[VAND] maciulie,autocolant stalpi, geam oglinzi etc, maciulie, autocolant stalpi, geam oglinzi etc
![]() ![]() ![]() |
[VAND] maciulie,autocolant stalpi, geam oglinzi etc, maciulie, autocolant stalpi, geam oglinzi etc
laurg73 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 25 May 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2008, Kiss FM
|
|||
Aragorn |
![]()
|
![]() Megane Uber Alles Group: Members Posts: 179 Joined: 18 December 07 From: Brasov / Bucuresti ![]() |
Am primit si eu maciulia
![]() ![]() ![]() Salut si week-end placut! |
--------------------
Renault
Megane Bicorp
2007/II.2
- BV - 28 - R O L
|
|
ani[I]aL_2008 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 17 July 09 From: Cluj-Napoca ![]() |
Salutare ! Pt. adytt2000, mi-ai transmis mail in legatura cu maciulia, dar nu mi-ai dat si un pret. Astept un raspuns, multumesc.
|
--------------------
Dacia
Logan
2008-Kiss Fm, 1.4mpi
- BC 05 ***
|
|
Aragorn |
![]()
|
![]() Megane Uber Alles Group: Members Posts: 179 Joined: 18 December 07 From: Brasov / Bucuresti ![]() |
Am ajuns si eu acasa,maciulia arata super ok, se potriveste la megane 2.2,arata fix ca cea din masina ca dimensiuni,dar cea din masina de ciuda nu se lasa scoasa
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Bicorp
2007/II.2
- BV - 28 - R O L
|
|
adytt |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 584 Joined: 14 December 04 ![]() |
aveti mail , pm
|
--------------------
DACIA
1400 TLX
1999
- AG-03-UNP
|
|
Marian66 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
te rog mult d tot, ti-am trimis si mail, plange schimbatoru ala
![]() o maciulie plastic cu aluminiu am si eu nevoie mare |
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
adytt |
![]()
|
salut marian iti trimit dar mai intai trebuie sa-mi trimiti tu adresa de livrare si numele
|
--------------------
DACIA
1400 TLX
1999
- AG-03-UNP
|
|
Aragorn |
![]()
|
Gata am schimbat ieri maciulia.. Nu s-a lasat usor, dar a patit-o urat pentru asta
![]() Am desfacut-o cu un flex, s-a facut un pic mizerie, dar a meritat. Pentru cine mai taie cu flexul, sa fie atent ca dupa partea de metal mai este iarasi un pic de plastic si apoi vine plasticul de pe tija schimbatorului, care nu ar trebui zgariat. Noi am avut noroc si ne-am oprit cand trebuie ![]() Oricum cu panza am incercat sa taiem si cred ca ne lua 2-3 zile la cat de groasa era partea metalica ![]() O sa atasez poze ![]() Multumesc Adi inca o data, super repede a venit coletul si super faina e si maciulia. PS : Eu am montat-o pe Megane 2.2 , asa ca cine mai vrea, sa stea linistit ca se potriveste la fix. This post has been edited by Aragorn: 20 Jul 2009, 09:23 Attached thumbnail(s) Maciulie.JPG ( Size: 736.79k ) Number of downloads: 645 Maciulie2.JPG ( Size: 699.9k ) Number of downloads: 718 |
--------------------
Renault
Megane Bicorp
2007/II.2
- BV - 28 - R O L
|
|
adiblu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 346 Joined: 15 January 07 From: Slatina ![]() |
Au ajuns si la mine pipele bielete si husele de scaune comandate. Super calitate. Super baiat. Ne mai auzim pe aici.
|
--------------------
Renault
Clio 3 Estate 1,4
Dynamique 2009
|
|
adytt |
![]()
|
aragorn si aadiblu multumesc pentru feedback-ul pozitiv si aragon multumesc pentru tutorialul de montare a maciuliei pe megane 2.2
|
--------------------
DACIA
1400 TLX
1999
- AG-03-UNP
|
|
laurg73 |
![]()
|
Ai trimis cumva pachetul cu protectiile spre cluj?
|
--------------------
Dacia
Logan
2008, Kiss FM
|
|
adytt |
![]()
|
salut l-am trimis sigur ca da laurg73
|
--------------------
DACIA
1400 TLX
1999
- AG-03-UNP
|
|
Aragorn |
![]()
|
Vin si eu ( cu scuze ) cu un semi-off-topic
![]() Am luat maciulia de la Adi ( super ok, apelati cu nadejde ) si acum sunt pe cale sa iau un kit de interior, dar inca nu m-am hotarat la culoare.. Maciulia e din aluminiu, nu? E Real Brushed Aluminiu, Brushed Aluminium sau Aluminium ? Am un tabel din care trebuie sa aleg varianta si as lua una care sa semene macar cu schimbatorul, daca tot m-am chinuit sa il schimb ![]() Variantele sunt cele de aici : http://www.edashkit.com/shared/form/colors.htm si kit-ul e cel de aici : http://www.edashkit.com/Shared/Diagram/Renault/E-RTME05B.gif .. Voi ce varianta ati lua ? Salut si spor ! ( si sorry de off-topic ) ![]() |
--------------------
Renault
Megane Bicorp
2007/II.2
- BV - 28 - R O L
|
|
adytt |
![]()
|
aragorn maciulia e din aluminiu dar aluminiul este vopsit cu culoarea gri diamant, la fel ca si manerele de usi si inelele aeratoare la logan prestige
|
--------------------
DACIA
1400 TLX
1999
- AG-03-UNP
|
|
pyngi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 242 Joined: 4 November 07 From: Tg-Mures ![]() |
Salut!
M-ar interesa: protectii aripi ph1; geam oglinda mcv fara degrivare dreapta; filtru de aer si de ulei dci. Poti eventual sa spui modelul filtrelor. (filtrul de ulei sa nu fie pt mpi ci acela mai inalt de dci). Mersi |
--------------------
Dacia
Logan Kiss FM dCI 85 CP
2008 236.000 km Fara interventii la motor, cutie,ambreiaj. Da vorba unuia: "cu banii astia iti puteai lua si o Masina." (TDI bre)
|
|
mariusciprian78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 497 Joined: 2 August 08 ![]() |
sal.cu seturile alea 2 de huse ptr mcv de 5 si 7 locuri ce se mai aude?
![]() |
--------------------
ARO
ARO
1999 L25
- B224ARO
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Una bucata geam oglinda cu degrivare gasim ?
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
aicidincolo |
![]()
|
![]() in timp ce tu citesti eu ma plimb cu masina ! Group: Members Posts: 161 Joined: 13 March 05 From: Valcea&Bucuresti ![]() |
o intrebare/comanda si de la mine:
geamuri electrice pt. fatza logan berlina si ce contin presuri tip tavitza barele ce vin pe masina logan berlina si carlig remorcare ce pret? This post has been edited by aicidincolo: 27 Jul 2009, 17:01 |
--------------------
DACIA
LOGAN
2006
- VLxxXXX chestii de tabla vopsita cu 4 roti care ar trebui sa se invarta
|
|
laurg73 |
![]()
|
Au sosit protectiile de aripi, multumesc.
|
--------------------
Dacia
Logan
2008, Kiss FM
|
|
gimy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 10 May 07 From: Focsani ![]() |
salut..sint interesat de un set capace roti logan ph2 model TISA
|
--------------------
Dacia
Logan
2007, Laureate, 1,4 mpi
|
|
ClubSLX |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 5 June 09 From: Romania ![]() |
Sal adi,..... tipu de la cluj
Atunci trimitemi 2 capete de bara ptr. logan, iti dau datele p PM... PS: sunt ceva abtibilde pe usa stanga (cu presiunea in rotii ptr dci), usa dreapta abtibildu ala cu AMBITION si pe bara fata ceva abtibile vreo 4-5 parca, ai asa ceva?? daca ai asa ceva punele si aleain pachet.... numai bine This post has been edited by ClubSLX: 28 Jul 2009, 20:55 |
--------------------
2004 Dacia
Logan Laureate
1.4MPI 75cp 2006 Dacia Logan Laureate 1.5dCi 70cp
|
|
adytt |
![]()
|
aveti pm cu totii
|
--------------------
DACIA
1400 TLX
1999
- AG-03-UNP
|
|
ronin33dan |
![]()
|
![]() Membru Afumat Group: Members Posts: 514 Joined: 11 September 08 From: Braila ![]() |
SAlutare! Te-am mai intrebat cu ceva timp in urma de niste triunghiuri ce vin montate la oglinzile laterale in interior ptr logan.Ai mai gasit?
Multam |
--------------------
Dacia
Supernova
2003
- BR-29-***
|
|
adytt |
![]()
|
am gasit dar de solenza , ma mai uit s
|
--------------------
DACIA
1400 TLX
1999
- AG-03-UNP
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Maciulie Megane imbracata in piele mai ai cumva?
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
- CT-XX-LEA Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
adytt |
![]()
|
salut nu mai am sa dat ultima catre aargon
|
--------------------
DACIA
1400 TLX
1999
- AG-03-UNP
|
|
omucuromu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 29 July 09 ![]() |
Salut, ma intereseaza un geam oglinda cu degivrare. Eu ajung in wk in Pitesti. Ne putem intalni sambata? La ce pret mai este geamul de oglinda si daca poti, lasa-mi datele de contact in PM. Multumesc anticipat!
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Ambiance
|
|
cll |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 24 March 09 ![]() |
salut ! ma intereseaza si pe mine o maciuca din piele.
de unde esti tu ? |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Niros |
![]()
|
membru Group: Members Posts: 58 Joined: 13 May 05 From: Buzau ![]() |
Salut domnule Adytt!
Nu ne-am mai intalnit de mult pe forum, dar sper ca iti mai amintesti de mine. Am mai facut cateva comenzi mai demult si am fost foarte multumit de promptitudinea cu care m-ai servit, mai ales la ultimele comenzi, respectiv oglinzile electrice de MCV cu instalatia aferenta. Le-am montat si le folosesc pe masina de ceva timp, sunt extrem de utile. Ca sa n-o mai lungesc, mi-am montat in ultima vreme macarale electrice la usile din spate, le-am procurat de la dezmembrari pe plan local. Asta conteaza mai putin. Problema e ca nu mi-am dat seama cand am luat piesele si am pus mana pe un set de butoane pentru geamurile din spate a caror rama pe care vin fixate nu se potriveste pe consola dintre scaune. Se pare ca sunt de Renault Clio sau poate de Solenza, nu imi dau seama. Vreau sa le fac sa apara ca la modelele Prestige sau Ambition asa ca te intreb: ai cumva rama aceea, cadrul din plastic pe care vin fixate butoanele ce actioneaza geamurile de la usile din spate? Este dispusa in spatele franei de mana, intre scaunele soferului si pasagerului fata, sunt sigur ca stii despre ce e vorba. Multumesc anticipat! This post has been edited by Niros: 29 Jul 2009, 22:00 |
--------------------
Renault Captur
Techno E-Tech Plug-In Hybrid 160
2023
|
|
adytt |
![]()
|
salut niros - stiu despre ce este vorba voi cauta si te anunt , e posibil sa gesesc mai de mult se gaseau - nu-ti promit nimic dar caut mai trim cate un pm sa-mi amintesti
numai bine maciulie din piele nu se mai gaseste |
--------------------
DACIA
1400 TLX
1999
- AG-03-UNP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd June 2025 - 22:35 |