de ce?, nu inteleg
![]() ![]() ![]() |
de ce?, nu inteleg
Marius29 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 27 October 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 Luxe Privilege
|
|||
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Eu ti-am sters poll-ul. De ce ? Pentru ca nu e treaba userilor sa isi exprime multumirea sau nemultumirea fata de regimul de moderare. Acest lucru se raporteaza direct adminilor daca se vrea neaparat.
Ca sa il parafrazez pe klaus: Nu vii in casa mea si incepi sa iti exprimi nemultumirea in ceea ce priveste amenajarea interioara sau faptul ca te pun sa te descalti ... Sper ca m-am facut inteles. |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Marius29 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 27 October 06 ![]() |
BINE FRATE DECI SA INTELEG CA FORUMUL ASTA E UNUL EXCLUSIVIST UNDE PREDOMINA SUPUNEREA, CENZURA SI JOCUL IN DEPLASARE>
ORICUM VOI EXISTATI DATORITA USERILOR> PROBABIL CA ACEST FORUM A AVUT INTENTII BUNE, LA INCEPUT (NU BAG MANA IN FOC) DAR CU TIMPUL ADMINISTRATORII SI-AU DAT SEAMA CA NU MAI POT RAMANE IN CENTRUL ATENTIEI SI DE ACEEA AU PUS MODERATORI FRUSTRATI FARA PERSONALITATE CARE PENTRU O SECUNDA DE ATENTIE (FIE EA SI IN SPATELE UNUI MOUSE) EXECUTA ORICE ORDIN> ASA CUM V-AM MAI ZIS PERIOADA COMUNISTA NU A TRECUT PENTRU UNII. ACEEASI MENTALITATE, (EX. ATUNCI CAND SE GASESTE CINEVA SA CEARA PAREREA ALTORA DESPRE TOVARASI ESTE INLATURAT) MIJLOACE CONTEMPORANE EU VA URES SUCCES CA O SA AVETI NEVOIE SI SPUN ASTA PT CA PE CEI CARE PUTEAU SA VORBEASCA INTRADEVAR DESPRE MASINI II INLATURATI> |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 Luxe Privilege
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Marius,
S-a spus si s-a sustinut (si inca se sustine) faptul ca acest forum NU ESTE DEMOCRATIC ... ce vrei sa iti spun mai mult de atat ? Pe acest forum exista niste moderatori care modereaza dupa cum ii duce pe ei capul. Daca userii nu sunt de acord cu asta au doua posibilitati: 1. raporteaza problema administratorilor si incearca sa rezolve situatia care nu le convine 2. pleaca pe alte forumuri unde nu este o dictatura si un comunism asa de evidente. Later edit: Pentru ca d-l Marius29 nu s-a putut abtine sa nu isi bage si sa-si scoata diverse, acum are ban pe perioada nedeterminata ... si, evident .. TOPIC CLOSED ! |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 01:20 |