[VAND] maciulie,autocolant stalpi, geam oglinzi etc, maciulie, autocolant stalpi, geam oglinzi etc
![]() ![]() ![]() |
[VAND] maciulie,autocolant stalpi, geam oglinzi etc, maciulie, autocolant stalpi, geam oglinzi etc
adytt |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 584 Joined: 14 December 04 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
1400 TLX
1999
- AG-03-UNP
|
|||
lancerEvo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 158 Joined: 24 May 05 ![]() |
conducta de inalta presiune de servo(cea cu senzor pe ea) la ce pret o ai?
|
--------------------
Dacia
1300
- cj 06 cal
|
|
smilley |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 9 February 08 ![]() |
Salut ady ,la ce pret ai proiectoarele ? da mi pm te rog.
|
--------------------
dacia
logan
laureate
|
|
Radel |
![]()
|
![]() Gata cu joaca Group: Members Posts: 159 Joined: 5 January 07 From: Voluntari ![]() |
O întrebare de curiozitate. Kiturile de ambreiaj sunt la fel ca cele originale? Adică, să fiu coerent, "clănțăne ca dieselul" cum fac toate (zgomot tehnologic).
|
--------------------
Renault
Megane
2014, GT-line, 1.2L TCe, 130 CP Domnia constă în ce știi, nu în ce deții.
|
|
adytt |
![]()
|
aveti pm
|
--------------------
DACIA
1400 TLX
1999
- AG-03-UNP
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Ce fel de maciulii de schimbator ai si la ce pret?
|
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
adytt |
![]()
|
nu mai am maciulii
|
--------------------
DACIA
1400 TLX
1999
- AG-03-UNP
|
|
nova_invicta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 258 Joined: 24 July 07 ![]() |
salut placute de frana pt logan poti aduce? m-ar interesa un set
|
--------------------
dacia
logan 1.4 mpi
2006 preferance S.P.Q.R
|
|
gimy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 10 May 07 From: Focsani ![]() |
am primit husele..posta romana s-a miscat prompt..nu ma asteptam sa se muleze chiar atat de bine pe scaune..vin perfect..si materialul e super..multam..zilele astea pun si poze..
|
--------------------
Dacia
Logan
2007, Laureate, 1,4 mpi
|
|
orwo |
![]()
|
![]() taxidriver Group: Members Posts: 58 Joined: 3 July 06 From: timisoara ![]() |
vrem in continuare poze cu cotiera.te rugam
|
--------------------
dacia
logan
2006,1.4 YELLOW CAB
- TM-50-RWO [/B]taxi for ever
|
|
adytt |
![]()
|
gimy imi pare bine ca ti-a ajuns coletul promp, o sa pun maine poze si cu cotiera
|
--------------------
DACIA
1400 TLX
1999
- AG-03-UNP
|
|
claudiu_buhan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 31 January 07 ![]() |
astept si eu poze cu cotiera
|
--------------------
dacia
logan
2006 laureate p
- bt 15 sss
|
|
ciprianaldeabv |
![]()
|
![]() halogen chior de fabrica....fara xenon...RAR Group: Members Posts: 455 Joined: 30 December 07 From: Cetatea Brasovului ![]() |
si eu vreau o poza cu cotiera, as fi interesat la banii astia, eventual sa faci si o poza cum vine la partea din spate la baza prinderii, ma intereseaza cum se suprapune peste consola franei de mana!
![]() |
--------------------
Renault
Megane 1.5 dci 106 cp manager extreme
sedan
- BV-10-CDA
|
|
adytt |
![]()
|
oglinzi electrice berlina + instalatie + joystick 250 ron
oglinzi el MCV +instalatie + joystick = 400 ron oglinda normala berlina 85 ron buc huse modele noi (Berlina si MCV 5 locuri )140 ron setul geam oglinda cu degivrare (berlina)= 30 ron buc geam oglinda fara degivrare (berlina) compatibil meagne 1 si clio= 25 ron buc geam oglinda cu degivrare (MCV) = 50 ron buc butoane usi 12 ron buc butoane geam electric fara impuls, inchidere, dezaburire = 15 ron buc joystick oglinzi electrice - 18 ron buc serigrafie ceasuri albe prestige + ace diesel 80 ron serigrafie ceasuri albe prestige + ace benzina 50ron vitrina inele cromate bord prestige 55 ron protectii aripi - 60 ron maneta stergatoare CB - 70 ron ornament cromat drept prestige - 60 ron v cromat MCV 60 ron cotiera 90 ron (identica cu cea originala difera prinderea) consola de sub bord, la fel ca la prestige -fara spatiu depozitare - 38 ron sonda mers inapoi |
--------------------
DACIA
1400 TLX
1999
- AG-03-UNP
|
|
gimy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 10 May 07 From: Focsani ![]() |
poze cu husele ..se vede putin si cotiera..daca despre modelul asta e vorba..scuze ptr calitate..facute ce tel.
Attached thumbnail(s) DSC00117.JPG ( Size: 91.05k ) Number of downloads: 447 DSC00118.JPG ( Size: 124.31k ) Number of downloads: 421 DSC00119.JPG ( Size: 94.98k ) Number of downloads: 369 DSC00120.JPG ( Size: 91.88k ) Number of downloads: 421 |
--------------------
Dacia
Logan
2007, Laureate, 1,4 mpi
|
|
menta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 26 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Am ridicat in dimineata asta de la posta husele...sunt super ok
le-am montat deja si diseara o sa pun niste poze sa vedeti cum sunt si astea de MCV Numai bine |
--------------------
Dacia
Logan Papuc / Kia ceed SW / Megane Grandtour
2008/2008/2006
- B - 38/90/909 - WWK
|
|
adytt |
![]()
|
acela este modelul de cotiera pe care il am si eu , identic cu cel din poze
|
--------------------
DACIA
1400 TLX
1999
- AG-03-UNP
|
|
gimy |
![]()
|
stiti cum se scot suportii de plastic in care intra tijele de la tetiere pentru a putea pune husele pe sub acestia?..am tot tras de plasticele alea da nu vor sa iasa..
|
--------------------
Dacia
Logan
2007, Laureate, 1,4 mpi
|
|
mario_vladys |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 13 February 05 From: Buzau ![]() |
QUOTE(gimy @ 27 Sep 2008, 10:23) stiti cum se scot suportii de plastic in care intra tijele de la tetiere pentru a putea pune husele pe sub acestia?..am tot tras de plasticele alea da nu vor sa iasa.. Sunt prinse cu niste opritoare in niste tevi de metal. Ca sa eliberezi opritoarele se baga o surubelnita intre material si tija de plastic si se impinge CU ATENTIE spre interior. Atat si e gata, dupa aceea tragi usor. |
--------------------
DACIA
LOGAN LAUREATE 1.4
- BUZAU Uneori vulturii pot zbura mai jos decat gainile.....
Dar gainile nu se pot inalta niciodata pana la nori.... |
|
aicidincolo |
![]()
|
![]() in timp ce tu citesti eu ma plimb cu masina ! Group: Members Posts: 161 Joined: 13 March 05 From: Valcea&Bucuresti ![]() |
adytt ai PM,
multumesc |
--------------------
DACIA
LOGAN
2006
- VLxxXXX chestii de tabla vopsita cu 4 roti care ar trebui sa se invarta
|
|
orwo |
![]()
|
![]() taxidriver Group: Members Posts: 58 Joined: 3 July 06 From: timisoara ![]() |
nu afecteaza cotiera butoanele de deschis geamurile in spate?
![]() |
--------------------
dacia
logan
2006,1.4 YELLOW CAB
- TM-50-RWO [/B]taxi for ever
|
|
mixaj |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 15 November 06 From: Bucuresti ![]() |
am ridicat si eu husele. sunt super.
am impresia ca sunt mai multe tetiere in set. O sa ma uit din nou sa fiu sigur. abia astept sa le intind pe scaune, dar pentru asta trebuie sa gasesc si putin timp. acum vreau si eu sa vad cum se imbina cotierele pe care le vinzi cu butoanele geam spate. O poza ar fi excelenta. multumesc. |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Prestige
|
|
mario_vladys |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 13 February 05 From: Buzau ![]() |
QUOTE(mixaj @ 28 Sep 2008, 10:56) am ridicat si eu husele. sunt super. am impresia ca sunt mai multe tetiere in set. O sa ma uit din nou sa fiu sigur. abia astept sa le intind pe scaune, dar pentru asta trebuie sa gasesc si putin timp. acum vreau si eu sa vad cum se imbina cotierele pe care le vinzi cu butoanele geam spate. O poza ar fi excelenta. multumesc. Da ady, am si eu aceeasi intrebare. Pentru ce este a sasea tetiera, sau asa cred eu ca e, sau ma insel? nu prea am gasit pe ce sa o pun... |
--------------------
DACIA
LOGAN LAUREATE 1.4
- BUZAU Uneori vulturii pot zbura mai jos decat gainile.....
Dar gainile nu se pot inalta niciodata pana la nori.... |
|
radu c |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 260 Joined: 5 September 07 From: medias ![]() |
am primit coletul. super ok !
un pret pt. aparatori noroi ? |
--------------------
dacia
logan
2006 ambiance 1.4 ; gpl ;ex 1300/1970;1300/1982
- sb 06 vry
|
|
gimy |
![]()
|
daca va uita-ti atent..a sasea tetiera e tip virgula..ptr gama noua de logan..iar in ce priveste cotiera..nu ai acces la butoanele ptr geamuri decat daca faci un decupaj ceva in ea
|
--------------------
Dacia
Logan
2007, Laureate, 1,4 mpi
|
|
nova_invicta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 258 Joined: 24 July 07 ![]() |
AM MONTAT HUSELE VIN SUPER BINE
|
--------------------
dacia
logan 1.4 mpi
2006 preferance S.P.Q.R
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
maciulie tip prestige sau logan nou?
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
adytt |
![]()
|
v-a raspuns gimy
maciulii nu am |
--------------------
DACIA
1400 TLX
1999
- AG-03-UNP
|
|
aicidincolo |
![]()
|
![]() in timp ce tu citesti eu ma plimb cu masina ! Group: Members Posts: 161 Joined: 13 March 05 From: Valcea&Bucuresti ![]() |
trimite-mi si mie comanda
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2006
- VLxxXXX chestii de tabla vopsita cu 4 roti care ar trebui sa se invarta
|
|
adytt |
![]()
|
oglinzi electrice berlina + instalatie + joystick 250 ron
oglinzi el MCV +instalatie + joystick = 400 ron oglinda normala berlina 85 ron buc huse modele noi (Berlina si MCV 5 locuri )140 ron setul geam oglinda cu degivrare (berlina)= 30 ron buc geam oglinda fara degivrare (berlina) compatibil meagne 1 si clio= 25 ron buc geam oglinda cu degivrare (MCV) = 50 ron buc butoane usi 12 ron buc butoane geam electric fara impuls, inchidere, dezaburire = 15 ron buc joystick oglinzi electrice - 18 ron buc serigrafie ceasuri albe prestige + ace diesel 80 ron serigrafie ceasuri albe prestige + ace benzina 50ron ceasuri bord prestige - 200 ron vitrina inele cromate bord prestige 55 ron protectii aripi - 60 ron maneta stergatoare CB - 70 ron ornament cromat drept prestige - 60 ron v cromat MCV 60 ron cotiera 90 ron (identica cu cea originala difera prinderea) |
--------------------
DACIA
1400 TLX
1999
- AG-03-UNP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 10:28 |