parbriz
![]() ![]() ![]() |
parbriz
Mihaitzu |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 293 Joined: 11 November 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza confort
2005
- AG-18-CLA
|
|||
metrix4you |
![]()
|
![]() Pasionat de Solenza Group: Members Posts: 505 Joined: 13 March 07 From: Giurgiu ![]() |
eu l-am schimbat si sunt multumit pt ca nu imi intra apa.Mi l-au spart la service din greseala si l-au schimbat ei gratis (300Ron , anul trecut)
faza cu punctuletele o am si eu , dar il las asa ca nu ma deranjeaza.Se vad numai in soare puternic , si atunci am ochlelari de soare si nu mai e nici o problema. Parerea mea este sa iti cumperi o pereche de ochelari de soare si ai scapat de grija. Daca il schimbi pe casco ... pe langa cat ai de umblat pt hartii , cand o sa reinnoiesti polita o sa-ti bage si 15% penalizare pt dauna. |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Rapsodie
- Gr-03-EGV ... doar eu si "Solnitza" mea ...
|
|
CIPTUNING |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 891 Joined: 22 November 05 ![]() |
Sa nu ne plangem de ale noastre, ca rezista foarte bine, in comparatie cu cele de Reno, de exemplu. Ciupiturile apar de la pietricelele de pe drumurile noastre. La SLZ il ciupesc, in schimb la Reno, aceeasi pietricica il crapa(sunt patit ca multi altii de pe forumul lor). Asta cu exfoliatu` e buna de banc
![]() EDIT: vezi ca si pe faruri ai aceleasi ciobituri ca si pe parbriz. This post has been edited by CIPTUNING: 24 Dec 2007, 23:07 |
--------------------
SLZ
SCALA
- BZ 04 XLZ "Religia-o frază de dânșii inventată
Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug" Eminescu- Imparat si proletar ;) |
|
Psych0 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 5 October 07 ![]() |
eu l-am spart acum cativa ani .. m-a mancat in ... sa nu zic unde si am luat o mare tzeapa mi-au pus de nova/supernova si nu se potriveau si am avut multe belele .... cu apa ... daca il schimbi pe casco ... ( ia o caramida si tranteste in el si zici ca asa ai gasit-o in parcare ) sa ai grija sa iti schimbe si chederul .. si eventual poate ii pui si niste mastic
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003
|
|
Mihaitzu |
![]()
|
Nu stiu ce sa mai cred in legatura cu acele puncte de pe parbriz sunt o multime se vad ingrozitor in soare reduc vizibilatea mult ,mai este cineva care le are desi nu dezgheata dimineata parbrizul cu apa calda,nu stiu de ce dar vecinul meu care mi-a sups ca acele puncte provin de la apa calda m-a lasat pe ganduri.... si acum dimineata sa ma duc sa stau sa dezghet toata masina pai trebuie sa stau in parcare o groaza de timp...Voi cum procedati?
|
--------------------
Dacia
Solenza confort
2005
- AG-18-CLA
|
|
chriss80 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 25 March 07 ![]() |
salut,ai putea sa-l reconditionezi...costa destul si operatiunea asta si depinde si de cat de grav e ciupit...Eu am asemanator dar vreo 3 ,4 ciupituri dar le las asa deocamdata...si nu cred ca ar fi de la apa calda pe care o folosesti dar cred ca e mai rau asa ca-ti ingheta imediat oricat de calda ar fi initial...eu folosesc razatoare ptr parbriz si geamurile laterale fata si du-aia las sa faca restul incalzirea proprie...
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003 / Rapsodie
- GL
|
|
CIPTUNING |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 891 Joined: 22 November 05 ![]() |
Uite aici destule sfaturi despre dezghetare http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...=parbriz+gheata
Poti sa pui o folie sau o bucata de material peste parbriz, o prinzi cu usile, si ai scapat de razuit gheata. Si eu am aceleasi ciupituri pe parbriz, faruri si mai ales pe proiectoare. Si nu am dezghetat niciodata cu apa calda. Alti factori precum racleta, nisipul, pietricelele, stersul cu carpa uscata, actionarea stergatoarelor pe "uscat" si nu numai, matuiesc luciul parbrizului si implicit, scad vizibilitatea. Vezi aici detalii despre polishare, ca are si un efect advers: http://www.expertdetailing.ro/ro/63_38_index.php This post has been edited by CIPTUNING: 27 Dec 2007, 14:49 |
--------------------
SLZ
SCALA
- BZ 04 XLZ "Religia-o frază de dânșii inventată
Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug" Eminescu- Imparat si proletar ;) |
|
Mihaitzu |
![]()
|
Multumesc de sfaturi CIPTUNING
|
--------------------
Dacia
Solenza confort
2005
- AG-18-CLA
|
|
Psych0 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 5 October 07 ![]() |
la 1 mil 600 cat este un parbriz nou .. si 200 de mii un cheder io zic ca nu are rost sa-l reconditionezi ...
cat despre ciupiturile de pe proiectoare am si eu o gramada dar am auzit de la cineva ca ar fii vre-o 3 milioane un proiector adevarat ?? |
--------------------
Dacia
Solenza
2003
|
|
svio |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 5 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Psych0, unde ai gasit in Constanta parbriz de solenza la 160 ron, eventual cu montaj?
|
--------------------
Dacia
Sandero 1.0 SCE SL plus
2019
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th May 2025 - 00:23 |