totul despre OBD2 si DDT2000, Ce putem face cu DDT2000
![]() ![]() ![]() |
totul despre OBD2 si DDT2000, Ce putem face cu DDT2000
klaus |
![]()
|
||
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|||
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
Nasol ca s-a gatat asa ... m-ar fi interesat o discutie tehnica in acest domeniu...
|
--------------------
------
------
------
|
|
ggombos |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 11 February 08 From: Iași ![]() |
Sunt mulți ani de zile de când citesc daciaclub fără să mă fi obosit să-mi fac cont, deși am fost de multe ori tentat să mă adaug celor mulți care fie își exprimă indignarea față de o nouă taxă de înmatriculare/scumpire a benzinei sau disperarea odată cu realizarea faptului că viața nu le va oferi plăcerea străbaterii țării natale pe o rețea decentă de drumuri înainte de ieșirea la pensie. Cu toate acestea m-am înregistrat de-abia acum, culmea, pentru a posta off-topic... de ce? pentru că pot da răspuns unei întrebări care îi frământă pe unii stimabili de pe acest forum
![]() Nu știu dacă user-ul cconiac în scurta lui activitate pe acest forum a reușit să își aducă vreo contribuție notabilă la rezolvarea vreunei probleme și chiar dacă ar fi făcut-o probabil că această contribuție poate fi aproximată cu 0 față de activitatea și numărul mare de posturi utile ale unor membri precum klaus sau IRONICK. Cu toate acestea eu doresc să-i mulțumesc acestui cconiac pentru asistența oferită de-a lungul timpului subsemnatului, al cărui antitalent cronic în materie de mecanică auto ar putea face subiectul unui serial comico-tragic cu accente sado-masochiste. Țin să atest așadar că numitul cconiac, acum ținta de ocazie a senatorilor acestui forum, s-a milostit de-a lungul timpului cu cei mai sărăci cu duhul dintre noi atât prin răspunsuri prompte la cereri de tractare sosite inopinat în momente nu tocmai potrivite cât și prin numeroase intervenții, dovedind uneori un eroism remarcabil (sorry când te-ai tăiat nasol la schimbarea farului spart acolo pe Bahlui ![]() Domnilor klaus și IRONICK, sunt printre cei 99% de cititori ai acestui forum care apreciază contribuția deosebită pe care o aveți aici și vă invidiază cunoștințele tehnice pe care le posedați în domeniul auto. De altfel, prezența dumneavoastră și a celor ca dumneavoastră pe acest forum este singurul lucru care mă determină să revin aici (pentru că până la urmă despre prețul benzinei și despre calitatea drumurilor mă pot lamenta și pe alte forumuri sau cu prietenii la o bere). Având și eu în trecut încercări de a mă face util pe unele forumuri vă admir și longevitatea; eu unul m-am plictisit și am renunțat în momentul în care am realizat că de la un moment dat devenisem interschimbabil cu un bot care posta "folosiți vă rog funcția search!". Sper că sunt în asentimentul câtor mai mulți coforumiști când îmi exprim speranța ca dumneavoastră să nu renunțați la a posta pe daciaclub ci, dimpotrivă, să încercați ca fiecare post pe care vă rupeți din timpul dumneavoastră pentru a-l scrie să conțină informații utile, pertinente, așa cum am ajuns să ne așteptăm de la domniile voastre, având în vedere înaltul standard cu care ne-ați obișnuit deja. This post has been edited by ggombos: 11 Feb 2008, 15:09 |
--------------------
Opel
Vectra
2002
- IS81BOS
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Mai bine ati inchide acest topic.... e pe aratura rau de tot.
|
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd June 2025 - 12:49 |