Variante (alternative) de mers la servici in Bucur, Voi ce solutii ati ales ?
![]() ![]() ![]() |
Variante (alternative) de mers la servici in Bucur, Voi ce solutii ati ales ?
tribunul |
![]()
|
||
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
||
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|||
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
SportcityLegCover.jpg
BMW BMW-C1.jpg Renault Renault.jpg This post has been edited by vis-a-vis: 24 Jan 2008, 14:26 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Si daca stai la 9 cum o duci in casa, ca parca in fata blocului nu prea iti vine s-o lasi peste noapte.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Iti faci o macara in balcon. http://forum.inginer-il.ro/index.php?showtopic=171
in balcon.jpg pe la mijloc.jpg la maxim.jpg This post has been edited by vis-a-vis: 24 Jan 2008, 14:19 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Bogdan_F |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 335 Joined: 30 June 03 ![]() |
super tare faza cu macaraua de balcon...inteligenta solutie...sa vezi cand vor apare mai multe cum or sa arate blocurile...
|
--------------------
Ford Fiesta
1.4 TDCi
2006
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Cu macaraua aia ridici si loganu` ...si ai rezolvat parcarea
![]() ![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
ceribros |
![]()
|
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
1997 In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Pai tre` sa pliezi si tu oglinzile mai intai
![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
tribunul |
![]()
|
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
OAP |
![]()
|
Ei da...curaj sa depasesca pe serpentine cum au?
|
--------------------
.
.
|
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.513 Joined: 3 January 05 ![]() |
De cateva zile monitorizez viteza masinilor de la Podul Grand pana la Arcul de Triumf - pe jos le depasesc sistematic, deci au cam 5 km/h.
Astept cu nerabdare primavara sa iau bicicleta, cred ca voi avea o viteza ametitoare pt. masinile de pe traseu... |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
In ultimele 3 saptamani am mers la serviciu decat de doua ori cu masina; in rest cu metroul. Sper sa ma tina, in ultimii doi ani nu am mers cu metroul mai mult de 1 saptamana pe an. Vad oameni
![]() ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
QUOTE(tribunul @ 24 Jan 2008, 14:13) Si daca stai la 9 cum o duci in casa, ca parca in fata blocului nu prea iti vine s-o lasi peste noapte. Vorbesti cu administratorul blocului si o tii in camera unde sunt parcate tomberoanele de gunoi.La mine la scara sunt trei scutere parcate impreuna cu tomberoanele si tot mai este loc pentru altele. Eu folosesc doar tramvaiul 25 care face legatura directa casa/birou/garaj.Si doar in week-end plec la plimbare hai hui cu autoturismul personal.Asa ca eu nu incurc traficul in Bucuresti cu nimic. Baiatul cel mare pleaca de acasa cu doi colegi de serviciu si cu sotia unui coleg impreuna cu fetita lor.In Drumul Taberei coboara doamna cu fetita iar din Militari mai ia inca doi colegi de serviciu pana pe autostrada A1 la km5 unde lucreaza toti.La intoarcere vin iarasi impreuna in aceiasi formatie. Iata ca solutii ar fi daca am renunta un pic la comoditate! This post has been edited by bulan: 2 Feb 2008, 17:18 |
--------------------
a
b
c
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Domnu' bulan, bag seama ca sunteti chiar verde, ca martienii, nu alta
![]() ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
QUOTE(AIX @ 2 Feb 2008, 09:52) Banuiesc ca mirosurile sunt cel mai deranjante.Si ce in vagonul de metrou nu se pot face remarci in gura mare gen:Ultimul vagon este pentru cei care au alergie la apa,sapun si deodorante!Cei care se simt cu musca pe caciula pot sa coboare la prima statie! Sunt verde si in viata reala nu doar la nivel de postari!Iar cand plec hai hui la plimbare mai iau o familie cu mine ca este mai frumos impreuna cu prietenii si mai economic(masina nu se pune la socoteala dar cheltuielile de drum se impart la doi). Daca nu ma pot mandri ca sunt vreo desteptaciune macar verde sa fiu! |
--------------------
a
b
c
|
|
nasty |
![]()
|
nu se intrevad rezolvari nici pana in 2027:
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-22677...i_cinci_ani.htm |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
QUOTE Primaria intentioneaza sa introduca sistemul park and ride, o schema menita sa ii incurajeze pe cei care tranziteaza Bucurestiul sa foloseasca mijloacele de transport in comun in zona centrala a orasului si sa parcheze la periferie. ![]() Cum dracu' ma, lasi masina in Voluntari, iei masina si metroul pana la Pacii si de acolo ce faci? Ti se teleporteaza masina? Videne, impusca-te ma! |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
nasty |
![]()
|
Coafor_inedit_41.jpg ( Size: 55.84k )
Number of downloads: 39
Timpul permite, v-ati dus bicicleta la coafor? Scapam de mersul ca sardelele si cu paltonul prins intre usi cu RATB sau de blocajele din ce in ce mai mari ca doar masinile se tot inmultesc |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
psihoursu |
![]()
|
![]() posesor de Bugatti 1310 Group: Members Posts: 139 Joined: 15 August 07 ![]() |
cu masina de acasa pana la servici fac cam 10min, de la servici pana acasa fac cam 1.5 h, si cu metroul cam 30 min.
|
--------------------
dacia
1310/
1997
- B 04 MOC
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 17:58 |