Se opreste motorul, Se opreste motorul
![]() ![]() ![]() |
Se opreste motorul, Se opreste motorul
hash |
![]()
|
||
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
|
|||
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Intreaba si el: "Можете ли да погледнете в моята кола, моля?"
Daca are noroc, bine, daca nu, macar a intrebat. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
dragos_ciulica |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 20 January 03 From: Bucharest. ![]() |
QUOTE(hash @ 28 Aug 2008, 15:30) Mda, de lasat masina poate sa te lase si cu, si fara MPP defect. Intrebam cam care-s riscurile pe cei care-au mai intalnit problema. Daca pot merge cu el asa pana la adanci batraneti, ma pot risca. Altfel, n-are rost ca intru pe bucla cu "Можете ли да погледнете в моята кола, моля?". Oricum, am luat de la VC o lista cu service-urile Dacia autorizate din zona Varna, jic. |
--------------------
Dacia
LGN
Ambition, 2005
- TR 11 DOI Dragos Ciulica
Horn broken. Watch for finger. |
|
dragos_ciulica |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 20 January 03 From: Bucharest. ![]() |
Buun. Factura e inca aburinda, iar clapeta inca mai miroase a "nou".
Ce zice: - DM CORP CLAPETA+CURATAT - 2h - 114,00 RON - CORP CLAPETA - BUC 1 - 583,34 RON - TOTAL - 697,34 RON + TVA - 829,83 RON Au mai facut ei ceva cu OTP Portiere & stuff (!?), dar cica e "din partea casei". |
--------------------
Dacia
LGN
Ambition, 2005
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
si cu un cumparat de corp clapeta din targ duminica toata operatiunea iesea pana in 300 ron. E adevarat, fara garantie.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
alexys |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 350 Joined: 28 February 06 From: Topoloveni ![]() |
Mama ce l-au ars! Nu inteleg ce e cu manopera aia, macar ti-ai luat corpul clapeta defect inapoi? Probabil curatat ti-ar fi putut fi de folos pe viitor. La subiect, e bine sa incercati culbutorii daca face figura numai cand e motorul rece, problema agravandu-se in timp si motorasul pas cu pas daca incepe sa faca brusc probleme si aleatoriu. Culbutorii vor face figura proportional cu frigul de afara si intotdeauna din ce in ce mai rau..
|
--------------------
KIA
Sephia
1996
- AG-11-LPG
|
|
dragos_ciulica |
![]()
|
Da, l-am luat inapoi pe cel vechi. Poate'or fi si-aia defecti - desi motorul pare sa mearga destul de "rotund" acum. Timpul ne-o va arata.
Eu nu le-am zis la service decat ce mi se intampla. Ei au facut diagnosticarea, mi-au spus cine e de vina si daca sunt de acord sa-l schimbe. Le-am dat ok-ul, si l-au schimbat. S-ar putea sa fie o idee buna sa-l pastrez. Dar avand in vedere ca garantia e de 1 an, cel vechi m-a tinut 4, mi-e sa nu dau in patima romanului care aduna pe vremea lui !mpuscatu' orice sirma, surub, piulita ca poate e buna la ceva. Oricum, pentru amuzamentul meu propriu, s-ar putea sa-l desfac si sa-ncerc sa-l curat. Thanks guys! |
--------------------
Dacia
LGN
Ambition, 2005
|
alexys |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 350 Joined: 28 February 06 From: Topoloveni ![]() |
Mda, dar trebuia sa judeci in km nu in ani. In mod normal as zice ca 250 000 km tot ar trebui sa "tina". Ca doar nu lucreaza cand e motorul oprit. Motorasul il poti scoate iti trebuie torx, daca chiar e uzat "cuiul" poate ai mai lasat-o in service nesupravegheata inainte... Daca nu, curata-l si vezi de ce a intrat mizerie acolo, poate filtrul de aer n-a fost bine asezat vreodata...
|
--------------------
KIA
Sephia
1996
- AG-11-LPG
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 23:09 |