Cum Scot si eu Nuca de Schimbator ...
![]() ![]() ![]() |
Cum Scot si eu Nuca de Schimbator ...
BluBear |
![]() ![]()
|
||
![]() nu... Group: Validating DaciaClub Posts: 662 Joined: 3 August 09 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Coach
CP
|
|||
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Nu merge asa. Am incercat eu cu a3a la 5500...
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
evghenin26 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 29 April 08 From: Deva ![]() |
la mine se desurubeaza simplu, sau prin tragere in sus mai cu forta, la 4k nu am incercat ca as fi fost mult prea ocupat cu gasirea altor piese
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2017 Prestige SL Plus
- HD26LEA
|
|
bogdanelkva |
![]()
|
![]() /\____/\____/\____/\ Group: Members Posts: 1.147 Joined: 4 November 09 From: reghin ![]() |
Fara gluma,acum vreo 2-3 ani mie mi-a iesit singura din locasul ei in timp ce vroiam sa bag a 5-a,m-am trezit cu nuca in mana,nu o mai scosesem niciodata pana atunci,am tras pe dreapta rapid,era sa ma buseasca ala din spate,ma cam speriasem putin,am crezut ca mi s-a dezintegrat cutia la 80 la ora.
![]() |
--------------------
ford
focus facelift tot cu benzina
2009
- MS**--- In goana dupa posturi.
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu am patit cu vechea Dacie sa mi se rupa timoneria dintre maneta si tija cutiei in piata Victoriei ... o adevarata bucurie . La fel am crezut ca am nenorocit cutia .
Si eu cred ca o sa schimb nuca , dar cred ca mai repede as pune alta de Clio / LGN vechi decat cele noi . |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
gabrielbacica |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 15 August 12 ![]() |
Salut,
Ce parere aveti de scurtarea tijei? |
--------------------
dacia
solenza
2003 confort
|
|
daseky30 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 71 Joined: 30 July 12 From: Bacau ![]() |
Eu am scurtat-o cu doi centimetri deoarece schimbasem nuca schimbatorului cu una de ford si se inaltase un pic, acum arata mai bine si se schimba la fel de usor
![]() This post has been edited by daseky30: 14 Feb 2013, 15:52 |
--------------------
Dacia
Solenza
2004/ Scala Dacia solenza 1.4 Scala
|
|
Ming |
![]() ![]()
|
![]() Membru Irlandez Group: Members Posts: 445 Joined: 2 July 10 From: Alba Iulia ![]() |
A mea a iesit singura cand duceam niste fete la Cluj (la nuca de la schimbator ma refer)
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Avantage
- B-40-FJB I'd rather lose by a mile because I built my own car, then win by a inch because someone built it for me.
|
|
gabitzu' |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 347 Joined: 5 September 09 From: Bucuresti ![]() |
si eu m-am trezit cu ea in mana de cateva ori
![]() |
--------------------
dacia / vw
solenza confort / Golf 6
2004 1.4 mpi / 2011 1.4 TSI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 07:13 |