Ambreiaj hidraulic logan., de cand si pe ce versiuni?
![]() ![]() ![]() |
Ambreiaj hidraulic logan., de cand si pe ce versiuni?
vet |
![]()
|
||
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Da, e nesanatos, dar tu nu te enervezi sa tot bagi si sa scoti din viteza la fiecare 5 secunde?
Si apoi, conteaza daca placa de presiune a cedat pentru ca a sapat rulmentul sant in ea sau pentru ca a pleznit? tot atit te costa s-o schimbi ! ![]() This post has been edited by corbex: 24 Mar 2008, 19:21 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Bejenaru Ionut |
![]()
|
![]() Doar membru, atat. Group: Members Posts: 708 Joined: 9 December 05 From: Bacau ![]() |
QUOTE(Amedeus @ 9 Mar 2008, 11:27) Au inceput sa apara probleme cu ambreiajul hidraulic : http://www.daciaclub.ro/Problema-ambreiaj-t104374.html Sper sa fie un caz izolat. ![]() Problema e partial rezolvata.Daca vreti, cititi topicul deschis de mine. |
--------------------
Reno
Megane 2.1 break
2005, ful opshan, 1.6 16v
- Numar de Bacau. Good things come to those who wait.
Va urma... "Nimeni nu scapa virgin...viata ne f.te pe toti..." |
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
QUOTE(corbex @ 24 Mar 2008, 19:16) Da, e nesanatos, dar tu nu te enervezi sa tot bagi si sa scoti din viteza la fiecare 5 secunde? Si apoi, conteaza daca placa de presiune a cedat pentru ca a sapat rulmentul sant in ea sau pentru ca a pleznit? tot atit te costa s-o schimbi ! ![]() Perfect de acord cu tine. Eu spuneam doar ca indiferent de modul de actionare al ambreiajului .... nu e recomandat sa-l ti calcat. Si placa o schimbi la fel si la cea cu ambreiaj hidraulic...si la aia pe cablu...nu conteaza. Vroiam sa-l fac pe om sa inteleaga faptul ca actionarea hidraulica a ambreiajului nu-l scuteste de anumite treburi. In legatura cu bagatul si scosul din viteza la 5 secunde ... nu ma enerveaza pentru ca desi fac minim 110 km / zi .... rar ma plimb prin aglomeratie . Iar atunci cand sunt in situatia data de tine.....nu ma enervez. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
dorudorel |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 4 May 07 ![]() |
Logan Ambition 1,5dci 85cp.
are ambreiaj hidraulic ! |
--------------------
-Dacia
-Logan 1,5dci/85cp
-2007
- -
|
|
andrei_2006 |
![]()
|
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
E si normal, toate dCi-urile au ambreiaj hidraulic...
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
c1p0 |
![]()
|
![]() I find your lack of faith disturbing. Group: Members Posts: 160 Joined: 14 October 03 From: Bucuresti - Colentina ![]() |
Ambition dCI 70 cp - are ambreiaj hidraulic.
Treaba ciudata a fost cand am luat-o. Am intrebat mecanicul care mi-a predat-o daca are asa ceva (ambreiaj hidraulicos). Si el cica nu are. Am fost la o revizie, nu mai stiu care, si i-am rugat pe aia p-acolo sa-mi regleze ambreiajul. Se baga ei sa regleze si cand unu cica "hopa!". Stai asa ca are ambreiaj hidraulic si nu poate fi reglat...asa am aflat. Pe urma mi-am bagat si eu nasul si am vazut niste furtunase p-acolo. Cert este ca: la ambreiaj hidraulic cursa e mai mica decat la ala pe cablu (am mers si cu un dCI cu ambreiaj pe cablu), pedala se calca mai usor. Cam atat. In rest, numai de bine si multi multi multi km fara probleme...si celor cu hidraulic si celor cu cablu, ca in find si la urma urmei...masina e facuta sa de duca de colo colo, nu s-o chitzibusesti toata ziua. |
--------------------
Dacia
Logan
dCI Ambition 2007 I feel like I'm diagonally parked in a parallel universe.
|
|
ngrazvan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 7 February 07 ![]() |
Eu astept sa redic zilele astea un Kiss FM 1.5 dCi 70 cp. Stie cineva ce fel de ambreiaj are?
Multumesc! |
--------------------
Viitor
posesor
Logan sau Sandero?
|
|
Kostagh |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 28 September 06 ![]() |
Gents, subsemnatul (la al doilea logan, primul fuse un 1,6/8v cu ambreiaj pe cablu) dispune la 1,6/16v Prestige de ambreiaj hidraulic. Am trotineta de aproape 2 ani (in octombrie). Pana azi m-a servit cu credinta si abnegatie in nebunia din Bucuresti si in afara. Azi, am avut de facut o cursa (dus rubedenii la mare - si petrecut o zi cu nevasta din dotare la plaja) pana la Mamaia.
Plecat la 4, nebunia de rigoare, coada de la intrarea pe podul de la Cernavoda si pana la intrarea pe DN22, apoi iar mers in coloana pana in Constanta... ma rog... in Constanta... ca-n Bucuresti Inapoiat pe la 3, cald, forjat nitel pe A2... si surpriza.... la intrare in Bucuresti incepe sa patineze ambreiajul... Tine foarte sus, trebuie sa iei piciorul complet de pe pedala ca sa plece. Daca o calci nitel la plecare de pe loc (adica la 1400-1600) imediat incepe sa patineze si sa vibreze ca toate alea... Suspectez ferodou dus.... Ajung acasa, las masineta in parcare, merg sa numar paralele ca s-o bag la doctor, ca peste 2 saptamani am intentii de concediu... Dupa vreo 3-4 ore de stat, ies sa dau o fuga sa iau paine... zic - ia sa vad ce face trotineta mea... - ce sa vezi?! Nu mai avea frate nimic! Totul ok. Parca nici nu fusese vreo problema ever! Ce sa fie oare?! O avea vreo legatura cu ambreiajul hidaulic?! ![]() ![]() This post has been edited by Kostagh: 9 Aug 2008, 21:01 |
--------------------
Dacia
Logan
Prestige 1.6/16V - octombrie 2006
|
|
moshutzzu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 11 August 08 ![]() |
Eu am un Logan 1.5DCi Ambition 2007 , ambreiaju e hidraulic.
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 2007
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
sltraian |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 11 December 07 ![]() |
Nu toate DCI-urile dupa 2007 au ambreiaj hidraulic. Eu am Ambiance DCI 70cp din dec.2007 si am ambreiaj pe cablu.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 / 1.5 dCi Ambiance
- TM 012345
|
|
Adi florin |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 314 Joined: 29 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Si care ar fi avantajul sa ai ambreiaj hidraulic?
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1.6MPI din 2007
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Forta de apasare mai mica (desi sunt unele pe cablu care merg mai usor decat cel hidraulic), lipsa vibratilor de la motor in pedala, lipsa zgomotului transmis in habitaclu ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
voicamic |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 178 Joined: 28 December 04 From: Bucuresti ![]() |
MCV-ul meu 1,6 16v (febr.2007) are ambreiaj hidraulic si cutie de viteze cu comanda pe cablu... Luna trecuta au cumparat la firma la care lucrez un MCV 1,5 DCI 70CP, si asta are ambreiaj hidraulic.
Ce ma supara? Mie imi place sa tina ambreiajul jos. La primul Logan (berlina, 1,6 8v, ambreiaj pe cablu) am putut sa-mi reglez cursa din intinzatorul de cablu ca sa tina cum vreau eu. La asta nou, s-a intamplat sa-mi tina ambreiajul sus. Ma uit la el si nu stiu ce sa-i fac. Culmea, la DCi-ul cumparat de firma, ambreiajul tine jos! Stie cineva cum se poate regla cursa la astea hidraulice? |
--------------------
Dacia Logan MCV
Laureate 1.5 dCI 68 CP
2007
- B-**-*** Fugi D'acia!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 19:27 |