Tinichigerie, Diverse probleme.
![]() ![]() ![]() |
Tinichigerie, Diverse probleme.
nucsoara |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 18 January 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
Laureat
- B.95.MDF
|
|||
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Daca vorbim de aceaiasi farfurie...ai nu rugineste nici dac-o lasi pe fundul marii.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
nucsoara |
![]()
|
Salut.
Nu ma refer la farfuria pe care sta arcu prins..cred ca m-am exprimat gresit. e o farfurie.."pusa invers" cu bombeul in sus ca sa zic asha, nu stiu cums e cheama. da mai simplu gasesti locul asha: deschizi capota, si in bombeurile alea unde ai prinse telescoapele (se formeaza la colturi) niste lacase inc are se aduna apa..mizerii chestiinus stiu cum se cheama. dar sunt vopsite in culoare caroseriei. |
--------------------
Dacia
Logan
Laureat
- B.95.MDF
|
|
nucsoara |
![]()
|
Pentru tribunu...
orice ai lasa pe fundul marii..nu va rugini niciodata...chestie de chimie..si oxigen bivalent. liber.....ma rog..cred ca intelegi mai greu ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Laureat
- B.95.MDF
|
|
nucsoara |
![]()
|
Dap, la pasajele din spate, dar...la imbinarea cu pragurile..e o chestie tare aiurea facut..adica, se permite intrarea apei in praguri..care..ramane acolo mult si bine
oricum..ca sa citez din ci d ela meridian.."ce vrei domle nu e mercedes..e dacie Bafta |
--------------------
Dacia
Logan
Laureat
- B.95.MDF
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
deoarece nu incurajam topicurile despre "de toate", acesta se inchide... nucsoara, te rog sa cauti si sa iti postezi problemele acolo unde deja se discuta... daca nu gasesti, abia atunci incepi un nou fir de discutii, pe o sigura problema...
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th June 2025 - 23:00 |