Lapte de capra
![]() ![]() ![]() |
Lapte de capra
gagasert |
![]()
|
||
Group: Members Posts: 0 Joined: 25 November 04 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Berlina
|
|||
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
vezi dimineata prin piete, aic eu...apoi gasesti un taran care sa iti aduca acasa everyday
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
EEN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 30 March 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2007 [FONT=Arial][SIZE=7]Adevarul "pur si simplu" e rareori pur si niciodata simplu![SIZE=7]
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Tratamentu cu lapte de capra, bineinteles....
Pacat ca esti din Bucuresti, ca are socru-meu in Vrancea 2 capre si cred ca se putea rezolva... (au fost 3 dar una am crapat-o in concediu... si acusi vine Craciunu, asa ca s-ar putea sa mai ramina doar una, pentru la vara ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
RIon |
![]()
|
Paul, daca capra crapa, are socrul meu mai multe, iti rezolv eu problema
![]() |
--------------------
Skoda
Octavia 2
- de CJ www.raresion.ro
|
|
EEN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 30 March 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2007 [FONT=Arial][SIZE=7]Adevarul "pur si simplu" e rareori pur si niciodata simplu![SIZE=7]
|
|
RIon |
![]()
|
Ba da, dar vii dupa el? Eu sunt in CJ, iedul va fi prin zona
![]() |
--------------------
Skoda
Octavia 2
- de CJ www.raresion.ro
|
|
EEN |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane
|
|
sod |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 312 Joined: 20 December 03 From: Iasi ![]() |
nu vreau sa stric buna dispozitie, dar tratamentele astea nu fac doi bani; am avut un cunoscut care a incercat asa ceva, chiar cu lapte de capra si tot a murit.
|
--------------------
Renault Megane
Estate Privilege dCI
- B-xx-GNU
|
|
northwood |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 26 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(sod @ 28 Nov 2004, 12:00) nu vreau sa stric buna dispozitie, dar tratamentele astea nu fac doi bani; am avut un cunoscut care a incercat asa ceva, chiar cu lapte de capra si tot a murit. Ufff, optimistule ! ![]() Sunt afectiuni si afectiuni, ca si organisme si organisme. In principiu, daca produsul respectiv (lapte de capra, miere, propolis, laptisor de matca, infuzie de nu-stiu-ce) stimuleaza sistemul imunitar si capacitatea (naturala) a organismului de a lupta cu boala , atunci e binevenit. E drept ca unele sunt frectie la piciorul de lemn, sau se potrivesc ca si nuca in perete, dar altele sunt de-a dreptul uimitoare. Concluzia: nu pot fi puse toate in aceeasi oala ![]() |
--------------------
SKARPEA MTB
Galben_Gri
2009 Maxon CM 10 - Midland ML 145
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
QUOTE(sod @ 28 Nov 2004, 13:00) nu vreau sa stric buna dispozitie, dar tratamentele astea nu fac doi bani; am avut un cunoscut care a incercat asa ceva, chiar cu lapte de capra si tot a murit. Esti bestial!!! ![]() ![]() ![]() Sa incerc si eu tratamentul asta pe soacra-mea! ![]() This post has been edited by Sony_: 29 Nov 2004, 15:05 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 08:32 |