DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> de ce?, nu inteleg

Marius29
post 21 Jan 2008, 00:17
Post #1

Membru incepator

Group: Members

motivul stergerii topicului meu, ULTIMUL???

--------------------
Renault Megane Sedan 2006 Luxe Privilege
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Liviu
post 21 Jan 2008, 00:24
Post #2

expat naiv

Group: Banned
From: Peste gard

Eu ti-am sters poll-ul. De ce ? Pentru ca nu e treaba userilor sa isi exprime multumirea sau nemultumirea fata de regimul de moderare. Acest lucru se raporteaza direct adminilor daca se vrea neaparat.

Ca sa il parafrazez pe klaus:
Nu vii in casa mea si incepi sa iti exprimi nemultumirea in ceea ce priveste amenajarea interioara sau faptul ca te pun sa te descalti ...

Sper ca m-am facut inteles.

--------------------
. . .
-= age is just a number =-
+
Marius29
post 21 Jan 2008, 00:37
Post #3

Membru incepator

Group: Members

BINE FRATE DECI SA INTELEG CA FORUMUL ASTA E UNUL EXCLUSIVIST UNDE PREDOMINA SUPUNEREA, CENZURA SI JOCUL IN DEPLASARE>

ORICUM VOI EXISTATI DATORITA USERILOR>
PROBABIL CA ACEST FORUM A AVUT INTENTII BUNE, LA INCEPUT (NU BAG MANA IN FOC) DAR CU TIMPUL ADMINISTRATORII SI-AU DAT SEAMA CA NU MAI POT RAMANE IN CENTRUL ATENTIEI SI DE ACEEA AU PUS MODERATORI FRUSTRATI FARA PERSONALITATE CARE PENTRU O SECUNDA DE ATENTIE (FIE EA SI IN SPATELE UNUI MOUSE) EXECUTA ORICE ORDIN>
ASA CUM V-AM MAI ZIS PERIOADA COMUNISTA NU A TRECUT PENTRU UNII. ACEEASI MENTALITATE, (EX. ATUNCI CAND SE GASESTE CINEVA SA CEARA PAREREA ALTORA DESPRE TOVARASI ESTE INLATURAT) MIJLOACE CONTEMPORANE

EU VA URES SUCCES CA O SA AVETI NEVOIE SI SPUN ASTA PT CA PE CEI CARE PUTEAU SA VORBEASCA INTRADEVAR DESPRE MASINI II INLATURATI>

--------------------
Renault Megane Sedan 2006 Luxe Privilege
+
Liviu
post 21 Jan 2008, 00:45
Post #4

expat naiv

Group: Banned
From: Peste gard

Marius,

S-a spus si s-a sustinut (si inca se sustine) faptul ca acest forum NU ESTE DEMOCRATIC ... ce vrei sa iti spun mai mult de atat ?
Pe acest forum exista niste moderatori care modereaza dupa cum ii duce pe ei capul. Daca userii nu sunt de acord cu asta au doua posibilitati:
1. raporteaza problema administratorilor si incearca sa rezolve situatia care nu le convine
2. pleaca pe alte forumuri unde nu este o dictatura si un comunism asa de evidente.

Later edit: Pentru ca d-l Marius29 nu s-a putut abtine sa nu isi bage si sa-si scoata diverse, acum are ban pe perioada nedeterminata ... si, evident .. TOPIC CLOSED !

--------------------
. . .
-= age is just a number =-
+
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 13th July 2025 - 01:20
Forum Renault