Mai modereaza cineva forumul?!, nivelul discutiilor trecut/ prezent
![]() ![]() ![]() |
Mai modereaza cineva forumul?!, nivelul discutiilor trecut/ prezent
Sony |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
||
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|||
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(eXtenSion @ 18 Jan 2008, 19:24) Observ, cu tristete, ca, in ultima vreme, Daciaclub a scazut foarte mult din punctul de vedere al calitatii discutiilor. In Romania exista, din dec. 89, libertatea de expresie.Priveste si partea buna a deteriorarii forumului: din ce in ce mai multa lume are acces la internet si la masini. Asta e un semn de evolutie ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Lasa domnule sa spuna fiecare ce-l taie capul, ca daca nu-l taie râd ăilalți de el .. si-l categorisesc ca atare.
Ar fi mai util un fel de voluntariat, daca tot studiaza unu' un topic cu ce-l intereseaza, in urma studiului celor 50 si ceva de pagini sa faca si el un HOWTO cu link-uri la posturi pertinente, HOWTO candidat la statutul de "lipicios" pe care sa-l trimita admin-ilor (zise eu carele n-am facut niciodata lucrul asta ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu zic sa isi vada fiecare de treaba si sa se planga cei ce platesc pt forumul asta. Vorba aia cu cainele de moare de drum lung....parerea mea
![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Un astfel de "how to" este aici.
Dupa cum se observa, se face trimitere catre, de exemplu, Prima Revizie - 1500km. Tocmai in acest topic am inceput sa dau report si tocmai pentru asta am luat suspend 24h. Care au fost acele 99.9% reporturi nejustificate? Sa ne gandim, poate cele o mie de recomandari legate de tipul de ulei care poate fi folosit la Logan, poate cele 2-3 discutii referitor la diferenta dintre uleiul mineral, semisintetic si sintetic, poate la posturile gen " ![]() De asemenea, mi se pare ciudat sa fie plin de recomandari de serviceuri. E o aiureala acolo de nedescris! Ar putea fi deschisa o sectiune, pe orase, iar acolo sa tot va recomandati service-uri. Sau e mai usor sa le gasiti, asa, amestecate?! Cred ca trebuie sa renuntati la topicul acesta Ulei-Motoare pe benzinacare si el are, 21 de pg. Oricum, m-am simtit jignit de remarca ca "se trezeste unul" sa dea report la posturile de mai bine de jumatate de an. Adica, eu daca am avut doar acum bani de Logan, trebuie sa citesc tot offtopicul de acolo. Da, stiu ca nu sunt obligat, dar nu stiam ca e normal ca daca ai masina noua sa postezi direct "nu am chef sa citesc, va rog spuneti-mi ce ulei pot folosi". Printre posturile raportate era si asa ceva. Stiam si eu ca, de dupa '89, toata lumea are dreptul la exprimare. Dar, dupa anumite reguli de bun simt. Asta e, eu am spus ce am avut de spus, daca va place asa cum e, asa sa fie. Si-asa eu fac un efort, citesc alea 1000 de pg de la fiecare revizie etc, si gata. Iar "norocosul" care isi va lua masina pe cand topicul va avea 10000 pg de citit, treaba lui.. Dumnezeu cu mila, ca si-asa, in ziua de azi, lumea e tot mai comoda si cu tot mai mult timp liber. Bafta in continuare! PS: Sunt curios daca la fiecare revizie se discuta de uleiuri posibile si imposibile.. Astept cu interes sa ajung la 30000km. LE: OAP, am spus eu ca ma astept sa se faca ordine fara niciun ajutor din partea noastra?! Nu cred. This post has been edited by eXtenSion: 20 Jan 2008, 20:54 |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Imi dau si eu cu parerea...
Daca ai avut 1310 si ai citit tot ce era pe la CLT si te descurci sa schimbi pe la ea destule, eu zic ca trecand la logan, nici n-ar mai trebui sa sa citesti forumu' ca sa te poti descurca. Asta ca remarca direct adresata, pentru ca mi se pare ca problema este una subiectiva. In general, ce era de spus, s-a cam spus, pe la toate sectiunile... si daca cineva e cu adevarat interesat de vreo problema, va lua forumul la puricat si se va documenta mai mult decat este necesar. Nu trebuie sa citesti chiar post cu post, pagina cu pagina. Daca parcurgi anumite topicuri, vei observa ca unele posturi ale unor anumiti useri poti sa le sari fara probleme si le vei cauta pe ale celor care intradevar au idee sau stiu bine despre ce e vorba. Amintesti de vremurile cand era cam dictatura pe aici. Eu nu le duc lipsa... era vesnic o atmosfera incordata, cu eN topicuri deschise pe la "probleme forum". Sincer, chiar daca acum am 20% warn, sunt de parere ca in formatul actual, forumul si moderarea sunt ok. Si in general, cei care n-au nimic de zis, se autoexclud. This post has been edited by vis-a-vis: 20 Jan 2008, 21:16 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Sfatul asta e interesant, sa nu mai citesc deloc.
Oricum, eu nu am spus sa fie moderat foarte aspru, dar sa fie discutata problema cu uleiul de atatea ori, intr-un topic dedicat altui subiect, cand exista loc de discutie pentru ulei. Mi se pare o dovada de .. Iar nesimtirea unora care nu au nici macar o problema arzatoare si se pun sa deschida topicuri pe unde ii taie capul sau care posteaza, sfidator problema lor, cand e discutata cu 2 pg in urma... Nu mai insist. Poate e mai bine asa! Astfel de useri doriti, astfel de useri aveti. |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 20 Jan 2008, 21:12) Sincer, chiar daca acum am 20% warn, sunt de parere ca in formatul actual, forumul si moderarea sunt ok. Cred si eu ca esti fericit .. ia uita-te la warn-ul pe care il ai de la Alex ... ce scrie acolo ca ai zis si ce pedeapsa ai primit ? ... Daca vedeam eu aia stateai cel putin o saptamana pe tusa .. sa vedem atunci cat de fericit erai cu moderarea. Parerea mea este ca noi, moderatorii, ne-am cam lasat pe tanjeala in ceea ce priveste activitatea noastra pe forum .. dar nici o grija .. mai vine cate o maree din cand in cand care matura en-gros ... Si prevad ca fluxul a cam inceput. Azi am sters complet vreo 3 topicuri si am curatat de off-topic alte cateva .. s-a lasat cu multe warn-uri ... Va aduc in atentie faptul ca daca vad ca un user incepe sa acumuleze mai mult de 30% warn, incepe sa se lase cu BAN din ce in ce mai lung ... fara suparare. |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
...alte intrebari?...
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Am avut si ban pe cativa ani, crezi ca ma mai sperie o zi sau o saptamana?
Cand e luat pe bune, nu comentez. Bine, acum nu ma dau bine pe langa moderatori, au si ei scaparile si subiectivismul lor... doar comparam cu ce era odata. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(Liviu @ 20 Jan 2008, 22:21) ... mai vine cate o maree din cand in cand care matura en-gros ... Si prevad ca fluxul a cam inceput... Noroc ca au anuntat meteorologii o imbuntatatire a vremii... Iar cum pe litoralul mioritic fluxul si refluxul sunt nesemnificative... ![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
daca meteorologii sunt la fel ca mine
![]() ![]() This post has been edited by C@talin: 20 Jan 2008, 22:50 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
On topic, disciplinat: da, acest forum este moderat.
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
eXtenSion draga, doresc sa mentionez ca ai dat mai bine de 130 (unasutatreizeci) de reporturi.
Din 10 pe care le-am luat prin sondaj, 7 mie nu mi s-au parut reale. Daca eu stau sa analizez 130 de reporturi (citit report, analizat postari, eventuale operatiuni de moderare, stergere report) pentru ca unii da, s-au sculat ca nu pot sa doarma noaptea, si sa-mi pierd timpul ca pe unii ii framanta marea cu sarea si nu pot dormi de atata zbuciumeala, si sa constat ca am muncit ca boul la 100 de reporturi din 130, imi permit sa-ti atrag atentia ca impiedici si ingreunezi insusi operatiunea de moderare pe care cu atata emfaza o invoci pe aici. Sa nu mancam anumite materii si sa afisam atata fariseism si ipocrizie ca incepe sa ne cam miroasa gura... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Sper sa nu fiu off topic, dar consider ca masurile luate in ultimul timp (ultimele zile de fapt) sunt un pic exagerate. Sunt de acord ca la sectiunile tehnice trebuie sa fie ordine pentru a avea acces la informatiile utile. Totusi, nu suntem redactie tehnica, nu suntem pregatiti sa ne exprimam in termeni foarte tehnici iar explicatiile sunt facute asa cum ne pricepem fiecare. Important e ca cei care citesc acolo sa gaseasca ceva util.
Cafeneaua este alta lume. Ca o parere personala, tin sa il felicit pe Os pentru stilul de moderare, dar asta nu inseamna ca ceilalti moderatori nu sunt OK. Daca Liviu imi permite o afirmatie publica la adresa lui, consider ca este prea serios pentru cafenea. stergerea topicului "despre orice" m-a dezamagit pentru ca era un topic pe care puteai sa "bati campii" cu gratie. Cine spune ca nu are nevoie si de asta eu zic ca minte. Trebuiau sterse doar postarile ofensatoare si sanctionati cei care le-au facut. In fine , parerea mea (vorba unor clasici in viata ![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Asa-i in viata, unii-s nemultumiti ca nu prea se modereaza, altii sunt nemultumiti ca se modereaza prea mult.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Pentru cine vrea sa bata campii cu sau fara gratie, s-au infiintat alte forumuri (detalii pe PM) ...
Va rog sa bateti campii in alte parti si sa lasati Daciaclub sa contina discutii civilizate. Nu a spus nimeni ca nu se acepta caterinca la cafenea .. nu a spus nimeni sa nu se poarte discutii prietenesti la cafenea .. dar totul trebuie sa se faca intr-un cadru civilizat. Asta e tot ce cer .. CIVILIZATIE. Cine nu se ridica la standardul meu MINIM de civilizatie va suporta consecintele (cu parere de rau). Later edit: am facut niste editari la cererea unor persoane. |
--------------------
.
.
|
|
OAP |
![]()
|
On topic. Nivelul discutiilor (face parte din titlul topicului) a scazut brusc in ultimele doua zile. De ce? nu sunt psiholog da cred ca multi colegi nu mai au chef. Nu cred ca ca se simte o inbunatatire nici la sectiunile tehnice in urma "masurilor" luate in ultimul timp. Daca mai modereaza cineva forumul? Da il modereaza. Ca parere personala chiar daca e dictatura, userii si numarul lor au o mare importanta deoarece aceia care platesc pentru a fi puse reclame pe aici sunt interesati sa intre cat mai multi, adica un "rating" cat mai mare. lor nu le pasa daca isi promoveaza produsele unor mistocari sau nu. Tot respectul pentru cei care isi investesc banii proprii sa sustina acest forum, dar mistocari sau nu, cred ca avem loc toti, fara sa ni se impuna "nivele de civilizatie".
|
--------------------
.
.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
....
Ultimul stinge lumina. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
OAP |
![]()
|
Important e cine plateste factura
![]() |
--------------------
.
.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Nu stiu dom'ne, sunt nou angajat.
Grea intrebare. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Liviu |
![]()
|
QUOTE(OAP @ 21 Jan 2008, 14:16) ... userii si numarul lor au o mare importanta deoarece aceia care platesc pentru a fi puse reclame pe aici sunt interesati sa intre cat mai multi, adica un "rating" cat mai mare. lor nu le pasa daca isi promoveaza produsele unor mistocari sau nu. Daca forumul nu o sa se poata sustine din reclame, o sa se sustina din fonduri private. Iti garantez ca se gasesc. QUOTE(OAP @ 21 Jan 2008, 14:16) De incaput impreuna incapem .. atata vreme cat cei care nu vor sa se alinieze la cerintele de civilizatie tac din gura ! Intreb si eu asa, generic: E chiar asa de greu sa dam dovada de bun simt si respect (ceea ce inseamna CIVILIZATIE) ? |
--------------------
.
.
|
|
OAP |
![]()
|
QUOTE(Liviu @ 21 Jan 2008, 15:39) Intreb si eu asa, generic: E chiar asa de greu sa dam dovada de bun simt si respect (ceea ce inseamna CIVILIZATIE) ? Greu nu ar trebui sa fie, ba chiar ar trebuie sa fie "a must" pentru fiecare. Din pacate realitatea e alta si de aceea spuneam ca ar trebui sanctionati punctual cei ce nu respecta regulile bunului simt. Ma gandesc ca un "of topic" nu-i asa grav ca o injuratura, jignire sau atac la persoana; este vorba exclusiv de cafenea. Cand spun asta ma bazez pe faptl ca in ceea ce am postat pana acum nimeni nu va gasi un afront sau o marlanie la adresa cuiva. mistouri si of topicuri da, recunosc sunt mult mai multe decat pentru care am fost sanctionat. Totusi pentru mine persista intrebarea: De ce a scazut brusc "activitatea" in ultimele zile? De frica sanctiunilor eu zic ca nu. Pur si simplu le-a pierit cheful... |
--------------------
.
.
|
|
Liviu |
![]()
|
forumul asta e in primul rand un forum tehnic .. deci daca oamenioor le piere cheful de cafenea sau cheful de off-topicuri pe ariile tehnice , eu zic ca e un lucru bun. Prefer postari mai rare si de bun simt decat dese si aiurea.
|
--------------------
.
.
|
|
OAP |
![]()
|
@Liviu: daca tu spui ca e un lucru bun daca userilor le piere cheful de cafenea rezolvarea e simpla, desfintati cafeneaua si garantat nu-si mai face nimeni de cap pe acolo.
Of topic: se pare ca doar noi ne mai conversam pe aici ![]() |
--------------------
.
.
|
|
ceribros |
![]()
|
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
1997 In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
@OAP - daca tu crezi ca Partidu' doarme, te inseli: Partidu' nu doarme, nu iarta si nu uita
![]() On topic: Pina si numai din (mica) controversa de aici se vede cit e de dificil a gasi calea de mijloc echilibrata. Dar convingerea mea este ca n-o sa se intimple cu adevarat nici ce zice OAP, nici ce zice Liviu (desi preferabil ar fi ca Liviu). Ceva se va schimba; tonul se va face ceva mai calm - cel putin pina la alegeri. Eu cred ca in acest topic s-au tras deja concluziile, si cee era de invatat s-a invatat. Pentru ca topicul pare sa evolueze spre "noi" contra "voi", propun inchiderea lui. Liviu? |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
OAP |
![]()
|
OK Os. Eu inchei mica disputa pe tema asta cu precizarea ca a fost un simplu schimb de pareri personale fara tendinta de flame. Sunt de acord si cu seriozitatea promovata de Liviu, dar rog a nu se exagera
![]() Liviu? ![]() |
--------------------
.
.
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(klaus @ 21 Jan 2008, 01:02) eXtenSion draga, doresc sa mentionez ca ai dat mai bine de 130 (unasutatreizeci) de reporturi. Din 10 pe care le-am luat prin sondaj, 7 mie nu mi s-au parut reale. SA nu uitam ca acele reporturi ajung la toti moderatorii forumului respectiv... mie mi se pare lipsa de bun simt sa scrii 127 (la mine atatea au fost) de reporturi monosilabice (adica in fiecare cate un cuvant sau doua... pe mine astea m-au suparat!) pentru fix acelasi topic.... mie sa pare civilizat si de bun simt ca dupa ce citesti un topic si ai mai multe probleme sa sintetizei intr-un report dat de la inceputul zonei cu bube sau de la final... mie atitudinea lui extension mi s-a parut agresiva, lipsita de bun simt si, ca urmare, i-am dat 10 zile pauza pentru racorire.... pentru a nu mai pierde timpul pe un forum care oricum nu-l multumeste si pentru a invata bunele maniere, deoarece nici unul dintre cei din echipa forumului nu e la cheremul domniei sale ca sa se poarte asa cum s-a purtat ![]() |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
Liviu |
![]()
|
Os, OAP, am preluat legatura !
TOPIC CLOSED ! |
--------------------
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 02:16 |