Care ma ajuta cu windowsul, ca s-a virusat urat
![]() ![]() ![]() |
Care ma ajuta cu windowsul, ca s-a virusat urat
zamolxes |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 14 January 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Mondeo Ghia 2L
2003 Full Options
- B-77-BLD Si uite asa se duc noptile..albe
|
|||
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca vrei sa iesi pe net si nu te poti abtine sa intri pe situri dubioase, vara-i un linux CD-live in CD-ROM si esti total protejat
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Linux nu este o solutie pentru desktop. Cu atat mai putin un cd live. Cel mai bun mod de a securiza windowsul e educarea utilizatorilor.
Off topic: AD e o solutie care functioneza. Buna sau proasta, ea (solutia) stie sa faca niste lucruri la care nici nu visezi in samba. |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
zamolxes |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 14 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Deconectat, Linux e o solutie valida pentru desktop daca te pricepi nitel. Daca nu te pricepi, mai bine folosesti Windows.
Cat despre AD, stiu ca e functional. Poate face chestii frumoase. Doar implementarea LDAP este partial proasta. Incearca tu sa faci query-uri LDAP din php si vezi in cate % din cazuri iti functioneaza si iti intoarce ce vrei. Si nu chestii avansate. |
--------------------
Ford
Mondeo Ghia 2L
2003 Full Options
- B-77-BLD Si uite asa se duc noptile..albe
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Daca omul vrea sa incerce linux pentru prima oara ii recomand Ubuntu, care e colorat frumos si vine cam cu tot ce-ti trebuie preinstalat. Poate chiar o sa-i placa si se converteste. Eu unul raman la windows pe desktop din cauza unor programe care imi lipsesc in linux.
|
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 07:10 |