Dacia cu ....................... 7 roti, un inventator din jud. Alba
![]() ![]() ![]() |
Dacia cu ....................... 7 roti, un inventator din jud. Alba
Executron |
![]()
|
||
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|||
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Si la ce foloseste ciudatenia?
![]() QUOTE(popasan @ 21 Jan 2008, 17:28) Moise Davidas este un fost maistru mecanic, acum pensionat, are 67 de ani ... ... ocupa functia de presedinte al filialei din Alba a Partidului National Român, acel "bunic" al PNTCD-ului de azi.... Partidul Național Român din Transilvania s-a unit în 1926 cu Partidul Țărănesc al lui Ion Mihalache din regat, constituind Partidul Național Țărănesc. Nea Moise al nostru pare nascut prin '40 si cum in '48 rusii ne-au scapat de grija partidelor politice... nu prea iese socoteala! Dar daca zice d.nul Ioan HANTULESCU, trebe musai sa-l credem, doar presa e a patra putere in stat si le stie pe toate, nu? ![]() |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
nu a inventat el nimic nou sub soare:
http://images.google.ro/imgres?imgurl=http...s&ct=image&cd=3 dati un clik si vedeti cum arata hispano suiza sau gaz 41 This post has been edited by han_1.6 mpi: 27 Jan 2008, 00:19 |
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
Bobytzul |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 74 Joined: 14 April 06 ![]() |
Sunt convins ca respectivul pensionar a avut acces si este expert in internet ,sa aiba de unde se inspira
![]() ![]() ![]() This post has been edited by Bobytzul: 27 Jan 2008, 01:33 |
--------------------
Dacia 1310
Breack
1986 TX
- B-27-TJE
|
|
Ghidioneanu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 424 Joined: 3 June 03 From: IS ![]() |
In articol omul spune ceva de nista senile adaptabile la masina , cum anume nu stiu , am mai vazut incercari inclusiv pe Discovery , unele chiar au functionat , asa ca poate deveni masina de teren , de orice teren cu senilele adecvate , ceea ce Hilux-ul nu o sa poata . Sigur ca trebuie un motor ceva mai mare decat 1300 cmc , dar omul a crezut in ceva si l-a dezvoltat , probabil ca exista si ceva bun in conceptul asta , ceva ce va fi exploatat de vreo firma de aiurea pe gratis , daca mosul respectiv nu reuseste sa-si protejeze cu brevet ciudatenia .
Inainte sa radeti de creatia unui om , intreabati-va ce ati creat voi ! |
--------------------
Ford
Focus
2007, 1,8 TDCI 115 cp
- IS-xx-xx Că unde este multă înțelepciune este și multă amărăciune, și cel ce își înmulțește știința își sporește suferința.
Solomon |
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
pai eu il respect pe batran pt ce a facut. dar am spus ca au mai descoperit si altii apa calda si mersul pe jos mai pe la inceputurile automobilelor.
|
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Ghidioneanu @ 27 Jan 2008, 07:35) ceea ce Hilux-ul nu o sa poata . Inainte sa radeti de creatia unui om , intreabati-va ce ati creat voi ! ![]() ![]() ![]() In primul rand Hiluxul nici n-ar avea nevoie de senile ci de niste anvelope adecvate ca sa dea clasa acestui miriapod cu tot cu senilele lui... si in al doilea rand, la modelele 4x4 Toyota, senilele sunt optionale. dsc00155_medium_175.jpg dsc00154_medium_839.jpg dsc00150_medium_137.jpg |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
nu uita sa spui la ce bani sunt oferite senilele la Hilux
a .... si frumos&civilizat ar mai fi sa dai si sursa informatiei |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
tarzy despre civilizatie...
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
aur |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 374 Joined: 9 April 05 ![]() |
QUOTE(popasan @ 21 Jan 2008, 21:27) Io as vrea sa va fac pe voi ce modificari ati adus unei masini. Voi va radeti de un om care a inventat multe la viata sa. Cine are curajul sa se apuce de asa ceva? Ca va tot speriati de RAR. Dar voi stiti ca omu asta prin '90 a transformat un motor de dacie pe benzina in unu diesel. Ia auzi: Dacia 1300 dragster, 1300 amfibie si de ce nu 1300 hibrid, Dacia 1300 Submarin, Dacia 1300 Elicopter. Ai dreptate! Unde am ajuns sa luam peste picior un batranel care a MODIFICAT destinatia (nu a montat un eleron sau o antena) unui autoturism cu resurse proprii! Incercari proprii are cineva? This post has been edited by aur: 3 Feb 2008, 19:30 |
--------------------
Dacia
LOGAN Prestige
2006
- BH05AUR
|
|
MIHAI8888 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 392 Joined: 1 September 07 ![]() |
bv lui!!
e tare mosu decat sa moara de plictiseala cum fac unii si-a gasit de treba si eu as face la fel daca as fi in situatia lui nu am varsta lui dar sant convins ca toti avem mii de idei in timpul vietii dar nu avem nici timp poate nici curaj sa le punem in practica Felicitari!!! |
--------------------
vw golf
fost nova
1998 gti
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(aur @ 3 Feb 2008, 21:29) O prostie e tot prostie si daca eu imi folosesc timpul de lucru in alt domeniu! Nu, eu nu mi-am modificat masina cu mainile mele. Asta pt. simplul motiv ca recunosc unde nu ma pricep, si nu vreau sa-mi pun viata in pericol. Voi credeti ca un vehicul e un exercitiu de bricolaj, si ca omologarea RAR e menita doar sa le faca in ciuda tuturor "mecanicilor" creativi din .ro?? Caricioplanul asta se impotmoleste in 2 metri daca-l scoti pe camp, iar pe sosea e probabil o catastrofa, chiar comparat cu Dacia 1300. Crezi ca mosulica a studiat stiintific dinamica suspensiei noi? |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
AB-05-PIW |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 15 June 07 ![]() |
mda ...stiu masina, batranul a lucrat la ea de vreao 3 ani dar proiectele incepusera de prin 95 acuma fiecare cu pasiunea lui
![]() |
--------------------
dacia
1310 Li
2000 berlina
- AB 05 PIW
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Da nu cred ca are rugina deloc, dupa cat grund rosu pare sa aiba masina pe ea..
![]() Cu totii ne facem sau ne cumparam jucariile dupa bunul plac, si cand suntem mici si cand imbatranim si incepem sa ne senilizam. ![]() Eu zic sa nu fiti prea aspri cu batranelul. A avut un vis si l-a pus in practica, asa cum fiecare mai pune cate un abtibild pe masina ca sa fie "a lui". ![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
12 Feb 2008, 23:25: E de apreciat faptul ca a trecut RAR-ul, fata de marii tuneri de pe aici ![]() This post has been edited by vis-a-vis: 12 Feb 2008, 23:25 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Cozsmin |
![]()
|
![]() MemBru Care Este Group: Members Posts: 172 Joined: 4 December 07 From: Bucuresti ![]() |
mai era o dacie rosie tot la stiri cu motor de tractor ,daca nu ma insel ,in seara asta o sa rascolesc putin netu pentru poze sau chiar stirea ,poate ati auzit de ea
|
--------------------
Dacia
1300
1970
- B019423 Ex:DACIA 1310 Berlinoasa :D
Ex:DACIA 1310 Break :D Pr:Dacia 1307 Double Cab :)) INJECTIE |
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Din filmulet inteleg c-a omologat-o la RAR. Tare...
Mama dar ce tureaza motorul ala, mai bine ii punea si el ceva mai "puternic", chiar daca zice c-a crescut puterea de "5 ori"... ![]() |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
razvan_3asy |
![]()
|
![]() membru cu permis :D Group: Members Posts: 569 Joined: 3 August 06 ![]() |
Am vazut si eu la stiri si intradevar din ce spune la tv ar fi obtinut raru pentru a circula cu ea pe strada..inca o chestie auzita la stiri, ziceau ca ar fi marit puterea motorului de 5 ori
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Laureate 1.4 benzina :X B-50-HCR
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
De 5 ori fata de caruta (cu doi cai) pe care o folosea pana acum.
This post has been edited by Amedeus: 13 Feb 2008, 09:23 |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.461 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
O fi obtinut omologarea ca utilaj agricol.
O risipa de bani si materiale a facut tataia, fara sa tina cont de nici un principiu de baza in constructia unui autovehicul (oare degeaba au tractoarele roti mari? sau unghiuri de atac si degajare mari? ). In plus, ampatamentul ala e ridicol si mai mult incurca. O fi realizat mosul ceva, dar cum acel ceva e absolut inutil (U650 e lux pe langa caricioplanul ala), nu vad de ce ar merita vreun respect. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
QUOTE(razvan_3asy @ 13 Feb 2008, 09:44) Am vazut si eu la stiri si intradevar din ce spune la tv ar fi obtinut raru pentru a circula cu ea pe strada..inca o chestie auzita la stiri, ziceau ca ar fi marit puterea motorului de 5 ori ![]() Puterea motorului e aceeasi, puterea la roata.. Cati CP are un motor de U650? |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
Adica FORTA la roata, poate. Datorita reductorului.
Intrebarea e ce face cu forta aia, ca roata mica de Dacia aluneca imediat pe pamant... a obtinut un excelent tractor de asfalt. |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
autom |
![]()
|
![]() membru pompier Group: Members Posts: 1.198 Joined: 8 January 05 From: Bucuresti-sa traiesti!!!! ![]() |
6 discuri de flex.......
Daca pune crampoane rezolva ceva? Lanturi? |
--------------------
Dacia 1100
Berlineza
1971
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.461 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
65 avea cand era nou si in mintile lui, ca daca mai pui si uzura si randamentul transmisiei...cred ca mai are vreo 13 la roata.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
bogdyMND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 576 Joined: 24 May 07 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna 3
2.0 dci - 150 - 4Control
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Asta poti sa mai zici odata!
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th June 2025 - 01:00 |