Buy Back, Logan - Megane
![]() ![]() ![]() |
Buy Back, Logan - Megane
l@u |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|||
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
eu zic sa nu te duci, ca o sa-ti pice fata cand vei auzi cat iti dau pe ea.
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
l@u |
![]()
|
Nu ma costa nimic un drum pana la ei + o intrebare
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
BA DA. Te costa. O depresie generala dupa ce iesi de acolo
![]() Totul, dar absolut totul...COSTA. ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
parca mai era un caz pe aici pe forum in care cineva a ”încercat” un buy back la AAA Auto și după ce a văzut cât îi oferă ”domnii” de acolo.....a renunțat la idee!
|
--------------------
.
.
.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
pe un laureat nesimtiti ofera 5300
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
tocmai a fost mama azi la un dealer reno si a obtinut un pret cat de cat ok pe o supernova din 2003,fara AC,cu toba sparta,puncte de rugina-2700 euro!
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
l@u |
![]()
|
Eu totusi incerc ca s-a pus pata pe un Manager 1,6 16v
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
balanel |
![]()
|
![]() Transmisie automata - confort si siguranta. Group: Members Posts: 1.219 Joined: 29 September 06 ![]() |
Deci se procedeaza asa: se evalueaza masina la valoarea ei de piata (adica suma pe care ti-ar da-o ei pe masina, daca ar fi achitata si proprietatea ta); se socoteste cat mai e de plata la masina (rate si valoare reziduala - suma pe care ei o vor plati la societatea de leasing); se scade din prima suma restul de plata, si diferenta este ceea ce primesti tu (adica ceea ce se va considera avansul la noua masina).
Fa o socoteala si vezi cum iesi. Eu am renuntat: aveam un Aveo de un an de zile, si in urma socotelii respective am ajuns la concluzia ca ar fi trebuit sa le mai dau eu 1000 de euro sa o preia. Acestea fiind zise, cred ca suntem inca departe de occident, unde conditiile in astfel de cazuri sunt cu totul altele, tocmai pentru a incuraja vanzarile de masini noi - pe scurt, platesti in permanenta cam aceeasi rata pe luna (sa zicem 150 euro) dar din ~3 in ~3 ani schimbi masina si iei una noua. |
--------------------
chevrolet aveo sedan
t300 LT+ a14xer - 1.4 benzina aspirat 100 CP/ 2013
(in curand alta masina, cu transmisie automata) *********
Mwe Louis-Rene Panhard si Emile Levassor, inventatorii transmisiei manuale. Fan Mircea Badea. |
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
da..zi-ne si noua
|
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
nu ne părăsiți.......
![]() Lăsând gluma la o parte, să nu spui și nouă de cât oferă. This post has been edited by Lostboy: 30 Jan 2008, 11:08 |
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st May 2025 - 20:02 |