Anti campanie denigrare Dacia, esti fan Dacia?
![]() ![]() ![]() |
Anti campanie denigrare Dacia, esti fan Dacia?
OAP |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|||
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Ieftin in comparatie cu orice alta masina, indiferent de varsta, masina care sa fie fiabila iar ale carei piese de schimb sa fie de calitate.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(AR-18-MOS @ 20 Jan 2008, 17:19) Degeaba se zice lucruri urate despre service-urile Dacia ... Nu uzina Dacia e de vina pentru incompetentii din service-urile autorizate. Imi pare rau, uzina e singura de vina in legaura cu calitatea service-ului dacia. Uzina autorizeaza service-urile si ar mai trebui sa le si controleze, daca fac treaba ca la carte. Vorbim de service-urile care fac revizii autorizate. Li se poate retrage dreptul de a o face. Service-ul autorizat este prelungirea uzinei si a numelui (bun sau prost) ei. Da, recunoastem ca loganul e renault, ne e mai greu sa recunoastem ca e masina.... La intrebarea cuiva, cum ca ce cautam aici daca o urim si o dispretuim? pai, sintem aici pentru ca o avem, si traim cu ea asa cum e ! Daca ai o nevasta proasta si urita, nu trebuie sa-ti fie imposibil sa recunosti, in sinea ta, asta. La fel e si cu dacia, doar ca in privinta masinii recunoasterea poate fi chiar publica ![]() This post has been edited by corbex: 21 Jan 2008, 16:16 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(bolek_bolek @ 21 Jan 2008, 15:38) Eu m-am razgandit de la planul initial sa imi iau bmw de la un amic , cand am aflat ca doar ce platise ala 1500E casco pe anul in curs (era cu reducere, ca nu avusese incidente) ! Ahaaa, pai aia CHIAR E masina scumpa ! Nu dacia ! Nu compara dacia cu BMW, te rog. La Daewoo de exemplu sunt cu 5 lei mai scumpe piesele, dar tin de 10 ori mai mult, nu ai nevoie sa pleci cu piese la tine. La fel la orice masina pana in 10-15 mii de euro. |
--------------------
.
.
.
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
De unde stii ca sunt de 10 ori mai durabiile piesele Daewoo?
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Zic in comparatie cu berlina, de Logan nu m-am legat.
|
--------------------
.
.
.
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Am inteles.
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
vrand sa ocolesc, (pentru orice eventualitate, caci dupa stiinta mea nu am nici o defectiune) RARul, am vrut sa o iau pe un drum ocolit.
trimis aiurea de un carutas, m-am trezit pe un drum mocirlos, off-road in toata regula. am trecut prin ape mai inalte decat nivelul aripii deasupra rotii. si AM TRECUT. sa indoit nr. de inmatriculare (partea de sub bara de protectie era efectiv lipita de bara), si seara am constatat ca faza scurta la un far nu mai merge. in far era apa. si a intrat apa in masina, cand portierele au intrat in apa. ATAT. am un prieten cu duba iveco, care a murit in apa de 10cm. motivul? s-a inundat nus-ce releu electric, amplasat (foarte inspirat!), undeva aproape sub motor. costul reparatiei? 7milioane. cand nu o sa mai folosesc masina, peste, sper si cred, cam 10 ani (acu are 25!), nu o dau la remat, o tin de muzeu pentru valoarea ei sentimentala. numai atunci cat mam rugat "hai motoras, te rog, inca un pic ca acusi scapam." si drumul rau nu se mai termina si ea se descurca in continuare. asta e una din multele ei povesti. m-a scos din multe situatii dificile, in care straineze cu pretentii nu stiu cum s-ar fi descurcat. si pentru asta O IUBESC si O RESPECT. am citit pe la cineva ceva de genul: 'imi pare bine ca am o dacie. daca nu as fi avut-o, as fi murit de plictiseala". eu las pe altii sa se plictiseasca. p.s. pentru toti cei gare au denigrat dacia in posturile anterioare: EU CRED CA SI SOFERUL FACE DIFERENTA. cine intelege, bine. cine nu, tot bine. |
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(AR-18-MOS @ 21 Jan 2008, 16:59) ![]() am avut intre 99 - 2005 Dacia 1310 fabricatie 1991 (an foarte bun) a fost masina foarte OK, utilizata in w/e si concedii ptr afara orasului si ocazional in timpul saptamani, condusa doar de mine si sotie, totaliza cam 6-7.000 Km / an .... ii faceam de 2 ori pe an (primavara si toamna) revizie preventiva, schimbam consumabile si ce nu era OK si se cam adunau la fiecare revizie cam echivalentul a 25 Euro (medie) din 2005 (aprilie) am luat un Tico fabricat in 1999 masina este condusa zilnic in Bucuresti de sotie .... face cam 7-800 Km / luna are parte de revizie o singura data pe an ... si pana acum in afara de consumabile nu a mai necesitat nimic. cand am luat-o am schimbat preventiv bujii, fise si placute frana. de atunci .... in afara si un acumulator acum 2 saptamani masina asta nu a vazut decat benzina, stropgel, ulei si filtre ..... atat .... nici un arc, nici un pivot, nici o bucsa, nimic ...... a .... si nu mai vorbesc de preturi .... imi e si jena .... 20 de lei a fost un brat stergator (am luat ptr ARO), RCA cel mai mic, impozit ca la remorca |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
balky |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 110 Joined: 4 January 07 ![]() |
Cielo din semnatura : cumparat in vara lui 2005 avand 112.000 km .
Acum are aproape 150.000 si in 2 ani de zile nu am schimbat decat pompa de apa . ATAT . Daca o dacie de 150.000 km rezista mai bine de atat , maine vand si papucu si nubira si-mi iau vreo 10 dacii ![]() |
--------------------
daewoo/dacia/daewoo
evanda/papuc/nubira2
2003/2003/2003
- toate de Bucuresti Trup si suflet pentru culori !
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Topic inutil
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
margelatu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 14 April 07 ![]() |
Buna ziua, dragi colegi de forum o sa incerc si eu sa tin partea Daciei ca un adevarat membru al Dacia Club. Cine nu vede, sau de fapt nu vrea sa vada progresul facut de Dacia dupa venirea Renault,e o vorba romaneasca ,are ochelari de cal sau chiar isi acopera ochii ca sa ma exprim mai plastic. Dacia in zilele noastre e o masina mai mult decat corecta la pretul ei, lucrul asta l au spus inclusiv nemtii.
Off topic va spun ca am condus recent un Mercedes C class din 2000 (140000 la bord) si cu surprindere( sau nu ?) am constatat ca si in Mercedes se aud zgomote de plastic de prin bord. No COMMENT ! Un coleg care are un Ford Mondeo (2002 sau 2003) pleaca si el de la Cluj spre Austria in vacanta si sa vezi pozna mare pe la Oradea i se strica incalzirea (asta se intampla inainte de Craciun) ,ce sa faca omul e nevoit sa se intoarca inapoi la Cluj si sa schiimbe masina, costul piesei care trebuie schimbate 350 euro( CLIMATRONIC ) plus manopera aprox 80 euro. Fara alte comentarii ! Salutare si pe curand ! Attached thumbnail(s) IMG_1617.JPG ( Size: 964.25k ) Number of downloads: 66 |
--------------------
Dacia
LOGAN
2005 PREFERENCE 1.4
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Mi-e teama ca initiatorul topicului nu la Logan face referire ci la berlina
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.742 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Oricat incercati voi sa va autosugestionati ca ati facut o alegere buna, nu o sa aveti succes. Dacia este in continuare o masina proasta. Dar asta nu insemna ca alte masini mai scumpe nu au probleme. Voi va legati de asta total aiurea. Este o masina ieftina. Nu faceti ca vulpea care nu ajunge la struguri!
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.298 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
QUOTE EU CRED CA SI SOFERUL FACE DIFERENTA intr'adevar, un sofer adevarat isi doreste o masina cu directie imprecisa, cu frane slabe, cu suspensie moale, cu motor slab, cutie etajata prost si lista poate continua .... |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
SiloS: chiar asa cum descrii tu acolo, nu-i batrina 1300 - decit daca e lasata sa se degradeze. Dar asta se intimpla la oricare masina.
Ca nu mai e de actualitate, suntem de acord - caci a fost conceputa cu mai bine de 40 de ani in urma. In opinia mea a fost o masina corecta. Eu am mers destul cu 1300, apoi cu 1310 berlina, si nu mi-a facut probleme majore. (Daca as fi gasit la vremea aia piese de calitate acceptabila ar fi fost si mai bine). ------- Edit: Uite citeva calitati: usoara; simpla; robusta (pentru scopul si greutatea ei). Motor tolerant la calitatea uleiului si a combustibilului (ca multe motoare vechi). Economica - o D1310 cu carburator, aflata in buna stare, are consumuri absolut comparabile (uneori poate mai bune) cu motoarele cu benzina uzuale. Fara UCE, fara injectie. E drept ca si fara catalizator. |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
margelatu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 14 April 07 ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 22 Jan 2008, 11:05) Oricat incercati voi sa va autosugestionati ca ati facut o alegere buna, nu o sa aveti succes. Dacia este in continuare o masina proasta. Dar asta nu insemna ca alte masini mai scumpe nu au probleme. Voi va legati de asta total aiurea. Este o masina ieftina. Nu faceti ca vulpea care nu ajunge la struguri! Asa e incercam sa ne autosugestionam si suntem multi, de ordinul sutelor de mii. Domnilor care sunteti asa de inversunati impotriva daciei dupa parerea mea fara argumente serioase, eu cred ca omul normal care isi cumpara o masina vrea ca ea sa il duca in conditii decente de la pct A la pct B , EL NU PREA FACE VITEZA PE CIRCUIT SAU LINIUTE. |
--------------------
Dacia
LOGAN
2005 PREFERENCE 1.4
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
"Esti fan dacia?"
![]() |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Deci domne nu merita altceva decat Dacia, da? Nu fiti fraieri sa va luati Ferrari ca uite unde ajungeti.
Attached thumbnail(s) poza_141_00062357_1200480552_01.jpg ( Size: 596.09k ) Number of downloads: 76 poza_141_00062357_1200480552_02.jpg ( Size: 632.23k ) Number of downloads: 72 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
argon: daca la logan, e mai rau - vezi raportul performanta/spatiu/pret.
--- As vrea sa nu se inteleaga gresit; voi enumera aici marci cu care am mers de la 1000 km in sus. Fac asta ca sa se inteleaga ca am la indemina o paleta destul de larga de termeni de comparatie: Aro; Audi; BMW; Citroen; Dacia; Daimler-Benz; Fiat; Ford; Nissan; Opel; Peugeot; Saab; Suzuki. Or mai fi fost, dar nu mi le amintesc acum. |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
E cam aiurea totusi sa se compare marcile intre ele si nu modelele, de preferinta pe criterii de varsta si clasa.
Atat Loganul cat si 1100 sunt dacii, dar nu se pot compara intre ele... parerea mea. Si da, sunt de parere ca Dacia a facut o mare greseala cand a scos gama "1310" din fabricatie. Puteau sa le modernizeze, asa cum s-a intamplat cu Nova cand a ajuns Solenza. S-au bucurat inutil cand nu faceau fata cererilor, dar timpurile s-au schimbat si toate facilitatile de care s-au bucurat se vor intoarce ca un bumerang tot impotriva lor. Pentru anul asta se preconizeaza o scadere cu 30% a vanzarilor de Logan (ca alt model nu exista la Dacia), in principal datorita taxei de prima inmatriculare. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
un lucru bun vad eu in dacia : O FABRICA IN ROMANIA, FABRICA NEFALIMENTATA !
nu va place luati alta marca si nu va mai luati la cearta pe forumuri. masina este un mijloc de transport si atat. exceptie fac unele bijuterii foarte scumpe si pe cat de scumpe atat de inutile, dar in categoria asta de pret este doar un mijloc de transport. si o treaba grea pentru dacia este imaginea murdarita de masinile proaste pe care le fabricau pana la revenirea francezilor de la renault. |
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Ne lesi cu "masina este un mijloc de transport."
Mijloc de transport este metroul sau tramvaiul...etc. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Alea sunt mijloace de transport in comun, masina e doar mijloc de trasport.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
OAP |
![]()
|
Pai cam da. Si eu cred ca masina transporta ceva si atat, deci e mijloc de transport. Ce altceva sa faci cu ea?
|
--------------------
.
.
|
|
tribunul |
![]()
|
Sa inteleg ca in masina mergi singurel, nu mai mergi cu nimeni.
Sa fim seriosi, daca ar fi doar un mijloc de transport si doar atat, am merge toti cu tata aia mica de 2500 dolari. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
argon |
![]()
|
Zi-ne tu atunci ce e masina, daca nu e un mijloc de transport. Utilaj de facut in ciuda la dusmani stiu ca e pentru unii...
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
OAP |
![]()
|
pai nu merg
![]() |
--------------------
.
.
|
|
tribunul |
![]()
|
Pai in primul rand, pt. marea majoritate a romanasilor, masina reprezinta gradul de bogatie.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 00:27 |