DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Tinichigerie, Diverse probleme.

nucsoara
post 18 Jan 2008, 11:07
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salut camarazi,

E prima data cand portez pe acest forum, desi..sunt probabil printre cei mai "experimentati"posesori de logan. Eu am un logan cumparat in prima zi de vanzare logan (14 septembrie 2004) si vreau sa va zic ca sunt total multumit de el. (am facut 48.000 de kilometri si nu am avut decat o mica problema, un scartait la sabotii de pe spate cand eliberam frana..dar s-a rezolvat repede la un dealer.

Legat de partea cu tinichigeria, eu am remarcat cateva mici probleme:
1. mi-a aparut rugina sub chederul de la capota (ala care tine capota si grila aia de plastic de langa parbrix (am rezolvat eu, fiind doar 2-3 puncte care nu erau la vedere, de acu 2 ani, nu a mai aparut
2. la pragurile din spate are (am mai vazut problma si la alte mashini - nu cumva de asta ne cheama acu in service..pentru problemele la puntea spate???) o mica gaura care permite patrunderea apei in prag, - am aratat la service, dar a zis ca e ok.
3. nu stiu daca ati observat..dar loganul are o greseala de proiectare la scurgerea apei. in fata se aduna apa, sub capota, in "farfuria aia in care sta telescopul", ma refer la cea de sus, adica se observa apa imediat cand deschizi capota...nu stiu cum sa ma exprim, o s ava trimit o poza.

In rest sunt foarte multumit de mashina,...dar trebuie sa recunosc..o conduc cu mare grija....mai am 2 ani de platit la ea... smile.gif

PS: aveti idee unde mai exact e "problema la puntea spate"?

Multumesc

--------------------
Dacia Logan Laureat - B.95.MDF
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
tribunul
post 18 Jan 2008, 11:10
Post #2

Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal

From: Micul Paris

Daca vorbim de aceaiasi farfurie...ai nu rugineste nici dac-o lasi pe fundul marii.

--------------------
Renault "Megane" Scenic 2 2007
"Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..."
+
nucsoara
post 18 Jan 2008, 11:16
Post #3

Membru incepator

Salut.

Nu ma refer la farfuria pe care sta arcu prins..cred ca m-am exprimat gresit. e o farfurie.."pusa invers" cu bombeul in sus ca sa zic asha, nu stiu cums e cheama. da mai simplu gasesti locul asha: deschizi capota, si in bombeurile alea unde ai prinse telescoapele (se formeaza la colturi) niste lacase inc are se aduna apa..mizerii chestiinus stiu cum se cheama. dar sunt vopsite in culoare caroseriei.

--------------------
+
nucsoara
post 18 Jan 2008, 11:34
Post #4

Membru incepator

Pentru tribunu...

orice ai lasa pe fundul marii..nu va rugini niciodata...chestie de chimie..si oxigen bivalent. liber.....ma rog..cred ca intelegi mai greu

radmasa.gif

--------------------
+
nucsoara
post 18 Jan 2008, 11:42
Post #5

Membru incepator

Dap, la pasajele din spate, dar...la imbinarea cu pragurile..e o chestie tare aiurea facut..adica, se permite intrarea apei in praguri..care..ramane acolo mult si bine

oricum..ca sa citez din ci d ela meridian.."ce vrei domle nu e mercedes..e dacie

Bafta

--------------------
+
AL
post 22 Jan 2008, 09:49
Post #6

Member

From: Bucuresti

deoarece nu incurajam topicurile despre "de toate", acesta se inchide... nucsoara, te rog sa cauti si sa iti postezi problemele acolo unde deja se discuta... daca nu gasesti, abia atunci incepi un nou fir de discutii, pe o sigura problema...

--------------------
Skoda KAROQ 2019 - B-21-NEW
+
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 15th June 2025 - 23:00
Forum Renault