calitate procesuala pasiva
![]() ![]() ![]() |
calitate procesuala pasiva
corvinarh |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 684 Joined: 24 November 06 ![]() |
|
||
--------------------
mercedes
C 220 CDI
2008
|
|||
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Nu inteleg!
Actiunea impotriva lor reclama faptul ca au livrat masina ? |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
dealerul face pregatirea pentru vanzare si livreaza masina... incearca sa-ti arunce praf in ochi. Acum depinde ce reclami, serviciile lor sau un viciu de fabricatie.
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
corvinarh |
![]()
|
conformitatea masinii... si faptul ca m-au inselat si nu mi-au spus ca masina este fabricata in octombrie 2005 si nu in februarie 2006, asa cum mi-au spus cand am ridicat-o de la ei... i-am chemat la conciliere... si ei au trimis un avocat care sa imi spuna ca ei nu exista pentru mine, ca doar cu renault romania trebuie sa stau de vorba... ca ei - nici usturoi nu au mancat, nici gura nu le miroase...
|
--------------------
mercedes
C 220 CDI
2008
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Eu cred ca au trimis avocatul sa spuna ca ei au livrat o masina conforma cu documentele intocmite de Renault Romania, drept urmare nu au calitate procesuala pasiva daca reclamatia este de neconformitate.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
|
|
corvinarh |
![]()
|
dar ei nu aveau obligatia sa imi comunice? sau nu stiau ce vand? si au "uitat" ca le-am cerut expres masina fabricata in 2006?
|
--------------------
mercedes
C 220 CDI
2008
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Intreb si eu ca proasta, unde scrie IN ACTE ca autoturismul a fost fabricat in 2005 si unde scrie IN ACTE ca fost fabricat in 2006?
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
adi_ar |
![]()
|
Le-ai cerut in scris ?
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
|
|
corvinarh |
![]()
|
in certificatul de conformitate pe care l-am obtinut din franta de la serviciul de omologari oficiale al renault franta este trecuta data fabricatiei octombrie 2006, iar in cartea de identitate eliberata de RAR este trecut la anul fabricatiei 2006... si avocatul spunea ca ei nu recunosc certificatul de conformitate eliberat de uzina producatoare...
21 Jan 2008, 01:29: scuze... octombrie 2005 This post has been edited by corvinarh: 21 Jan 2008, 00:29 |
--------------------
mercedes
C 220 CDI
2008
|
|
adi_ar |
![]()
|
Cred ca doreai sa scrii "octombrie 2005", prima data. OK, daca-i vei actiona in instanta vei putea obtine corectarea CIV prin sentinta.
Then ... what ?! LE Pentru a nu transforma/monopoliza topicul in chat: strict la chestiunea pusa, parerea mea este ca avocatul ala avea dreptate, chestiunea nu tine de concesionar (nu ca i-as iubi eu pe cei de la Serus !). Pe de alta parte nu inteleg (pentru ca am prea putine date) care este scopul demersului ?!? Adica ... cum spuneam ... si'apoi ce daca nu-i fabricata in 2006 ? |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
|
|
corvinarh |
![]()
|
am documentul de comanda in care se spune ca masina va intra in fabricatie si va fi livrata in aprilie 006 - asa trebuia sa fie initial - si apoi m-a sunat reprezentantul de vanzari de la serus ca o sa intre in fabricatie pe 2 februarie 2006...
21 Jan 2008, 01:33: then ... inselaciune... eu am comandat masina 2006... nu 2005 This post has been edited by corvinarh: 21 Jan 2008, 00:33 |
--------------------
mercedes
C 220 CDI
2008
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Stimate domn, parerea mea, este ca: majoritatea constructorilor de masini care produc fizic agregatul in trimestrul 3 al anului in curs, o vor considera model al anului viitor si va fi inmatriculata in consecinta, exemplu concret: masina produsa in luna 10 anul 2005 este considerata masina model 2006, asa este si cazul dumneavoastra, avantaje in acest caz fiind si de partea firmei constructoare cat si a clientului, altfel suna Megane, Clio, Laguna 2005, altfel 2006 in cazul revanzarii precum si in alte situatii particulare;) End of story din partea mea
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
corvinarh |
![]()
|
din partea ta poate... dar cand masina in cauza are si o serie intreaga de belele si neconformitati, nu stiu daca ai merge pe end of story...
21 Jan 2008, 01:38: belele cu care te rogi de reparatori sa ti le rezolve pe garantie... si ei scriu in certificatele de calitate ca sunt gesturi comerciale - si nu obligatii contractuale de indeplinire a garantiei... cum va suna? This post has been edited by corvinarh: 21 Jan 2008, 00:38 |
--------------------
mercedes
C 220 CDI
2008
|
|
semit |
![]()
|
nu vad legatura intre presupusa dumneavoastra problema si celelalte, credeti ca o masina produsa in ziua 1 luna 1 a anului 2006 nu are aceleasi probleme? Eu va recomand cu toata simpatia sa vindeti acel autoturism buclucas cu care ati avut destule probleme pe care le-am citit numai eu... si atat, altceva nu veti putea obtine din pacate, pentru ca nu aveti nici un suport de care sa va puteti lega cu sanse de castig
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
corvinarh |
![]()
|
si tocmai pentru revanzare am cerut masina FABRICATA IN 2006 - si nu 2005... altfel nu mai asteptam sa imi fie adusa masina din franta... o luam pe loc cand am facut comanda... dintr-un stoc din romania...
21 Jan 2008, 01:43: ok... sa o vand... si pierderile cine le suporta pentru calitatea proasta a produsului? This post has been edited by corvinarh: 21 Jan 2008, 00:43 |
--------------------
mercedes
C 220 CDI
2008
|
|
adi_ar |
![]()
|
Daca te consoleaza cu ceva, cu prima ocazie, am sa postez o copie CIV a unei Dacii: Anul fabricatiei: 2002, inmatriculata in: decembrie 2001
![]() So what ?!? Drept este ca m-a slujit cu onoare 3 ani si 65.000 km fara sa-i schimb altceva decat cauciucurile, placutele de frana, discul si placa de presiune + diversele lichide si consumabile. Cinste ei ! Acum este pe mana unor constructori care transporta cu ea echipa la munca, saci de ciment si boltari ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
|
|
semit |
![]()
|
in viata mai si castigi mai si pierzi.. asa e firea lucrurilor
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
corvinarh |
![]()
|
cand pierzi din greseala ta este ok... poti accepta... dar cand altii te "fac" sa pierzi... nu prea mai este... are alte implicatii... si aici este un caz destul de clar de inselaciune... daca as fi stiut la data livrarii as fi refuzat sa ridic masina... stiind asta, au mintit...
|
--------------------
mercedes
C 220 CDI
2008
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
corvinarh, avocatul tau ce opinie are in cazul de fata?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
corvinarh |
![]()
|
opinia ei... este o avocata... plangere penala...
|
--------------------
mercedes
C 220 CDI
2008
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Argumentatia fiind?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
adi_ar |
![]()
|
... si impotriva cui ?
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
|
|
corvinarh |
![]()
|
un concurs de infractiuni... administratori RNR si SERUS
|
--------------------
mercedes
C 220 CDI
2008
|
|
klaus |
![]()
|
Cred ca lipsesc niste date din exprimarea problemei, iar exprimarea opiniei pe date incomplete poate fi chiar gresita.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
@initiator: Ce speri sa obtii in urma acestui proces? Care ar fi rezolvarea ideala pentru tine?
|
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 09:58 |