instalatia electrica, difera?
![]() ![]() ![]() |
instalatia electrica, difera?
adită |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
|
||
--------------------
--------------
-------------
-------------
- BUCURESTI -------------------------
|
|||
vladan34 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 7 March 05 ![]() |
crede ; daca haionul din 2005 difera de cel din 2007 , mai ales incuietorile difera , si daca trebuiesc inlocuite o faci pe banii tai ( casco nu acopera si asta ) , nu e exclus nici ca instalatia electrica sa difere.
|
--------------------
Logan
Laureate 1,4 Mpi
- BH-07-NzL
|
|
adită |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
mi se pare aiurea sa platesc io si nu casco! ce sunt io de vina ca nu se potriveste o mufa!e vina celor de la serv ca nu au stiut!
|
--------------------
--------------
-------------
-------------
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Ar trebuie ca noua instalatie electrica sa fie acoperita de asigurearea tip CASCO ... Mai insista pe la firma de unde ai asigurarea!
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
adită |
![]()
|
pai nici nu e asta problema!nimeni nu mi-a zis ca trebuie sa o platesc...doar ma miram de ce mi-a zis el! eu vroiam doar sa stiu daca asa o fi? adica daca instalatiile electrice sunt diferite la modelele de pe 2007?
|
--------------------
--------------
-------------
-------------
|
|
sebi4fc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 13 October 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Io din cate am vazut cam da difera astea mai noi au mai multe cablaraiuri:) trase
|
--------------------
logan
preferance 1.4MPI-verede cameleon
2005
- cj 82 ebi
|
|
doctorasul |
![]()
|
Membru imbatranit Group: Validating DaciaClub Posts: 1.603 Joined: 13 November 06 From: Pitesti ![]() |
Da difera,s-au schimbat conectorii.
This post has been edited by doctorasul: 23 Jan 2008, 08:08 |
--------------------
Dacia
Dacia
92
- ot
|
|
adiya |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
adită |
![]()
|
pai nu mi-a zis nimeni asta!doar ma miram la ce mi-a zis vladan 34
23 Jan 2008, 11:51: iti multumesc doctore!stii,ma gandeam ca maestrii astia ma amana aiurea dar se pare ca difera! This post has been edited by adită: 23 Jan 2008, 11:51 |
--------------------
--------------
-------------
-------------
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 06:54 |