a crapt un pic spoilerul unde e gaura la carligul de tractiune acum nu stiu ce sa cumpar in locul ei s-au daca merita sa o repar pe asta, mai are si o gaura in ea, e din primavara lui 2007, am mai observat ca e goala in interior - asa sunt finalele? nu stiu ce as putea pune in locul ei ca sa tina mai mult, anul trecut am vazut finala sport, cred ca era inoxidabila dar cel putin era data cu un fel de vopsea neagra parca cauciucata era 250 lei - parca tot mai ieftin e sa o petecesc pe asta veche This post has been edited by danciusergiu84: 28 Feb 2010, 00:25 |
--------------------
ex Dacia
ex Nova GTi
2000
|
|
Calin_UKU |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 166 Joined: 5 May 08 From: Bistrita-Cluj ![]() |
noua mea finala
Finala care a fost pe masina este vanzare!!! Attached File(s) ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002
- bn01uku
|
|
Relu_GTT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 11 May 08 From: BRASOV ![]() |
@danciusergiu84
e goala in interior pt ca s-au distrus sitele din ea si face si zgomot asa cand e goala nu merita sa o faci tot zgomotoasa va fi nemaiavand sitele |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- BV 27 GTT BMW e46 FL 2.0i
|
|
djasu82 |
![]()
|
calin se aude frumos dar scoate si mult fum
![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Calin_UKU |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 166 Joined: 5 May 08 From: Bistrita-Cluj ![]() |
djasu82 filmarea e de vreo 3 sapt, cand era foarte frig afara.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002
- bn01uku
|
|
liviu242006 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 11 May 09 ![]() |
sincer eu nu va inteleg cu tobele care mai de care sa-i urle toba.cind cred ca daca as putea sa reduc toate zgomotele le-as reduce.
o gluma:luati-va trabat ca ala urla tare. ![]() |
--------------------
dacia
supernova clima
2002
- gj-69-bic in femeie si in guvern sa nu ai incredere
|
|
GrOzOy |
![]()
|
![]() Membru cu Dacie ! Group: Members Posts: 839 Joined: 8 September 09 From: Ramnicu Sarat,Buzau ! ![]() |
Calin_UKU : A mea nici la -50 grade nu cred ca ar scoate fumul ala;) ! Se vede foarte clar ca motorul ala a indurat multe
![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 , fara piele :D
- BZ 52 MTG Cazan Romanesc !
Pasionat de fiarele vechi care merg mai spectaculos ca plasticele de ultima generatie ! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 06:51 |